Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Alina86 spune:
Buna fetelor, eu sunt noua pe aici si daca imi permiteti as dori sa va marturisesc cum am slabit eu.
Am 22 ani si am avut 55 kg si 1.59m inaltime, si aratam ca un mic butoias. M-am hotarat sa tin o cura de slbire cu legume si fructe:
Ziua 1. Legume plus 2 litri de apa plata
Ziua 2. Fructe plus 2 litri de apa plata
Ziua 3. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata
Ziua 4. 3 banane (dimineata, pranz, seara) plus 2 salate la pranz si
Seara. (rosii si castraveti)
Ziua 5. Iaurt si lapte degresat plus branza de vaci.
Ziua 6. 3 salate (dimineata, pranz, seara)plus 2 litri de apa plata.
Ziua 7. Legume si fructe plus 2 litri de apa plata.
Dupa primele doua zile, senzatia de foame dispare.
Eu am slabit 4 kg intr-o saptamana.Poti manca orice cantitate doresti si de cate ori ai senzatia de foame, FF IMPORTANT DACA AVETI PROBLEME CU STOMACUL NU VA SFATUIESC SA VA APUCATI DE ACEASTA DIETA.
Pt a te mentine incerci sa nu mai mananci dupa ora 6, fara grasimi si exclus painea.
La multe kg in minus!!
dulcetica spune:
Sint groaznica!Astazi iar am fost la restaurant,invitata,de unde si vorba "moca ingrasa si prosteste".Sper macar sa nu mai maninc dupa ora 18.![]()
iwantgfm spune:
azi am tinut carne. ieri am dat-o in bara rau de tot. am mancat de toate. dar de azi incep din nou.
Delphinas spune:
de azi sunt in concediu....si cu gradinita dupa mine nu stiu cum as putea sa slabesc eu...azi am vrut sa mananc fructe...nu aveam suficiente pt toata ziua. carne nu voiam, oua nici atat, orez nu aveam in casa, nici peste, nici lactate,legume congelate-greu de facut....concluzia sunt o 
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
www.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
senz_benz spune:
fetelor,ne lipseste vointa!haideti sa ne mobilizam,sa facem ceva sa slabim,ca facem pt noi sa ne simtim noi bine!!!!
Eu o sa incep de miercuri regimul disociat,dar nu stiu cu ce sa incep.E bine daca incep cu o zi de fructe?ca si-asa sunt la servici si imi e mai usor sa mananc fructe decat altceva:|
HEAD-UP;));))
HaPpY 4EvEr!
RazaDeSoare spune:
Incep si eu prin a va ura(cu o mica intarzaiere) sa aveti parte de o primavara frumoasa si multe bucurii.
Ma pot numi DEZASTRU din toate punctele de vedere.In ultimele zile,mai precis de joi pana astazi nu am facut nimic,doar am mancat.Parca nu mai vazusem mancare in viata mea
.Am mancat de toate pentru toti,nu spun ca va fac pofta.Nu am mai facut nici pe bici,macar se compensa putin,dar din pacate...doar ce am pus kile pe mine.Ehh lasa,ca incep in forta de astazi(de unde,chiar acum cand va scriu sunt cu un "mic"desert in fata).
Si ca sa ma simt nitel mai bine,aseara am mai facut o gafa:na,am rezervat bilete de avion pentru roma,plec cu sor'mea(in lipsa de sot
)in mai.Adica eu zic ca o sa plec,asta e in functie si de programul de la munca,sa incep sa tatonez terenul cu sefu(daca nu imi da concediu,ma dau bolnava
)glumesc,sunt doar 4 zile,nu cred sa fie vreo problema.
Cum ati petrecut de 1 Martie?Eu nu am facut nimic,am stat in casa,adica am mancat si am dormit,facui ceva
Delphi-concediu placut!
Senz_benz bine ai venit si spor la topil kile.
Alina86,te alaturi disociatelor?Bine ai venit si tu!
Lasati dragelor,ca ne facem noi manechine in curand!

si 

pentru toata lumea!
soanso spune:
neata buna,
stiu ca nu e zi de raport dar eu am intrat sa ma "laud" ,am 62 kg deci am slabit 1 kg

se vad deja cele 6 kg date jos anul asta, ma sint mult mai bine parca nu ma mai vad in oglinda asa balena
, hainele imi sunt mai largute si am mai dat jos din burtica.sper sa mai dau jos inca 2 kg,dar e tareeeee greu fetelor!
Alina86 spune:
Da as vrea sa ma alatur voua. Daca am reusit odata trebuie sa reusesc si a doua oara. am luat cateva kg in plus ....de vreo 2 luni nu mai fumez, si mananc tot ce prind
....eu vreau sa cred ca asta e cauza principala...lipsa tigarilor..nu mancarea.
asa ca vreau sa incep sa slabesc. De cand nu stiu sa va zic, e mai greu pana incep.