*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (24)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui criss703

Aleinad.g si noi ne confruntam cu o dungulita albastra sub nasut ...chiar am observat se vede mai tare cand plange nervos , e f. subtire dar lunga si albastra ca un vas de sange / ca o vena orizontala .Am vazut ce a spus Alra ..m-am inveselit...sper sa nu fie dar mai stiu eu ..Am inteles ca la voi e ca o pata ?

La noi e ca si cum ar avea mustata. De doua zile ii dau calciu. Medicul zice ca nu e cazul sa ne alarmam deocamdata, dar s-o tinem sub supraveghere. Speram sa nu fie vreo problema serioasa.

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

buna dimi..profit si io ca doarme toata lumea...lunea e singura zi in care e si barbatu meu acasa cu noi..lunea sunt asa de fericiiitaa..
babyzapi..ia,suntem ok...
mamiseli...nici io n-am fost inca la control si au trecut 3 luni...cred ca ar fi cazul...

meei...care mai are burta?????cred ca dau in zbenga...apas cu degetele si parca as avea apa in burta..sau e grasime?uff...numai burta frate, ca in rest is ca inainte...sau asa imi place mie sa cred..

spiridus....io tot am incercat sa umblu pe la putza ,dar n-am ce...l-am chemat pe sot sa se uite si el ca deh...e barbat...nu avem ce decalota...inca...

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

briciolina mea are 7 kileee!si inca n-are 3 luni...ma sparg de ras cand il dezbrac pe bebe michelin...haha

Cherie mami lu Alexandru,fericirea mea!

Mergi la inceput

Miky-ea sa-ti traiasca mica crestina si sa va bucurati de ea. Ce intamplare ciudata, bine ca nu a fost nimic cu bebelina.

Alra ce frumos a crescut Nicole, iar Laura e o adevarata domnisoara!

Flowers, sa creasca mare crestinica ta. Preotul nu te-a lasat la botez sau tu n-ai vrut sa intri fara molifta. Nici eu nu mi-am facut dar parca n-am de gand sa ratez evenimentul.

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bertha, vazut pozici, asta imi place la nebunie, ce mandra e ea de bunicul. Pup baloasa mica, curioasa si fotomodeala . Si tu radiezi...

Brie, mersic, sper sa nu fie si la noi...acu petele rosii din obraji si barbitza parca se usuca. Ii dau cu galbenele astazi sa vedem...Doamne da sa nu fie nimic si voua sanatate multa! Ma gandesc, la bebeii vostri, oare n-o fi ceva de la laptele praf? Zic si eu...

Pata albastra avem si noi, pe nas intre ochi. Si mai avem o vinisoara rosie langa gurita, fte mica, dar eu o vad. Sapt asta ar trebui sa ne cheme odata la vaccin si intreb.

Observ cu tristete ca unele fete nu mai scriu. Si nu e vb de timp, ca scriau candva...

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo imi place mult ingerasul tau de fetita. E foarte scumpica la baita si ce dragalasa e cand se incrunta la tati ca facea multe poze . Pup dulce o bombonica.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Brie, imi pare rau ca frumoasa ta trece prin asemenea probleme. sa treaca cat mai repede bubitele si sa descoperiti cauza lor. Si problema ochisorilor sper sa se rezolve cat mai repede. Si noi avem aceasta problema. Acum ii pun nettacin a doua oara (prima data a fost dupa nastere) si-i fac masaj. Tu ce folosesti?

Teodora la 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bertha, Flowers, felicitari pentru micile crestine! Sa va traiasca si sa va bucurati de ele!

Fetelor, multumim pentru urari, nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 luni!!! Si noi inca nu am scapat complet e colici... Puiutii au crescut bine, Raducu are 5230 gr si Anasatasia 4460, sunt in grafice si chiar peste (el). Sper sa se mai regleze si somnul de noapte luna asta.

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Aleinad multumim

Cherie moama ce grasunel aveti voi , vleau si poze ca nu te cred

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

cherie, si eu am burtaaaa!!!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput