Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 8
GETY spune:
Gata, am vorbit la Bucuresti si le-am trimis prin fax copie dupa ordin plata. Mi-au spus ca pe luni, marti, ar trebui sa ajunga jucaria la Tanima.
S-au strans 170 lei (minus 6 lei comisioane banca). Nu stiu daca a luat banca comision la plata catre furnizor. Daca n-a luat, au ramas 9 lei necheltuiti.
Tasia, au intrat si banutii tai in cont. Sper ca te-ai facut sanatoasa.
Pun link-ul cu jucaria.

Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
itzy pupam dulce naratoare mica
. Cred ca este tare simpatica cum citeste ea povesti la bunici
, ca sa nu mai zic ce dulce trebuie sa fie rujata, parfumata sau data cu oja
La noi datul cu oja se realizeaza in fiecare saptamana, recompensa pentru ca sta frumos la taiat de unghii![]()
Mda, la asta m-am gandit si eu si asta mi-a zis si medicul, vermisori sau anemie, tocmai de aceea in dimineata asta am fost la laborator sa dam probe, iar maine o sa avem, rezultatul.
Moni
, da am luat siropelul, dar nu i-am dat inca pt a nu influenta analizele. Vedem maine ce rezultat avem si apoi incepem.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
www.lifebaby.ro/product_info/p-little-tikes-jucarie-interactiva-ocean-ii-873" target="_blank">JUCARIA PENTRU MIRUNA

Asa creste Maria Diana
ramomar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Sa va povestesc primul meu "contact" cu gradinitele. Ieri ma gandesc eu sa dau un tur de forta la toate gradinitele din cartier. Ce am rezolvat.....NIMIC. Mai departe de bodyguard nu am reusit sa trec...am stat de vorba cu fiecare in parte. Unii dintre ei au intrat cu mine si mi-au aratat salile altii au spus sa revin in alta zi. In concluzie cica NU SE FAC INSCRIERI. Abia in MAI. Eu nu mai stiu ce sa fac ...invatati-ma. Toata lumea mi-a spus sa ma duc sa vorbesc dar cu cine ca nu mai pricep. Oricum o sa revin dimineata sa incerc sa ajung la vre-o directoare, dar daca imi da acelasi raspuns . CUM SE PROCEDEAZA ca nu mai pricep nimic?1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |
he he Moni, tu stai bine ca n-ai reusit sa treci de bodyguard, ca eu n-am reusit sa trec de bucatareasa
Acum se compleateaza cererea, dar apoi prin martie sau mai, la altele, se depun dosarele. Eu de ex am completata acea cerere la o gradi care e aproape de serv., dar as vrea mai mult sa o dau la gardinita unde am intalnit "obstacolul" bucatareasa, deci mai imi incerc sansele saptamana viitoare.***************************************************
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
Monique_new spune:
Ramo 
daca dadeam de bucatarese sigur nu treceam
. Am luat si eu aseara siropelul si deja am inceput sa-i dau. Faza..ii luasem un puzzle cu Minnie de care a fost f incantata, ii dau siropelul si ii spun ca daca il bea o sa fie mai destepta si o sa reuseasca sa il faca singura si ea imi raspunde "mami mai vreau calciu sa fiu si mai desteapta"
Off nu mai stiu ce vroiam sa scriu am o durere de cap
.
Noi azi plecam mai devreme de la serv - s-au gandit domnii nostri directori sa dea drumul la femei mai devreme adica la 12
asa ca vom face o plimbare la Baby Expo.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Gety nu merge de citit articolul spune ca ar fi reclama mascata.Si Cosmi e disperata cu facutul unghiilor dar nu cred ca i le-am facut decat o data sau de 2 ori. In rest am ajuns la intelegerea ca ea sa-mi tina sticluta cat mi le fac eu.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ramomar spune:
ce replica a avut Cosmi
, simpatica rau![]()
Moni, tare bine s-au gandit directoii vostri
, dar cu ce ocazie, de martisor?
