Timisoara, Impreuna!(140) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 18
Mariaa spune:
Ano, vezi ca ochiul vigilent nu doarme :D
Silva, 100 pcte! foarte tare :D
am avut norocul s-o cunosc pe Corina, sora Anei, care ne-a trecut pragul intr-o zi tare friguroasa de decembrie dar care ne-a adus tare multa caldura in casa si-n suflet intr-un moment mai trist! am avut feeling-ul c-o cunosc dintotdeauna. Ano, sa-i transmiti de la noi tot binele din lume! 
noi am scos masina de la service si am avut bafta, au fost tare de treaba ce-i de acolo si ne-au rezolvat sub asigurare si cateva 'maruntisuri' ce nu tineau de accident. ca sa nu mai zic ca facut-o ca de nunta inainte sa ne-o dea! deci se poate!
dar toate astea palesc in fata gandului mereu prezent catre Emma.
tot pun pe replay totul si tot acolo ajung. Aidule sunt cu tot sufletul langa tine si cand ma gandesc la Emma mereu 'aud' in suflet un www.youtube.com/watch?v=Ld1HIVsocBw&feature=related" target="_blank">cantec tare frumos! Suntem langa voi, va tinem de mana! Sa va vegheze ingerii suflete curate! 

un copil creste in inima mea ![]()
aidaciolac spune:

super melodia 

... si io miros a uscatele (minciunele) , dar din pacate nu au iesit asa cum le facea starbunica mea si pentru ca s-a piedut reteta si ce am gasit pe internet e asa si asa ...
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Doris-Alina spune:
Aidule, 

facem schimb? io-ti dau clatite, tu minciunele...
Am aflat de la Anda, ca in 7 martie fac carnaval la gradi, are Ines tema pana maine sa se gandeasca ce costum vrea...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac![]() super melodia ![]() ![]() ... si io miros a uscatele (minciunele) , dar din pacate nu au iesit asa cum le facea starbunica mea si pentru ca s-a piedut reteta si ce am gasit pe internet e asa si asa ... Aida ... 8+ Poze cu noi ![]() "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" |
Vreau si iooooooooooooooo

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Ana68 spune:
Apropos de ce scria Doris...io am semi facut gombotzi...facem schimb Aidule?
Ca au scortisoara...bleah!...galustele astea...in rest sunt foarte bune....dau o farfurie de gomboti pentru o uscatzea!![]()
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Amalgam de ganduri
Doris-Alina spune:
Ano, gombotzi zici? miammm
, arunca si la mine, io-ti arunc clatite, cu fineti si banane si cu gem...
Aidule, o noapte linistita...
Kissy mic, cu gandul al tine!
Somn usor, Timisoara!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
pop cornu se pune? ![]()
Aidule, cand poti si mai ai chef incearca cu aluatul de la buni, ala de placinta cu branza, io cu ala am reusit sa fac minciunele cu ce mi-a ramas dupa placinte. alea ce le-am invatat de la mami tau ![]()

si io vreau gomboti!!!!
din tot sufletul Aida mea draga
un copil creste in inima mea ![]()
aidaciolac spune:
...vad ca sunteti in pofte mari toate
oare nu cumva ati baut dupa mine
... si NUUUUUU , alea sunt BRANZOAICEEEEEE si nu au aceeasi compozitie.Placinta cu branza e altceva , se face la cuptor nu pe plita in ulei
Minciunelele au rom
si zice nona mea ca strabunica-mea punea iaurt in compozitie ... data care vine asa le facem 
... ano ziceai ceva de scortisoara?
... daca pui pe un big shiet io mananc ![]()
dragelor si
usor
Aida ... 8+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
... vad ca nu sunt doar eu in tura de noapte
... doar ca eu mai am putin si merg la 

sa va treziti 
Aida ... 8+
Poze cu noi