Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 9
ellis spune:
si Alessiei ii plac castravetii....murati; acum vreo 2 zile am facut o salata de varza acra si mi-a furat o foaie si tot dadea sa muste din ea...acritura;
aaaa...si pt prima data in viata a mea a acceptat marul, adica a mancat ea singura cubulete de mar, ea care voma daca simtea; iar duminica fu prima portie de mar cu biscuite...la 1 an si 3 luni![]()
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ecaterina, , acasa avem cortul cu bile,....... avem si pozeeeee :D :D dupa filmulet :D _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Mie mi-a intrat tot filmul si la al doilea link
doar o poza am vazut!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
si eu ii dau iasminei tot ce tine de fructe si legume si toate stadiile....
dar mai scap si cate o bomboana pe bat....![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Victo spune:
fetelor, multam de raspunsuri. s/a trezit el singurel asta/noapte, si era destul d e fierbinte, cred ca avea 39 sigur.asa ca i-am dat nurofen si cu chiu cu vai niste ceai, pt hidratare.
in seara asta avea 38,6..deocamdata nu vad alte chestii deosebite..e destul de vioi, a dormit destul d emult si asta noapte dupa nurofen, si azi la pranz, desi n/a mai primit decat dimineata, dupa papica tratament.
eu sunt la fel de aiurea, tre sa merg si la serv..mi/e sete si totusi nu pot bea ca mi se face tare greata..ca atunci cd eram gravida. nici nu pot manca din acelasi motiv, greata..si gravida nu/s, va zic sigur, ca sunt si la CM..de parca nu eram destul de amarata...
nu mai pot lua nici pastile, ca ma doare stomacul (am luat niste paracetamol).
si sambata am ex. si ar trebui sa citesc ceva, si eu sunt varza rau..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Vasari spune:
Super, Ellis, multumesc de reteta. O sa o incerc in curand. Cred ca tu o vei face inaintea mea pentru sot. ![]()
Am reusit si eu sa vad pozele. Foarte dulce Eva, din ce in ce mai scumpa. In ultimul timp s-au schimbat mult cu totii, parca sunt niste copilasi, nu? :) Am vazut-o si pe Iasmi, super coditele si vorbareata ! Si pe Eric... mi-a placut mult de tot caciula si eschimosul. ![]()
Lavi, o sa incerc sa pun cateva poze mai tarziu, in ultimul timp nu am facut prea multe. Azi am primit si noi cadou un cort in care eu m-am cuibarit foarte bine, iar Maria imi tot dadea bile inauntru. :)) Rolurile se schimba, nu? :) Ai putea sa folosesti ca bobo si cereale fulgi. Am vazut in Cora unele bio.
Victo, multa sanatate ! :(
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
victo, multa sanatate!!!
alina, folosim si cereale pe post de bobo...
asteptam poze!!!
adina, nu ai venit din concediu???
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Cateva poze |
Mey...fii-ta si mucoasa e frumoasa. Si daca o radeai in cap la coafor tot frumoasa era.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari Miha, Ellis, cine mai stie... aveti vreo reteta de inghetata fara "prafuri" ? As vrea doar cu ingrediente naturale. Este desertul meu preferat, dar vreau sa-l adaptez si pt Maria. |
- 150-200 g zmeura (poti inlocui cu orice fruct vrei sau cu ciocolata/cacao)
- 75 g ciocolata alba
- 5 galbenusuri
- 125 ml lapte
- 120 g zahar
- 1/2 pachet gelatina
- 400 ml frisca
Zmerura se scurge si se face piure.Galbenusurile se amesteca pe baine marine cu laptele si zaharul.Gelatina inmuiata in prealabil in apa rece se dizolva inauntru si se lasa sa se raceasca. Apoi totul se amesteca cu frisca batuta.
Jumatate din crema se amesteca impreuna cu ciocolata topita,iar cealalta jumatate cu piureul de zmeura.
Se pun cele 2 compozitii in caserola.Se pot face 2 straturi bine definite sau le amestecam cu o furculita si facem o inghetata marmorata.
Se congeleaza aproximativ 3 ore.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 a aparut colectia de toamna-iarna 2009 |
Ha ha...super tare!
caciulosul!
Miha si comorile
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi avem si noi un filmulet de azi http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv cateva pozici http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/februarie%202009/?action=view¤t=MVI_6130.flv |
Ce eleganta e Iasminica mica!
Si ce bine ii sta cu "cornite". Am si eu cateva poze dar nu mai reusesc sa ajung sa le pun.

Miha si comorile

As vrea doar cu ingrediente naturale. Este desertul meu preferat, dar vreau sa-l adaptez si pt Maria.