Bucurii de sept-oct 2006 (159)
Raspunsuri - Pagina 15
GETY spune:
Lilina, multa sanatate lui Vladone! Pacat ca n-a scapat cu alt tratament decat antibiotic !Eu merg azi cu Maria la dr. ca i-a iesit un punct rosu pe piele. L-am vazut aseara la baita. Dr. a zis ca nu poate fi decat de la intepatura sau piscatura, dar sa merg sa o vada, ca nici eu nu stau linistita.

Asa creste Maria Diana
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
La multi ani, cu intarziere, Eunice!

Si un martisor de la noi pentru toate mamicile si Bucuriile fetite!
Revin cu poze.
de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
anangel_lexi spune:
Poze din weekend pentru cine are chef de vizionat.
de
Din ce in ce mai mare
xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Am venit la cafea, sar`na Moni.
Beatrix, vazut copii frumosi foc 

Lexi, minunatiile astea de poze mi-au facut ziua perfecta. Sunt superbe! Vad ca aparu si Elodia ![]()
Gety, Narcisa face no.2 doar pe ea, am intrebat-o daca nu s-a plictisit, poate il mai face si la olita; cica nu
Ai grija sa nu racesti.
Elenia, iti doresc sa treaca timpul cat mai repede pana la intoarcerea in tara.
Lilina, multa sanatate lui Vladone!
Ioana, noi am pasit pragul primaverii frumos, cu martisoare si cu vreme calduta, am facut si o plimbarica ![]()
ramomar spune:
Buna dimi,
Sa aveti o primavara frumoasa, cu multe zile senine si multa fericire! 
beatrix si lexi multumim de poze!
am vazut doua bucurii frumoase rau, iar Eric vad ca o asteapta pe Maria tot in chilotei
Tin minte ca si la cealalta vizita Eric era tot cu picorusele goale.
Pozele din Amsterdam mi-au rascolit amintiri, am vazut locuri pe unde m-am plimbat si eu anul trecut![]()
lilina multa sanatate lui Vladone cel frumos! 
Moni nici eu nu fierb laptele de la cutie.
Gety simpatica Maria cu no2. Si-a facut si ea treaba cum a putut![]()
flavia, nu stiu ce sa-ti raspund in legatura cu petele de pe dintiosri. Sper sa telamuresti curand. Bogdi ce mai face? 
alexutza pupici multi puisorilor tai!
elenia, hai capul sus, mult a fost putin a ramas! 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
Roxana01 spune:
fetelor, revin si eu cu noutati.
astazi trebuia sa facem punctia la budimex dar am hoarat sa o amanam. o data cu punctia ar fi trebuit sa ii injectam si o solutie (triancinolon hexacetonid) intraarticular, dar aceasta solutie nu am gasit-o in romania, asa ca ne-o trimite cineva maine din germania. si, pt a nu o anestezia de 2 ori in interval mic de timp, am amanat punctia pt cand vom avea si solutia.
daria a reluat azi tratam cu nurofen si zantac, sper ca de data asta sa le suporte mai bine, sa nu mai verse sau sa aiba diaree. genunchiul i s-a umflat si mai mult, se vede foarte bine, mai ales ca a si slabit in ultimel timp. azi ar fi trebuit sa-i fac si controlul oftalmologic dar cred ca o aman pe maine, ca este dupa-amiaza medicul si ea doarme la pranz.
victoras este bine. se reface dupa operatie, dar e vioi, mananca si incepe sa dea semne ca o ia de-a busilea. oricum, ne termina cu energia lui, in continuu se misca.
am vb cu mexxa de dimineata. astepta sa-l bage pe sebicu in operatie, se pare ca nu a avut efect tratam si operatia era urmatorul pas. Doamne ajuta sa le fie bine!
azi ar fi trebuit sa fim in germania daca ne iesea exudatul. sunt suparata ca nu am plecat, dar in locul nostru s-a dus o familie din baia mare cu probl digestive la fetita de 4 ani, asa ca ma bucur ca macar ei vor afla ceva despre fetita lor (de 2 ani se chinuie prin spitalele din romania, fara a avea un diagnostic concret).
va pupam
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
anangel_lexi spune:
Mexxa si Roxana, multa sanatate puilor!

de
Din ce in ce mai mare
Roxana01 spune:
am vb cu Mexxa. a iesit sebi din operatie. i-a spus medicul ca nici 10 tuburi de dren nu rezolvau infectia pe care o avea el acolo. acum sebicu dormea. mai departe medicul a zis ca nu mai tine de el, cum se va rezolva. el a facut tot ce-a putut. Doamne ajuta sa se faca bine si sebi!
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
ramomar spune:
Sebi si Daria ma rog sa va dea Domnul multa sanatate si sper sa auzim curand numai de bine! 
Roxana ma bucur mult sa aud ca Victoras este bine, vioi si da semne de-a mers de-a busilea 
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)