Gety nici la mine nu merge link-ul. Ei, nu poate fi asa grav, pentru ca datul cu oja dupa taiatul unchiilor consta intr-un punctulet pe ungiile de la degetele mici
. O singura data am facut-o pe toate unghiile si dupa o ora a trebuit sa-l dam jos, cica " nu pace a Pati"
yoanna si eu zis la fel, odata ce ai inceput operatiunea olita nu mai da inapoi. La noi a durat 2 saptamani si ceva operatiunea, timp in care o puneam regulat la olita, de multe ori o prindeam sa lase pisu acolo, de multe ori il lasa pe ea. Dar dupa acesta perioada a venit si ziua in care a zis: "mami, hai pisuuuu, pisuuuu" si de atunci nu l-a mai lasat pe ea.
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Buna dimineata!
Fetelor, vad ca eu cu postarea mea risc sa isc ceva polemici si nu as vrea. In primul rand ca nu m-a deranjat nici unul din mesaje, sunt perfect de acord ca fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. In al doilea rand pe Cristina am admirat-o dintotdeauna ptr calmul si rabdarea ei, dar si ptr sfaturile care le da. Din pacate fiecare este diferit ca fire, nu suntem toate la fel. Eu sunt o fire mai vulcanica, ma enervez repede, in plus sunt si foarte pretentioasa.
Legat de comportamentul lui Rares la cresa, eu il pun pe seama faptului ca a fost batut/zgariat/muscat de alti copii pana de curand. Acum a inceput sa se simta mai in putere si aplica aceleasi scheme si el cu altii, mai slabi. Mai mult, pe acest baietel il cunoaste de f mult timp din cartier si dintotdeauna nu l-a suportat, nu ma intrebati de ce, este un scumpic de felul lui, foarte linistit, dar el dintotdeauna l-a bruscat si nu l-a acceptat.
Legat de palmutze, o sa spun ceva care cu siguranta va isca mari polemici, de aceea incercati sa ignorati acest mesaj: nu sunt deloc de acord cu pedeapsa fizica, dar nici nu sunt impotriva unei palme la fund atunci cand toate variantele esueaza. O mamica a avut bunavointa sa ma barfeasca alteia ca m-am rastit la Rares candva si l-am atins la fund, comentand ca ea nu a tipat si nu si-a atins fetita niciodata. Dar copii, la fel ca si parintii sunt diferiti. In plus copilul meu cand ma duc pe la cineva nu se duce sa faca show si nici sa lipeasca prajitura pe perete ptr ca asa vrea, insa fetita ei a venit la mine in casa si i s-a pus pata si s-a tavalit pe jos urland. Mamica nu a reactionat in nici un fel. Dupa un timp a luat o prajitura si mi-a facut-o tapet pe perete. Nu va spun ca eram neaga de suparare, in plus am avut un intreg crc cu sotul dupa aceea. Acum va spun sincer ca eu nu as fi acceptat asa ceva din partea lui Rares niciodata.
Legat de copilul meu, il cunosc f bine si va spun sincer ca este atat de incapatanat incat nu il pot duce cu vorba, nu pot aplica metoda dat alta varianta. In mom in care copilul meu imi scotea priza din perete ptr ca nu putea sa mai bage el ce vroia in ea avand doape de protectie, ce as fi putut sa fac daca ii explicasem in zeci de moduri ca nu este voie si am incercat sa il iau de acolo si sa ii distrag atentia si degeaba. Eu am mutat toate prizele sus din cauza asta si cum s-a dus la altcineva in casa ce credeti ca a facut prima oara: a umblat la priza pana a scos-o sin perete. La aragaz imi umbla si acum, desi l-am pus cu mana pe cuptorul cald si stie ca arde, sunt cu ochii in 10 toata ziua. Dar tot gaseste el o fractiune de sec sa faca cate ceva rau. Si nu asta ar fi problema, ca toti copii fac prostii, dar el insista sa isi faca numarul. Nu am reusit niciodata sa ii distrag atentia de la prostia care vrea sa o faca. Intr-o zi s-a urcat pe geam. Nu am putut sa il conving sa dea jos de acolo pana nu l-am lasat sa deschida el geamul. Deja sunt in cautare de variante de blocare a geamurilor. Va dati seama ca sunt de-a dreptul disperata daca el la doi ani a reusit sa deschida geamul. Intr-o alta seara a facut asa un scandal incat i-am spus ca il dau afara pe scara ca eu sunt obosita si vreau sa ma culc: atunci copilul meu a vrut afara pe scara si a trebuit sa il las sa se culce pe presul de la usa 10 min ptr ca asa a vrut el. Si astea sunt doar cateva din incapatanarile fiului meu.
