Salajencele in asteptare!!![82]
Raspunsuri - Pagina 16
dianaiulie2009 spune:
V a las cafelutza pregatita pe cand va treziti ... am fugit la Ciobanca sa vad daca iau drumul Clujului pentru RMN ... povestim mai pe seara !
P.S. Elvira, tzinem legatura , cel mai sigur pe la 17 
silvana_salajan spune:
Adriana merci de cafeluta.Deci, voi care nu ati serbat Sf Valentin, cum va destrabalati azi? Io am uitat dimi de ciucalata cu rom....
noa, da fi bne primita si pe deseara. ![]()
is in zona.
Bimilit spune:
'neata!!!
multam de felicitari si cafei!!
dau si eu un rand de 

!
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Multam de cafei..sa nu o dau in boala de la atata ![]()
Prajitura aia se face tare simplu, si e ieftina...auras cred ca mi-o mancat un sfert de tava, pe dimineata cand m-am trezit (fara ce a mancat asta-naopte), Stefan a mancat si el 2 triunghiuri si imi tot cerea sa ii mai dau, dar am zis ca mai incolo, ca altfel nu ne apuca ora 4 si noi gatam prajitura. Chiar m-am gandit sa mai fac o tura azi
, da nu am mere.Azi m-a sunat si primul lucru care credeti ca a fost?" foarte buna prajitura, foarte buna! BTW Oti, iti trebe 500g de mere, io le-am pus pe cantar, si au fost 4 mere, vreo 2 mai maricele si 2 mai mici. Deci nu e nu stiu ce de curatat. O sa o decorez un pic, adica sa mai torn ceva ciucalata pe ea sa o dreg, cand am taiat cu forma mi s-o prins un pic pe forma, si s-o desprins glazura un pic. Lasa ca va arat.
Hai ca ma duc sa imi dau masca jos si la exercitii, ca asta-noapte la 12 eu mancam prajitura 
Nu i-am luat nika la al meu Dragobete, am facut praji, ce mai vrea? Neavand bani, am cumparat lucruri necesare, asa ca de Valentin i-am cumparat 2 perechi de sosete si o periuta de dinti (de fapt a fost un duo, pt el si pt mine). Practic si necesar. El o fost romantic, o venit cu un buchet superb de trandafiri pe care o dat 500 de mii, si care a doua zi s-a ofilit. Si tot din banii casei, ca ziua urmatoare mi-a cerut sa ii dau nite bani, ca nu mai are nika. Imi plac mie trandafirii, da daca nu o avut bani pusi deoparte trebuia sa nu mai cumpere. I-am explicat ca imi place gestul, adica m-as bucura si de mi-ar aduce un buchet de ghiocei, de flori de camp, de orice, pe mine ma intereseaza gestul, sa vaz ca se gandeste la mine.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
dianaiulie2009 spune:
Am ajuns la fel cum am plecat , adica fara rezolv nimik.
Au adus RMN nou la Salvosan, azi ii leaga ceva neamt legaturile pe acolo si sper sa mearga . Oricum, vineri dimi merg sa fac tomograf , iar saptamana viitoare vine numai dr. neuro-chirurg de la Cluj. trebuia sa vina maine dar a anulat programarile.
De Dragobete stau la pat, colegu la munca, am zis PAS cu criza asta si cu flori si cu atatea atentii .
Merg sa mananc si eu ceva si apoi sa ma intind. Pe seara voi pregati spaghete a la carbonarra .
Sa va distrati frumos cele care sarbatoriti Dragobetele !!!
Bia, cum se simte Matei , in ce magazin il duci sa-si aleaga jucariile ???
Trimis un PM 
silvana_salajan spune:
Bia, multam de a doua tura de cafei. picu s-o trezit cu noaptea in cap si is cam ametita.Diana, m-ai convins. O pun pe lista de asteptare. Sa vedem cand o sa o fac. (amu am altele pe lista, cum ar fi merdenelele
da nu stiu nici pe alea cand le-oi face)Adriana, sanatate multa. Stai calma ca nici noi nu sarbatorim nika, da doua batoane de ciucalata cu ROM, tot i-am luat.
Va
si mai viu.peseu: Giulia, treci la raport!
Mariaaaaaaaaaaaa, cum esti? Azi mergi la control?
dianalaura spune:
Ioi ce durere de cap m-o apucat...nu imi mai vine sa fac nika

diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:
Va salut si eu pe ziua de azi
.
Multzam de cafea, abia am baut-o. Silvia n-a mai facut febra, azi o sa iesim la sanie ca se topeste zapada. Am sunat-o pe matusa mea sa ne trimita martisoare pentru fete, sa ne mandrim pe aici cu moda romaneasca.
Ma duc la trebi, ca am destule...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Ioi ce durere de cap m-o apucat...nu imi mai vine sa fac nika ![]() ![]() diana de ![]() |
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Va salut si eu pe ziua de azi . Multzam de cafea, abia am baut-o. Silvia n-a mai facut febra, azi o sa iesim la sanie ca se topeste zapada. Am sunat-o pe matusa mea sa ne trimita martisoare pentru fete, sa ne mandrim pe aici cu moda romaneasca. Ma duc la trebi, ca am destule...![]() |