Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Dap...prezenta matinala...iar nu am somn...

Aidule, sa-ti zic buna dimineata sau somn usor?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

zi cum vrei ca nu mi-e somn

Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Somn usor, acuma pe bune... du-te la nani...

Cafea avem, imediat va deschid capitol nou, ca azi nu voi fi pe acasa...ma duc pana la Krauzer, sa-i caut la fata costumatie, apoi la munca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu ai fost singura in tura de noapte macar cu gandul si sunt acolo langa voi
si indiferent de ora, niciodata nu esti singura, ne ai pe noi toti! suntem langa tine iubita!
mergi si dormi!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neatza ...
nu's ce se intampla dar mi-e un somn de numa' ... acusi imi pica fata pe tastatura ....
Aida sper ca ai reusit sa adormi intre timp...., somn usor si ziua de azi sa fie una buna si linistita.
Maria da' tu ce-ai avut de n-ai putut dormi azi noapte?
Doris cum mai sunteti cu raceala? si ia zi , ce o sa poarte Ines la carnaval, ce vrea sa fie?
mai fetele, da' vad ca v-ati indopat aseara, clatite, gomboti, minciunele .... pfuai ce mi-ati facut .... imi ploua-n gura. mai aveti ceva de-aseara? orice, aruncati incoace ...
Silva cum mai esti cu raceala? sper ca mai bine ... mai ales dupa ce-ai descoperit poza cu splendoru' Anei ...
Deya chefuri pana dimineatza, dans la greu ... mama ce vremuri .. f fain, dragilor, distrati-va ca acum ii vremea.

pe toate, sa aveti o zi faina.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

no hai la cafea dragelor ca mi se facu dor de voi. ia mai scoateti-ma de sub mormanu asta de hartii si tastaturi.

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineata si de la mine! da#355; ce v+a palit, dragelor_ Silva imi arata la prima ora - acu l-am vazut eu - masculul feroce, alealalte se intrec in clatite, minciunele, placintele ... vai de viata mea, o sa mi se strice tastatura ca la greu pe ea.

Aidutzu, o zi cat mai buna ...
Doris, si ce costum va purta_
Silva, santate mult, io pentru gat am luat strepsils cu anesteyic, tare bun e, pe acolo nu are echivalent_
Geta, pai si io as pune capul pe tastutra ...
Maria, pai veyi ca daca vrei, poti, ia uite, se anunta lapovita si frig si apara rasare soarele de dupa nori....
Ana, am o pb in legatura cu ce am vorbit noi, incerc sa dau de tine sa detaliez....

Ieri am patit panarama mare. Cu serviciul aglomerat si vremea asta naspa n-am mai ajuns demult la bunica-mea la sat. Vorbim zilnic cu ea la telefon si tot ne asigura ca totul e bine, are tot ce-i trebuie, e sanatoasa, o duce perfect. Draga de ea.... Si ieri merge soacra-mea cu trenul pana acolo, vroia sa-si ia tot felul de materii prime din camara, pentru placintele si alte chestii. Si ne suna disperata ca bunica-mea a ramas fara lemne cam de o saptamana, se incalzea saraca cu un resou pus in dormitor . Si nu vroia sa spuna nimic ca " au si ei destule pe cap, ce sa le mai zic si eu de ale mele ... las ca vine primavara" . Am adunat toti banutii de prin casa - putini, ca suntem inainte de salar - am mai luat si imprumt de la cumnat, am cumparat o remorca de lemne si le-am dus. Dar nu-mi vine sa cred, statea saraca in frig si rabda .... offf, ca nu mai stiu cum sa ma impart sa am grija de toate.

