Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis si Alessiei ii plac castravetii....murati; acum vreo 2 zile am facut o salata de varza acra si mi-a furat o foaie si tot dadea sa muste din ea...acritura; |
Amirei ii plac gogosarii in otet!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Mda...la ora asta cred ca ar fi cazul sa ma adun si sa ma'c la culcare!
O noapte fructuoasa dragelor!
Mai ales Ancai,ca tot nu e Maria acasa. ![]()
Va las pe masa langa cafeluta,pe maine dimineata,niste duchesse cu ciocolata ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Vasari spune:
Buna dimineata !
Miha, saru'mana pentru reteta, duchessele arata delicios, asa ca m-am ales cu mai multe retete. 
Aseara m-a sechestrat sotul in pat si nu am putut sa pun poze. Sunt de-aici incolo cateva noi.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
abramburika spune:
Neata!
_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui vali_delide si eu cred ca vin sambata, dar mai dupa pranz...mai vine cineva? Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
EU CRED CA O SA MA DUC MAI DIMINEATA CA DE LA 1 MARIA DOARME
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 lumeeeee, lumeeee!!! !!!!!!!!!!!!! a aparut colectia de toamna-iarna 2009 Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)... ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
FFFFFFFFFFFFF TAREEEEEEEEE!!!!!!!!!!
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Mda...la ora asta cred ca ar fi cazul sa ma adun si sa ma'c la culcare! O noapte fructuoasa dragelor! Va las pe masa langa cafeluta,pe maine dimineata,niste duchesse cu ciocolata Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Neata
Ma tu ai spioni la mine acasa de stii ca nu e Maria acasa?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Vasari Buna dimineata ! Miha, saru'mana pentru reteta, duchessele arata delicios, asa ca m-am ales cu mai multe retete. ![]() Aseara m-a sechestrat sotul in pat si nu am putut sa pun poze. Sunt de-aici incolo cateva noi. Alina si Maria - 3 nov 2007 Primul orice |
Maria este superba ,dar in poza asta zici ca e ingeras http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009#5303127474007938930
Lavinia este dementiala Iasminica mica

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Maria este superba ,dar in poza asta zici ca e ingeras http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009#5303127474007938930 Lavinia este dementiala Iasminica mica ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
intru totul de acord...{:D]
mie imi place si asta:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009#5303127371790403202
ici Mariei de la noi de la Cluj!Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
FFFFFFFFFFFFF TAREEEEEEEEE!!!!!!!!!! anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS (pozele ela1 si ela2)...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Andreea Stefania (07.12.2007)