Bucurii de sept-oct 2006 (159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buenos dias
O PRIMAVARA MINUNATA SI INSORITA

Mergi la inceput

imi pare rau pentru sebicu a lui mexxa si de dariutza roxanei
le doresc multa sanatate bucuriilor iar mamicilor multa putere
yoannamarie bin e ati venit printre noi cu bucuria ta maria-elena care este o scumpete si o frumusete

Mergi la inceput

la multi ani mamicilor sarbatorite in luna februarie
fetele parca nu mai trec zilele sa treaca cele 2 luni pana ajung in tara
nu mai dorm noaptea decat vreo 3-4 ore parca nu mai sunt eu,imi vine sa plang non stop
incerc sa ma mentalizez dar se pare ca nu prea imi iese
tot imi spun mult a fost putin mai este dar......
mai vroiam sa scriu ceva dar nu mai stiu ce
revin mai tarziu poate imi amintesc
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Buna dimineata (caci e trecut de 12 noaptea), dragutelor! In primul rand, multumiri tuturor celor care ne-au urat sa avem o primavara frumoasa...si cu riscul, oarecum, de a ma repeta, ... la fel sa aveti si voi, dragutelor si piticutilor.
Abia ce am aranjat lucrurile, la locul lor prin casa, caci am sarbatorit 1 Martie, la un gratar cu toata gasca...Am impartit si primit martisoare, flori de sezon...Mitzu a fost super incantata sa ofere martisoare! Ma gandeam ca are sa planga dupa ele, caci de cand le-am cumparat numai cu ele s-a plimbat in gentuta. Dar, a dovedit ca este o adevarata domnisoara. A oferit martisoarele, insotite de un pupic pe obraz, tuturor prietenilor si picilor lor. Desi, pana in ora 13, la Bacau a fost soare, si super placut afara, mai pe dupa-amiaza s-a innorat si spre seara s-a facut chiar frig (brrrr). Dar, ne-am simtit bine si asa! Voi? Cum ati pasit pragul primaverii I

Elenia, mercic! Esti o dulcica si o finuta. Ma bucur, sa cunosc cat mai multe mamici si Bucuriile lor. Am vazut pozele cu voi. Foarte faine! Doamne, pozele cu Darius, imbracat in costum, "la patru ace" , m-au lasat . Doamne, cat de dragalas este! iar...poza cand sta pe olita, cu paharul de apa in manuta si este hranit...am inteles "Sa traiti!"... el e seful in casa! Nu mai spun de carliontii din par si...ochisorii verzi! E scump tare! Sa va traiasca!

Scuza-mi curiozitatea, dar esti in Spania de mult timp? Pentru ca, spui ca iti vine sa plangi si abia astepti sa vii in tara. Imi pare rau ca treci prin asa perioada. Iti doresc ca, zilele sa ti se para minute, si sa ajungeti sanatosi si cat mai repede in tara.

Gata! Ma duc la somnic, caci ai mei de ceva timp! Va si, o saptamana placuta tuturor!

www.totsites.com/tot/maria-elena
Maria-Elena, un vis frumos devenit realitate!
"Copilaria vesteste omul, asa cum dimineata vesteste ziua..."
Ioana, mami de Maria-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata dragutelor.

Va doresc sa aveti o primavara minunata, plina de bucurii si va ofer un buchet de Floricele.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Neata!

Acum m-am asezat si eu la cafea, ca am mai trebaluit prin casa, pus , acusi , dat mic dejun la copil si acum beau o cafeluta. Ar trebui sa beau un paracetamol sinus, ca ieri am fost cam subtire imbracata si m-a luat frigul. Si m-a durut si capul azi noapte.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Multe multumiri fetelor pt urarile de 1 Martie! Cu intraziere va doresc si eu o primavara minunata si multa multa sanatate!
Andreea si Roxana, va doresc din tot sufletul sa treceti cu bine peste aceste incercari, sa se insanatoseasca cat mai repede minunile voastre si sa reintre totul in normal!
Noi am primit si o vizita surpriza, Maria&Eric!
Ioana, uite aici,poze!
Lilina, insanatosire grabnica lui Valdut!
fug ca am o gramada d elucru azi!
va pup pe toate!

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Cat scriam si eu aici, Maria in cealalta camera a facut un no. 2 ... pe ea...

Elenia, suntem aici sa iti tinem de urat.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Beatrix, m-am mai uitat si eu prin pozele tale. Vizita chiar ca a fost o surpriza, ca l-a prins pe Eric cu pulpitele goale.

Si am mai vazut o poza cu tine si Eric facuta exact in ziua cand am nascut eu.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Yoanna, noi de ieri voiam sa facem un gratar la tatal meu in curte, dar intai a fost soare, apoi s-a facut frig si mie imi place sa stau afara cand se face gratarul si sa-l pap tot acolo...

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput