Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 15
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Sabina, mai primesti o cucuvea??? Am niste arsuri la stomac mai ceva ca in sarcina...Am luat un rennie ca nu mai pot! Culmea e ca in general, n-am probleme! Poate e de la sarmale! Carpatina, poate ar fi bine sa nu te risti cu varza mea, n-as vrea sa te am, zau, pe constiinta! Multumesc din suflet de urari! Cecilia, asa e cu testul ala, mi se pare chiar hilar sa stabilesti un IQ la varsta asa de fragede! Dar Erina, are dreptate, si asta am remarcat si eu ca au fost acolo cateva chestii pe care nu le-am incercat cu Sara, pentru ca nu mi-a trecut prin cap! Felicitari lui Cristi vorbaretul, l-am audiat impreuna cu Sara care l-a sorbit din priviri.Sabina Y, felicitari japonicii, mi se pare extraordinar sa formuleze chiar propozitii! Eu abia smulg cate un cuvant de la incapatanata mea mica! ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
AYUMI spune:
Ramanoiani,cu ceva intarziere,LA MULTi ANI!!!
Eu saptamana viitoare ma incumet sa merg cu gemenii in Romania fiind sora mea aici,m-am gandit sa profit de ocazie.Voi ce mancarica le-ati dat in avion?Ce jucarioare le-ati luat?Au dormit?
Noi vom face escala in Helsinki;pana acolo vom face doar 10 ore si ceva dar tot imi fac griji de cum ne vom descurca pe drum.![]()
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui devylla L-am vazut pe Cristi cu hopa-hopa si pe Lisa gimnasta.Sunt scumpi rau. Io pe _Erika n-am prea acucat sa o filmez...am insa unul de acum vreo 2 sapt...poate am timp sa il postez Gata eu va las...fug cateva ture la munca! "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Erina, multumesc pt cafeluta, imi prinde bine, eu inca nu am apucat sa beau.
Am vazut o printesa frumoasa in parc, se vede ca Erika a profitat din plin de soare si nisip
si frumosii baietei ai lui Ayumi,au crescut mult.
Ayumi, nu stiu ce sa-ti spun legat la temerile tale legate de avion, dar iti doresc drum bun si doi copilasi cuminti carora le place cu avionul.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Noi ne-am trezit la 6.45, a cerut ''apte''( de cateva zile fara alte cereri noaptea), dupa care l-a auzit pe tati la baie si asta a fost....
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
mandarinutza spune:
La multi ani Ramonaiani! sa fii fericita si iubita.
Roxana, felicitari si succes la noul job!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mihailescu teodora spune:
Erina,
sunt praf la dieta!Am facut atatea abuzuri ca mi-e si rusine de mine
!
Insa ,am tot fost bombardata de bunataturi
,si parca era pacat sa nu ma infrupt si eu
!
Dar o sa-mi iau dvd-ul cu Cindy,si-o sa ma pun serios pe treaba
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
claudia1178 spune:
Neatza si de la noi,
Erina.....mersi
, ai drepatate ...trebuia introdusa data la bebe...
Ayumi, si eu vreau sa plec acasuca la brasov, la parintii mei.....si imi e atat de frica........
, off....ma gandesc, daca Teo nu se acomodeaza, daca v-a fi virusata .ca acum e anotimpul virusilor...Sora mea rade de mine...ca doar nu plec in codru...si ma gandesc..daca nepotelul meu care are acum 3 ani a crescut bine meri...si Teo a mea iiv-a fi bine acolo...sper...am si eu temerile mele..
Dar tu esti o curajoasa
, Doamne ajuta sa fie bine cu zborul, eu un detest sa zbor am o frica de mor mai ales cand decoleaza si se mai clatina......of, of.am senzatia ca acum cade jos......am zis ca o sa mai zbor cu avionul doar daca o sa am un motiv f puternic(dorul de casa il inteleg si face parte din categoria motivelor puternice
), daca nu.viata la sol e f faina......
claudia1178 spune:
Sabina, imi mai este frica de febra, diaree si vomitat.toate la un loc, cu aproape 40 nu e de glumit......paranoica ce sunt.eu as fi ajuns cu ea la spital
...insanatosire grabnica...
ramonaiani spune:
Mneatza! Intai de toate vreau sa multumesc tuturor pentru urari, in special Luizei pentru superba felicitare
.
Am fost la Peditru, raceala ei nu era asa severa, ca atare i-a facut vaccinul. Eliza are 88 cm si 10 kg in cap (Carpatina, kilele sunt 10 in cap, nu copilul!
).
| citat din mesajul lui AYUMI Eu saptamana viitoare ma incumet sa merg cu gemenii in Romania fiind sora mea aici,m-am gandit sa profit de ocazie.Voi ce mancarica le-ati dat in avion?Ce jucarioare le-ati luat?Au dormit? Noi vom face escala in Helsinki;pana acolo vom face doar 10 ore si ceva dar tot imi fac griji de cum ne vom descurca pe drum. |
Bafta multa -
A adormit tarziu, cu vreo jumatate de ora inaitne de aterizare, s-a trezit speriata in momentul in care a vorbit stuardeza sa ne cuplam centurile de siguranta, si a urlat pana ne-am dat jos din avion
. Dar Eliza era prost dispusa in momentul ala, o si incerca o raceala, cam avea nasul infundat.
Daca mai ai intrebari, nu ezita
.Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
22+