As vrea sa pot aplica si eu o metoda pt nazdravanul meu. La un moment dat a dat doade pusul la colt, dar deja nici cu forta nu il mai pot tine acolo, am incercat si cu dat note pe mana cu pixul: 10 ptr fapte bune, 4 ptr rele. Nu mai merge nici aceasta. Chiar am incercat in multe feluri, poate nu pare din acea postare ca incerc sa actionez cu calm de fiecare data.
Insasi in relatia cu mama, desi imi vine sa urlu si sa tip, incerc sa o conving sa stea cat mai mult acasa si sa stau singura cu copii, desi imi este foarte greu. Nu vreau sa ii spun verde in fata: mama sunt intr-un mom in care nu suport nici sa te vad.
In ce privesc vitaminele, am ani buni de cand inghit la ele si nu le-am intrerupt nici acum. Iau materna, biomarine plus si magneziu. Ba magneziu ii dau si lui Rares tot sa il mai temperez. Uneori imi doresc un copil mai putin energic. Chiar si directoarea de la cresa l-a remarcat ca este f inteligent, dar foarte incapatanat. A fost tare mirata ca intr-o zi le-a spus toate culorile si le-a aratat care este cerc, care este stelutza, patrat, triunghi. Mi-a spus ca a stat o ora cu el si a facut diverse activitati pe care le fac cu cei de la grupa mare si a fost uimita sa vada cate cunostinte are. In plus a fost placut impresionata de cate cantecele si poiezii si povesti stie. Nu pot sa nu fiu mandra de el, m-am ocupat f mult de el, ce este drept, dar are o inteligenta aparte. Este mare lucru sa iti fie laudat copilul de persoane straine, dar credeti-ma ca este ingrozitor si sa te duci sa ti se faca observatie ca iar a lovit vreun copil, in general acelasi. Insa avem si noi cuiul nostru si pe care nu mai stiu cum sa il gestionez. Daca va amintiti intotdeauna m-am vaitat de energia si agitatia lui Rares.
Haideti ca m-am intins mult prea tare.
Va pup si va urez o zi buna.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
itzy-bitzy spune:
Gety este f frumoasa si inspirata jucaria aleasa. O sa-i placa micutei
...Ana a avut o salteluta si ii placea sa traga de toate...Multumim ca te-ai ocupat tu de data asta.
Mona...nu stiu...asteapta pana in mai si vezi atunci, daca acum nu se fac inscrieri nu are rost sa te agiti....
Ramo, Gety...eu nu o dau cu oja! Asta mi-ar mai lipsi ca sigur nu as mai scapa de ea, mi-as da foc la valiza daca ii dau chiar si numai o data....Stie ca se dau doar mamicile si doamnele, nu e pt copii. Cand a prins-o intamplator s-a dat singura pe degetele de la maini si pe copanele, rapid asa cat ma machiam eu in baie...ca deh n-a avut directie
. Eu nu vreau s-o incurajez cu astea, dar ca orice copil ce ii este inaccesibil/nepermis...aia vrea.
Xandrinne...ei bravo bine ca a prins gustul desenatului!
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)