Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (278)
Raspunsuri - Pagina 14
mihailescu teodora spune:
noapte buna si linistita!
Ne ,,intalnim'' maine dimi la cafea!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
devylla spune:
Mariana La multi ani fericiti!!!Sarcina usoara in continuare si sa fiti fericiti!
Erina multa bafta cu job-ul.Din curiozitate in ce domeniu ai pregatirea?
Si eu cred ca micuta Daria seamana cu tati :)Dar are si sarmul mamicii.
Erika face progrese foarte mari in limbaj...in japoneza...se pare ca romana mea este pe planul doi.Intelege tot ce ii spun,dar japoneza este mult mai simpla,vocalica cu multe onomatopee care exprima diferite stari...si le invata numaidecat.
Azi dimineata chiar a facut o adevarata fraza,a spus "Lanchan(catelul soacrei) wan-wan(adica ham-ham) shita(a facut)!"
Si mi s-a pus pata,cu toate ca exersez cu ea in romana zilnic...nu este de ajuns.
Despre joc ce sa zic...n-are rabdare sa se joace cu mine,sa ii explic eu ce si cum...prefera singura.Rar ma lasa sa ne jucam impreuna,singura a invatat forma rotundului,alege cele 3 forme din cutia plina si cu dreptunghiuri si cuburi si le introduce in gaura lor...am incercat sa o invat patratul dar nu vrea![]()
Mai unde e testul asta ca m-ati facut curioasa!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Sabina spune:
Numai eu sunt cucuvea...inchipuiti-va ca mr G a avut azi febra de la 39.5 in sus, a ajuns si la 39.8.
Nici macar nu-i curge nasu, e nitel infundat....
Ii scade la antitermic, si daca la aproape 40 era mai marait, la 39.5 zburda prin casa 
Burtica e ok...daca nu se potoleste cu febra doctor scrie pe el, deocamdata am primit doar sfaturi telefonice sa-l hidratez si sa ii dau antitermice.
Probabil ca asa reactioneaza el la viroza, ca aia mare e bine merci, ii curge nasu, atata tot....
Sau poate-mi coce vreo eruptiva.
si colac peste pupaza, moarta copata a trebuit sa fiu la concert in seara asta, ca era dedicat lui Olah (profu meu care a murit la 3 sapt dupa ce s-a nascut Sofia, eram anu 5) Am avut un moral de zile mari, va dati seama....noroc ca am scapat fara sa vorbesc. Si acuma stau ca bufnita si scriu cronica![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Gabriela77 spune:
Sabina, mai primesti o cucuvea??? Am niste arsuri la stomac mai ceva ca in sarcina...Am luat un rennie ca nu mai pot! Culmea e ca in general, n-am probleme! Poate e de la sarmale! Carpatina, poate ar fi bine sa nu te risti cu varza mea, n-as vrea sa te am, zau, pe constiinta! ![]()
Multumesc din suflet de urari!
Cecilia, asa e cu testul ala, mi se pare chiar hilar sa stabilesti un IQ la varsta asa de fragede! Dar Erina, are dreptate, si asta am remarcat si eu ca au fost acolo cateva chestii pe care nu le-am incercat cu Sara, pentru ca nu mi-a trecut prin cap!
Felicitari lui Cristi vorbaretul, l-am audiat impreuna cu Sara care l-a sorbit din priviri.
Sabina Y, felicitari japonicii, mi se pare extraordinar sa formuleze chiar propozitii! Eu abia smulg cate un cuvant de la incapatanata mea mica!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Sabina, saracul Gheo, ce temperatura mare face el...IMi pare rau, sanatate multa! Imi imaginez ce greu ti-a fost sa mai si fii departe de el!
Sabina Y, pe mailul comun e testul cu pricina!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Sabina spune:
Gabriela , nu numai ca te primesc:), dar te rog pe tine sa primesti urarile pentru surioara ta, sa fie sanatoasa, fericita si sa va bucurati una de alta.
Ai grija cu arsurile 
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
devylla spune:
Ooo fetelor cucuietelor...
Sabina greu cu febra asta.Sper sa ii scada totusi.
Gabriela incearca sa scapi de arsuri cu un ou moale(fiert).Am auzit ca face minuni.
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
devylla spune:
L-am vazut pe Cristi cu hopa-hopa si pe Lisa gimnasta.Sunt scumpi rau.
Io pe _Erika n-am prea acucat sa o filmez...am insa unul de acum vreo 2 sapt...poate am timp sa il postez![]()
Gata eu va las...fug cateva ture la munca!
Jurnal de mogalneata
Sabina Y.
Sabina spune:
Abia acum am terminat!
pfiuuu:)))
http://compozitorii.blogspot.com/
Sabinutza, e grozava Erika! Tu insa da-i inainte cu romana, nu te lasa, orice limba stiuta e un imens castig pentru creier.Si buru buru daca era si era bine:)))
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Buna dimineata!!!

pentru toata lumea!!!
Teodora
!!! Cum merge dieta? Eu am exagerat f mult la PN si vad ca de atunci binge-uiesc cu spor
. De azi spun stop!!!
Sabina sper ca ati scapat de febra.
Sabina Y. E grozava Erika. Mi-o si imaginez cum vorbeste
. Eu cred ca o sa pling cind o sa spuna Daria prima propozitie.
Foarte interesat ca si Daria cind e intrebata cum face ciinele spune tot wan-wan sau am-am.
Va pup si dau imediat PM.
Gabriela ai avut o noapte linistita?
Daria s-a trezit in mare verva de la 6.30. Vorbeste si vorbeste pe diferite tonalitati.
Astept cu nerabdare impresii de la Babyexpo
, am vazut lista de participanti si pare foarte intresanta.
Cam in aceeasi ordine de idei vreau sa va rog sa imi spuneti de unde se imbraca taticii de papanashi si dulcetele. Unde se gasesc haine bussiness-casual de buna calitate?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)