Prietenie la plesneala *31* - Alaturi de Gabitza!!
Raspunsuri - Pagina 19
mariussimiuc spune:
Fara cuvinte...
...si in acelasi timp strigator la cer de cat poate suferi aceasta mama si puiul mic!
Oana,sanate multa! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
andruskandu spune:

Buna dimineata... care e deja pranz.
Am ajuns acasa, si ce aud? 

Emma e din ce in ce mai rau. Si sufera groaznic, saracuta

offff... am inceput sa plang, citind mesajul Aidei.
In momentul asta nu ma rog decat s-o ia Dumnezeu mai repede, sa nu mai sufere in halul asta.
O, Doamne, cat de tare trebuie sa fii, sa-ti vezi copilul suferind in halul asta??? Cat?
Ma uit la Andrei, care-mi este atat de drag, il iubesc mai mult decat pe mine... si e tot ce am pe lume mai scump... daca-l pierd? Daca mi-l ia Dumnezeu? Daca...
Si-mi vine sa-l strang in brate, sa-l mangai, pupacesc, alint, si-l privesc mereu cu nesat de parc-ar fi ultima oara cand il vad...
Dar Aida...?

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
sorana spune:
Azi nu e o zi buna.
La Emma si Aida mi-e greu sa ma gandesc ... nu pot concepe asa ceva.
Toate problemele noastre sunt atat de mici, de nesemnificative ...
Acu sotul meu are varicela. Deci inca 3 saptamani de carantina.
Abia a scapat fi-mea (mai are o singura coaja, la o buba scarpinata, pe spate. De joi mergem la gradi.
Dar ... la noi in casa nu e posibil sa vina nimeni si sotul zace ... aseara avea 40,9C.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
andruskandu spune:
Sorana, ziceai tu ceva, cum ca sotu' nu facuse varicela... si uite ca n-a scapat
. Dar la adulti e mai dificila boala.
Insanatosire grabnica si fara semne!
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
andruskandu spune:
Oana, multa sanatate puiului Soso
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
sorana spune:
Andreea merci 
Da, e mai nasol la adulti. Despre semne - aia e, nu mai conteaza cum. Prima grija e sa nu mai faca febra sau cel putin nu asa de mare.
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
Dodo-pui spune:
dragrlor,
am venit de o vreme de la Ct.
am intrat la Emma apoi m-am odihnit putin.Acum am intrat sa "vaz" ce faceti.![]()
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
violeta69 spune:
sorana,sanatate multa sotului tau....
Oana pupici multi Soniei si sa se faca bine cat mai repede 
dodo,cum te simti?
sper ca mai sta domnisoara Isabelle cumintica in burtica ![]()
Bogdan cum mai e?
umflatel,ce mai faci?
cum e Mihaita?!
Andreea 
Kari
,am terminat cu tot 
Iulia
sa stii ca nu l-am recunoscut pe sotul tau ![]()
dev
,la noi se simte miros de primavara...mai vrei ceva raze de soare?
ca azi sunt darnica...da' sa nu trimiti vreo ninsoare inapoi ca iti trimit crivatul ![]()
Misha 
MB 
Irina 
diarux
,esti in pauza de insiratie? 
gabi,cum te mai simti?
delphinas 
mariusimiuc 
Tzuni 
am uitat pe cineva? ![]()
uite 
sa aveti o seara frumoasa 
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 dodo,cum te simti? sper ca mai sta domnisoara Isabelle cumintica in burtica Bogdan cum mai e? |
Ma simt bine si "maare",daca stau cuminte sigur si Isabelle va sta cumintica
Bogdan a fost cu mine sa-mi fac vaccinul si iar s-a suparat pe asistenta ca m-a intepat dar de data aceasta a promis ca o spune lui ta-su
.In rest "dansan"(danseaza)si vrea la gradi daca se poate si noaptea

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
100% Isabellegoblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Delphinas spune:
e cat se poate de dureros mesajul despre Emma si Aida...mi-e mila de bietul copil. Doamne ai grija de ea.
in alta ordine de idei dati-mi voie sa fac cateva
ca nu mai pot de bucurie. si intai de toate sa o
de cate ori vrea pe Tantza si sa ii multumesc ca a dat adresa corecta rusilor....yesssssss au venit....
in viata mea nu i-am asteptat asa de tare.

Tantza.....aaaa si am primit geanta....e chiar foarte faina...imi place materialul....e din ala care se curata usor, chiar daca e alba. da si asa nerabdatoare eram sa imi primesc si portia de optimism ca am desfacut in plina strada si se uitau niste kupi mai negruti asa la mine...m-ar fi luat la ei acasa.
misha nu-i bai....mai astept...eu abia azi am pus povestile la posta....sa nu te sperii ca e mare plicu da??
si sa va povestesc faza azi....intru cu sotu la o banca sa isi plateasca telefonu si imi aduc amite ca am si eu de depus niste bani pt niste chestii si pe cine sa sun sa intreb de cont???singurul nr de tel in agenda Kokiy. eu tarash dupa sot o sun....in banca lume multa care se uita la noi....eram tanda cu manda....si suna si suna si vreau sa inchid si cand colo...raspunde mandra mea si cand colo....in fundal asa se mai auzea o muzica de orchestra...plangea iubitu meu cariocicat...ii zic lu mandra cine sunt si ce vreau....ea...baiguie nu stiu ce...
eu ii spun ia ricne sunt si ce vreau....ea imi zice ca merge greu? mintea mea stiu ca merge greu....in fine....imi da femeia ce vreau....dar nu stie cu cine sta de vb....
beyyy mandra floarea 3 scaieti.....cum dai tu coante si alte cele la lumi fara sa stii exact cu cine stai de vb??? si ii multumesc in stilul meu caracteristic, moldovenesc....si se lumineaza si ea cu cine a talk-uit
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"