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aidule sa aveti o zi cat mai buna

eu am mult de lucru , copil bolnav acasa .... sunt obosita .....
tre sa va pove ce am patit aseara.... am mers la doctor cu copilu la ora 6 si am ajuns la 10.30 inapoi acasa ..... de ce ? ca la nebuni ..... mers la doctorita , stat de mi s-au lungit urechile (vreo 1.45' , binenteles mi-a dat reteta ca am insistat eu , platit consultatie desi e medicul de familie unde nu se plateste nu? mers la farmacie , ups... gresita reteta ... iau medicamentele pe bani ca ce sa fi facut .... bunnnn ... merg la sot ii povestesc asta se enerveaza la culme ... cum adica sa iau pe bani daca am reteta , sa merg cu reteta inapoi .... ok ,merg la farmacie ii dau medicamentele inapoi , iau reteta si merg la doctorita , imi face alta reteta merg la farmacie , da nu la aceeasi ca mi-e rusine , merg la alta ... nu aveau toate medicamentele, merg la alta... nu au , merg la alta ... nu au , si ajung la prima farmacie unde dadusem medicamentele inapoi si mi-era rusine ... intra sotul ca deh sa nu intru eu .... il recunoaste .... ii da medicamentele ,dar dintre ele una nu era compensata, deci platesc , plus platesc si o parte din reteta ca cica se ia compensatia la pretul de referinta si tu platesti adaosul farmaciei .... deci concluzia ... sa nu te mai imbolnavesti in veci ... am avut nevoie de 4 ore jumatate ca sa-mi consulte copilul si sa iau niste medicamente ... ca la noi la nimeni ... sunt turbo

in rest .. va pup pe toate , nu va iau pe rand ca am mult de lucru si nu stiu cum sa ajung mai repede la copil

ANDANII

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "montignac, stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna ziua...

Printre clatite,gomboti,uscatele si "porcon",vorba Luanei...va pup...am baut si cafeluta...

Simonelu,cum a fost noaptea asta?Ceva semne de explozie sau totul in regula?Ai dormit linistita?

Da,Doris,gomboti,asa le spuneti voi aici...pe la noi le spune galuste cu prune...am gasit ieri,la alimentara de langa servici,congelati.Doar ii fierbi si ii dai prin pesmet cu zahar.Eu am avut,acu' vreo 5 ani in urma,o tentativa de a construi asa ceva,insa a esuat cu brio...plus ca sunt antitalent la asa ceva...am aruncat absolut tot...de atunci am mai mancat ocazional de la altii si aseara am avut cea de-a doua tentativa,semi tentativa si am incununato cu succes...Foarte gustosi,chiar si eu am mancat doi,insa au scortisoara....e unul din condimentele pe care nu le suport.
Cum mai sunteti?Ce costumatie si-a ales Ines?

Aiduca...daca te-as fi cunoscut acum vreo 4 ani in urma,n-as mai fi aruncat o tona de turta dulce primita de Craciun din Germania...aia ,efectiv,putzea a scortisoara...am avut inceput de hepatita....toata casa mirosea.Asa ca ramasa singura acasa,le-am facut vant cu elan drept in tomberonul de la bloc,nici macar in cosul de gunoi din casa....
Sper sa aveti o zi buna,dragelor!Toate gandurile mele se indreapta catre voi si va imbratisez cu drag mare!

Getuto...si mie imi pica ochii in gura...ma gandesc ca vine week endul si o sa apuc sa dorm si eu omeneste...cu toate ca somnul de 7 ore pe noapte il fac.

Deya,te-ai odihnit?Ti-ai revenit?

Andule,deci gata?A trecut taifunul tau?

Dana...ok...sunt pe pozitie.Biata bunica ta...s-a gandit la voi de nu a zis la nimeni nimic,poate i-a fost jena...bine ca ati rezolvat.

andanii,it's a party in Romania,vorba cantecului,il mai sti?La momentul actual se aplica cu succes zicala:"cine nu te lasa sa traiesti,nu te lasa nici sa mori".Asa ca,parafrazandul pe Mircea Badea,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!Multa sanatate lui Andrei!

No va pup si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Andanii, durere, prin ce peripetii trebuie sa treci, sa poti obtine medicatia pentru copil...

Sanatate si voua, si la toti bolnaviorii...

Desi nu ma simt bine, trebuie sa ma mobilizez, si sa ajung cu Ines pana la Krauzer, sa-si faca o idee, despre costumatie...oscileaza intre Anastasia, pisica, vrajitoare si regina...dar acolo, cand va vedea toate costumele, parc-o vad pirat!!!

aveti capitol nou, aici, ca dupa masa sunt la job...

O zi excelenta!

POZE CU NOI

Mergi la inceput