Regimul disociat (3)
Raspunsuri - Pagina 5
iwantgfm spune:
RazaDeSoare, e bine 3kg in 1 saptamana, mie imi convine. ![]()
soanso, pai sa stii ca ma informez in fiecare zi cu cate ceva nou despre diete, nutritie. a ajuns sa fie o placere sa citesc despre nutritie si diete.
dar pacat ca stiu multe si aplic putine.
delphinas, felicitari pentru kilograme, la mai multe!!!
pai eu va trimit, dar nu mult, sa mai raman si eu. acum e alta problema, va trimit la adresa, dar cu taxa inversa, da? 
![]()
carmen, in weekend incearca cel putin sa nu papi prajit, fainoase, dulciuri, stii tu, astea care nu ne satura si ne umfla. 
eu ieri, azi, am mai avut cate o abatere, sambata-duminica pap doar mere, si de luni tin 1/1/1/1/1
si o sa fac tot posibilul sa ma tin de dieta. o sa iau si spirulina, care scade pofta de mancare.
iwantgfm spune:
stiu ca nu e zi de raport, dar dupa cele 6 zile de 2/2/2 cu MARI abateri, am -2kg. ma multumesc si cu atat avand in vedere ca am facut abateri mari, ma asteptam la 0.5-1kg. pentru tabelas va zic miercuri. eram fericita si vroiam sa va spun si voua. 
Weekend placut!
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iwantgfm delphinas, felicitari pentru kilograme, la mai multe!!! |
ia vezi poate simti ceva pe shale daca imi doresti kg la mai multe...da??? eu ma chinuii sa le dau jos si tu imi spui la ai maulte??
pai tre sa ma duc la dieta de ingrasare dupa tine.ti-am pasut asa silfidica in poze???
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
senz_benz spune:
buna,fetelor!ma alatur si eu voua,dak vreti sa ma primiti:D am 19 ani,160 cm inaltime si 65kg:(.mi-am propus sa slabesc 9kg in doua luni si sper sa reusesc.pana acum am tinut o singura dieta,cea cu supa de varza
am tinut 4 zile,si in cea de-a 5-a zi,adik azi,n-am mai rezistat si mi-am facut o portie mare de cartofi prajiti:((...cert e ca vreau sa slabesc,nu cred ca o sa am probleme mari,pt ca pot renunta la paine,dulciuri,bauturi acidulate,dar imi lipseste vointa si sper ca aici o sa gasesc un sprijin in voi!

preda_vicky spune:
. Eu am renuntat la dieta, de 2 sapt. Sapt. trecuta a fost ziua fiului meu si am avut o multime de preparate
, azi vin nashii, finii, etc, iar bunatati pe masa
, ce regim sa mai tin?
Oricum, viroza aia urata inca ma bantuie, nu am reusit sa scap de ea
, si din cauza asta nu am avut deloc pofta de mancare, am slabit fara sa vreau 4 kg. Partea buna e ca am reusit sa intru in blugi
. Partea proasta e ca inca ma simt rau, cu stari de
, ameteli, dureri de cap si de gat. Si o tuse seaca, care nu trece cu nimic.
Eu va
, va las cate o
in loc de martisor, va doresc o primavara frumoasa, numai cu bucurii, si
sa mai fac un pic
pana vin musafirii...
http://community.webshots.com/user/viki39
Delphinas spune:
LA MULTI ANI DE MARTISOR
Si pt voi de la mine un martisor, o felicitare si www.youtube.com/watch?v=IwT6M38osAE&feature=related" target="_blank">o dedicatie muzicala
| citat din mesajul lui senz_benz buna,fetelor!ma alatur si eu voua,dak vreti sa ma primiti:D am 19 ani,160 cm inaltime si 65kg:(.mi-am propus sa slabesc 9kg in doua luni si sper sa reusesc.pana acum am tinut o singura dieta,cea cu supa de varza am tinut 4 zile,si in cea de-a 5-a zi,adik azi,n-am mai rezistat si mi-am facut o portie mare de cartofi prajiti:((...cert e ca vreau sa slabesc,nu cred ca o sa am probleme mari,pt ca pot renunta la paine,dulciuri,bauturi acidulate,dar imi lipseste vointa si sper ca aici o sa gasesc un sprijin in voi!![]() ![]() ![]() |
bun venit...scrie repede, repede 12 mesaje sa scapi de moderate sa iti apara mesaje in timp real. daca o sa mai faci si un pic de sport cred ca vei reusit destul de repede sa dai jos cele 9 kg. esti tanara si arderile la voi sunt mai rapide decat la noi cele mai inaintate in varsta...
| citat din mesajul lui iwantgfm delphinas, la mai multe date jos. uite la ce te gandesti tu. |
ai resuit sa scapi usor...si tie sanatate multa si lasa kilele alea acolo ca iti shade bine.
vicky insanatosire grabnica...si sa treaca starile de

bretonica....am zis ca nu aparem doar la zi de raport si gata...apoi disparem. ia sa iti vad ochii azi la zi de sarbatoare. shi te mai veau!
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasawww.pulsmedia.ro/index.php?page=event_vote&url=premiilecaroldavila&articleid=67" target="_blank">Votati Organizatia EMMA la premiile "Carol Davila"
dulcetica spune:
Buna,
Va doresc o primavara frumoasa!
Azi am petrecere asa ca o sa maninc iar diverse.Sper de luni sa ma redresez.
senz_benz spune:
Dragele mele,va doresc o primavara frumoasa,sa aveti parte de multe surprize placute,sa fiti vesele si sanatoase si sa primiti multa iubire!va pup si va imbratisez!
HaPpY 4EvEr!