Salajencele in asteptare!!![82]
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_s spune:
Noua ne-a trimis mama anul trecut, cred ca mai avem. Dar am vrut sa avem martisoare noi. Si mama numai in 1 Martie ajunge acasa, pana se dezmeticeste ea de fusul orar, iaca si luna martie a trecut
. Stiu ca nu se obisnuieste in SUA
.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Din categoria www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html#5" target="_blank">nu faceti ca el! ...

vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
vesta
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Din categoria www.stube.ro/Si_noua_ne_e_frica_sa_i_tinem_in_brate-7000175.html#5" target="_blank">nu faceti ca el! ... ![]() ![]() ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Ioi , tu , Miha ....
dianalaura spune:
Ioi Miha...toata am inghetat...off..inca mai tremur...mi-era frica sa nu ii rupa oasele sau sa il dea cu capu de televizor...aoleu mama
Stefan insa s-a dintrat, si am vazut ca si copilului cu pricina i-a placut, n-a zis nici pas
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianalaura spune:
Capu inca ma mai doare, nu chiar asa tare, am baut un algocalmin s am dormit cu Stefan de amiaza.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
for2nity spune:
Multi ani traiascaaa
Multi ani traiascaaa
Laaa muuulti aaani!
Multi ani traiascaaa
Multi ani traiascaaa
Laaa muuulti aaani!
Cine sa traiascaaa?
Cine sa traiascaaa?
Laaa muuulti aaani!
Matei sa traiascaaa
Matei sa traiascaaa
Laaa muuulti aaani!
La multi ani Matei! 

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui for2nity Multi ani traiascaaa Multi ani traiascaaa Laaa muuulti aaani! Multi ani traiascaaa Multi ani traiascaaa Laaa muuulti aaani! Cine sa traiascaaa? Cine sa traiascaaa? Laaa muuulti aaani! Matei sa traiascaaa Matei sa traiascaaa Laaa muuulti aaani! La multi ani Matei! ![]() ![]() io zic asa: e ori asa, ori altfel. |
multumim, multumim.
fetelor la toate va multumesc.sunteti niste dragute.

mai,pruncu meu, asta mic din dotare, a primit azi un tort, bestial.cand l-a vazut ,era gata gata sa-l pape urechile
.vai ce planset baga.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
mihaela_s spune:
Am vazut si io tortul 
...sa-l papati sanatosi!
A suflat Matei in lumanari? 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Bia, cum se simte Matei , in ce magazin il duci sa-si aleaga jucariile ??? |
Matei e super fericit si vsele.de dimineata ma puse sa-i cant La multi ani!!! si cand am terminat de cantat el cica :mama soaca, mai
.apoi de unde pana unde mama soacra
?no cu ales jucariile, alternativele-s restranse in urbea noastra
matei e un scumpic si un modest.el merse tintit la niste masinute si soldatei.ursii nu l-au atras, drepta e ca nu erau cine stie ce.eu ii tot aratam una alta ,el nu, ca asta veau si lasa-ma
am ioesit nitel revolatat din magazin.eu inteleg ca nu-s motivate financiar da in puii mei steie acasa.ca daca-s mutoase nu fac nici vanzari si nu stiu de unde si-or lua salarul.
colegu totusi le taxa nitel.ca a vrut cos ,sa aiba in ce pune jucariile si a intrebat frumos, cos aveti? mai alea nu raspund nimic.mno, si zareste cosurile ia unu si zice vai multumesc le-am gasit, nu va mai deranjati
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Ioi ce durere de cap m-o apucat...nu imi mai vine sa fac nika ![]() ![]() ![]() |
aoleu fata, nu-i a buna.
pe mine azi nu ma dura aproape de loc.sper ca nu migra de la mine durerea
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...