Vreau sa fiu mai bun
Raspunsuri - Pagina 7
gabirus spune:
Elena multumesc pentru contributiile frumoase.
Prin iubire adevarata ma refeream si eu la cea de tip Agape, dar nu am vrut sa dau sugestii ca sa nu influentez raspunsurile in vreun fel.
De cand am scris ultima data aici am muncit destul de mult pe calea asta despre care vorbim noi aici. Cu succes sau nu, las pe Dumnezeu sa cantareasca, eu nu ma simt in masura, dar sper. Cu siguranta sper.
Un lucru important pe care l-am realizat in tot acest rastimp este marea generozitate a lui Dumnezeu atunci cand il cauti cu inima deschisa. Cat de mult rasplateste fiecare efort al nostru, chiar daca uneori nici nu ne dam seama. Si am inteles si ca nu putem ajunge prea departe pe calea asta fara ajutorul lui. Orbecaim pe intuneric, chiar daca stim ce avem de facut in anumite cazuri, ne lipseste directia.
Sigur, la caracter se poate lucra si fara credinta in Dumnezeu. Dar experienta si alchimia sufleteasca sunt complet diferite.
Va imbratisez cu drag,
Gabi
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Elena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabirus Un lucru important pe care l-am realizat in tot acest rastimp este marea generozitate a lui Dumnezeu atunci cand il cauti cu inima deschisa. Cat de mult rasplateste fiecare efort al nostru, chiar daca uneori nici nu ne dam seama. Si am inteles si ca nu putem ajunge prea departe pe calea asta fara ajutorul lui. Orbecaim pe intuneric, chiar daca stim ce avem de facut in anumite cazuri, ne lipseste directia. |
Asa este, El ne rasplateste cu atita generozitate si dragoste, chiar daca in multe momente nu vedem lucrul asta, chiar daca uneori cerul pare mut si surd, in final El te copleseste cu tot ce este mai bun (chiar daca nu este 'binele' pe care ti-l doreai/imaginai tu, descoperi ca El ti-a dat un 'bine' cu mult mai mare si mai nepretuit).
_
Cred in soare chiar daca nu straluceste, cred in dragoste chiar daca sunt singura, cred in Dumnezeu chiar daca nu-mi raspunde.
gabirus spune:
Am sa fiu off-topic, sper sa nu va suparati, dar m-am simtit bine la acest subiect si de aceea va scriu.
Va rog sa votati Craciunita mea Eva la concurs:
http://www.tan-tan.ro/show_video.php?id=10
Multumiri