Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (276)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Teo, am tot vrut sa iti spun si te rog sa nu te superi pe mine. Mi se pare ca ai fost foarte nedreapta fata de Yaia cand ai zis ca nu crezi ca Tudor a facut "artizanatele" alea (omul de zapada si papagalul). Eu sunt convinsa ca pusi in anumite situatii si in grupul potrivit, copiii nostri au capacitatea sa faca ceea ce noi nici nu visam ca ar fi in stare.

Evident ca nu au taiat copii hartia aia, dar sunt convinsa ca ei au facut lipiturile. Yaia, ne poate zice cat lipici a spalat din parul si hainele lui Tudor in ziua aia! Poate prima data a stat si s-a uitat si nu a inteles. Apoi poate a gustat , a incercat sa imite si nu i-a reusit, dar tot exersand sunt convinsa ca a prins ideea si a invatat sa se coordoneze mai bine si sa asculte mai bine comenzile date de educatoare si sa observe mai bine colegii mai mari.

Asta nu inseamna ca trebuie sa ne luam pruncii si sa le dam sclipici si hartie colorata sa lipeasca in imagini, ca sa vedem ca sunt "dezvoltati normal". E vorba despre experiente si rezultate pe care mersul in colectivitate le aduce copilului si Yaia a vrut sa imparta aceasta bucurie cu noi.

Eu una am apreciat asa de mult experienta fantastica pe care Tudor o are la gradi, inca de la inceput. Rar auzi de asa ceva!

Inca o data, nu te supara pe mine ca ti-am zis asta

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

adi mercedes cu chestia cu oalele am patit-o si eu.andrei era innebunit sa la scoata sa le aseze la loc si sa o ia de la capat.la inceput am incercat sa ii canalizez atentia spre altceva.daca am vazut ca revine am inceput sa ma joc cu el;sa potrivim oala mica in oala mare,sa punem capace p diverse oale pana ajungem la capacul si oala potrivita,sa luam cu polonicul o ciobita imaginara din oala etc.
ne-am jucat ceva zile pana a invatat treaba cu oalele si s-a.......plictisit.acum nu se mai atinge de dulap decat rar.
am trecut la dulapul cu haine.si am luat-o de la capat cu joaca.bluzitele la bluzite,pantalonasi la pantalonasi etc.acum stie care este bluza,care este panatalonul,care este soseta etc,chestii simple,dar care cred eu conteaza(atentie nu ma dau mare hihihi)

andreea mami de bibu papacios(10.10.2007)

Andreea, SUPER!!! Asa si trebuie. Asa invata enrom de mult si sunt fericiti ca ei conduc jocul . E vorba ca se simt in control ;)

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Buna mamici si bebici,

Adi, sanatate multa Lisei si tie .Sa treaca repede viroza.

Aniast, sa treaca cat mai repede starea lui Vladi, ici.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Celia, multumesc. Eu inca o trag serios, Lisa e mai ok, insa se pare ca si sotul a intrat in hora. Sa vedem cum va fi, mai ales ca el pleaca vineri dimineata in USA.

Mergi la inceput

Babylina, tot vroiam sa te intreb ce se aude cu mancatul la voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput