LMA Clopotei de ian-feb 2008 in sarbatoare(193)
Raspunsuri - Pagina 10
alina023 spune:
Danutza probabil ca este o afta. Eu pt Luca am folosit glicerina boraxata. Nu stiu daca in Franta se gaseste dar poate au ceva similar.
Vanesa scumpa sa treaca bubitele.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! 
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Elle, ce mai face evita ? a mai facut febra? din preputulgandirii lui dimitri "mama,eu stiu ce este *plublicitate* - daca nu exista *plublicitatea* noi nu stiam ca trebuie sa mancam, ca trebuie sa spalam wc-ul, ca trebuie sa ne spalam pe cap ! Nu-i asa?" discutia am purtat-o acum in baie. eu spalam wc-ul, el salta pe langa mine ca avea nevoie de el... deci asta inseamna "plublicitate" Are dreptate ? Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Super tare!

ginnette spune:
| citat din mesajul lui Ellenuta ce credeti .. am sanse sa fac tensiune?? am pe birou .. o ditai cafeaua, o sticla de cola (din care am ras jumate), o mare negresa si cateva cutii cu bomboane .. pe motiv de zi de nastere a unei colege?? recuperez ce naibii .. singurul lucru bun ddupa zilele astea e cam am dat jos vreo 2-3 kg ... parca vad ca le pun acum la loc .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 7+Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2 |
Ia nu te mai gandi la kg; la anu' pe vreme asta, pe pariu , c-o sa dai jos ce iei in sarcina plus alte cateva 5-6kg?!
Cu doi pitici, sa vezi 'dieta' care da rezultate!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
creata2008 spune:
E groaznic si imi pare rau! Si Mariucai ii curge nasul, tuseste putin si stranuta, dar azi vad ca e mia ok. Pe mine ma ustura in gat... fericire mare cu vremea asta plina de virusi. Sanatate multa, sa va refaceti rapid toti!
Nu stiu ce sa zic de schimbarea de apartament... cred ca la banii astia iti poti face o casa. Adica la 100 mii, sigur te poti inhama la o casuta, daca faci rost de teren. Ce stiu sigur, e ca preturile de acum sunt identice cu cele de acum 3-4 ani, cand am vandut noi.
| citat din mesajul lui grati.ela Felicitari Gugu! Sa fii o gravi vesela si o mami superfericita! noi tot virusati...Dudu trece de la 37.7 la 39 in juma de ora, are nasul jupuit de atata sters...Ozi tuseste rau inca si expectoreaza cu firisoare de sange (cred ca-s leziuni pe mucoasa nazala si in gat), eu rad nurofen pt raceala si gripa (desi alaptez si nu am voie dar fara ele as fi demolata)...ca nu e suficient m-am gasit sa-mi vand si apt acum....e tare greu sa vinzi...am primit oferte ferme la 90mii E (3cam la Oraselul Copiilor) dar 4 cam pe zona sunt de la 125mii in sus...clar nu dau 35mii diferenta pt o camera...mai pun 7mii si-i cumpar Ozanei o garsoniera...am fost si la banca sa vad de ceva credit...spunea fata de acolo ca anul asta vor fi multe apt scoase la vanzare pt a recupera datorii la banca...eu zic ca 3 cam se vor stabiliza pe la 75mii de euro si 2 cam pe la 55....habar nu am ce sa fac...nu vreau sa plec din zona, sunt dispusa sa platesc maxim 20mii pt o camera dar 35 e prea de tot...agentii ma asigura ca mai mult de 95miiE nu obtin pe apt...offff! cand m-am mutat din Braila in Bucuresti am zis ca am imbatranit 5 ani...aveam un apt de 3 cam de 75m2 utili si inca 12m2 din balcoane...o frumusete...si cand l-am vandut era criza (cazuse FNI-ul)...am si eu niste momente de a alege cand sa vand...scuze ca v-am plictisit cu ale mele dar tare ma mai framant si cu asta.... mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08) http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/ |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
ginnette spune:
Dana, ce-ai facut cu Humanitas-ul? Nu i-ai sunat sa le zici ceva 'pe romaneste'?
Off, imi pare rau de Vanessa; cred c-o ustura!
Nu stiu sa-ti spun un tratament.
Chiar, Silvia, sper si eu ca sunteti bine, da?!
Sa nu vii cu vre-o veste 'virusata'
, ca prea esti tacuta.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Ia nu te mai gandi la kg; la anu' pe vreme asta, pe pariu , c-o sa dai jos ce iei in sarcina plus alte cateva 5-6kg?! Cu doi pitici, sa vezi 'dieta' care da rezultate! Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
aha ... sunt sigura .. oricum, simt eu ca sarcina asta nu o sa mai iau asa multe kg ca la eva .. sunt sigura ca le voi da jos si mult mai repede!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
7+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
danonique spune:
ROXANA cu Humanitas nu am facut nimic.Astept in fiecare zi sa ajunga cartile si de acum ne si amuzam de fiecare data cand suna postasul la interfon.Mai astept o saptamana si apoi ii voi suna.ALINA
.Nu ai idee cat tin aftele ca mi-e tare mila de Vanessa.Nici sa manance nu prea vrea.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
34+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
NataliaS spune:
'Neata!
Alina - haios foc Luca! La felsi Dimitris al Laurei...mi-am inceput ziua zambind datorita lor
Elle -ma bucur ca e mai bine Eva. Eu zic sa nu-ti mai bagi prea mult nasu' pe la umanitare...ca si eu am citit ieri si m-am deprimat la maxim, iar tie, gravidutza, numai asta nu-ti lipseste!E trist...cat se poate de trist ce e pe acolo...iti tremura carnea pe tine de groaza...
Mada - ai reusit sa faci ceva cu pozele?
Miki - tare scumpica Saara ta!!!!in postura de romancutza e superba, iar tu mami![]()
Grati - si noi trebuie sa ne schimbam apartamentul ...speram, cu o casa, dar inca nu stiu ce vom gasi...BAFTA!!! si sanatate multa tuturor!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
ginnette spune:
| citat din mesajul lui creata2008 E groaznic si imi pare rau! Si Mariucai ii curge nasul, tuseste putin si stranuta, dar azi vad ca e mia ok. Pe mine ma ustura in gat... fericire mare cu vremea asta plina de virusi. Sanatate multa, sa va refaceti rapid toti! Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+) NOU!! Poze in studio Poze Mariuca www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca NOU! Blogul Creata la patrat Povestea nasterii Cum creste Mariuca Maria Ilona |
Pana s-a postat mesajul meu -
- ne-ai dat vestea; off!Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
creata2008 spune:
Citesc in salturi, raspund in salturi. Sunt cu un ochi pe faina, unul pe slanina si unul pe Mariuca. Si in restul timpului... DORM!!!! La greu si oricand!!!!
Sunt rupta, zici ca n-am mai dormit de vreo 2 ani.
Acum, colac peste pupaza, Mariuca are niste muci si se trezeste noaptea mai des, ca nu poate respira sau ca tuseste. Deci dorm! ![]()
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina023
Cretule , ce-i cu tine zilele astea? Stai cam ascunsa. E ok burtica? Mariuca? Sunteti bine?Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=2" target="_blank">Concurs Clipe 2008 Alin1 si Alin2 Multumim! ![]() |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (10+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona