Sezatoarea canadiana (132)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mona, ce te faci cand creierul iti da peste mana, dar inima cere? Ca eu sunt pofticioasa rau de tot, unde mai pui ca nu pot sa mananc leftovers nici sa ma tai, prefer sa raman nemancata
Si trec pe langa standul cu hot dog si miroase de imi ia nasul ca la desene animate....nu pot si nu pot!
Asa ca da, eu m-am ingrasat la venirea aici, nu din cauza ca am mancat total aiurea, ca eu inca gatesc ciorbe si alte bunatai in casa, ci din cauza tentatiilor! Slaba de ...nu-mi mai aduc aminte expresia aia, da slaba de kile nu sunt sigur!

Fetelor, va doresc o zi frumoasa, azi vor fi 7 grade in Toronto, si va vad maine. Pe restul zilei de azi imi putrezesc oscioarele intr-un curs

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Intalnire cu copii

Data: sambata, 28 februarie 2009
Ora: 14:00
Locatie: Montreal, corabia de la www.yelp.ca/biz/cavendish-mall-le-mail-cote-saint-luc" target="_blank">Cavendish Mall

Participante:
Simonna
Ana_Stroe
cge
Diana2007
Ange
Nelia
monicutza_bb
ica_1975
pitilache
si lista ramane deschisa...

Ica, eu zic ca o sa aiba ce sa faca soricelul tau, pe langa ca mai sunt copii de varsta ei, o sa aibe si pe unde alerga. Eu te-am pus pe lista!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Nelia, unele le vedem pe PPV, altele (cele care-s super noi si de-abia au aparut pe DVD-uri) le inchiriem (ca tot mi-a dat sefu’ de Craciun cadou un booklet cu reduceri/gratuitati la inchirieri si alte servici la blockbuster). Unele le luam de la un amic care mai trage de pe net. Cum se nimereste.

Marule, mie-mi plac leftover-urile pt ca ma salveaza de la gatit in seara respectiva . Plus ca imi place sa combin cate 2-3 feluri in farfurie, cate putin ramas din asta, din ailalta, combinat cu niste legume crude (la noi se mananca legume crude pe banda rulanta, de la mic la mare).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Marutzule, pai e firesc si uman sa ai pofte, si sa mananci din toate.
De asta eu nu cred in dietele de nici un fel, majoritatea sunt restrictive si de aici efectul de yo-yo. Daca ai drept obiectiv pastrarea siluetei- programul de slabit e alta poveste- do some simple math si ai grija cate calorii bagi in ziua respectiva tot atatea sa si consumi. Stabileste 1-2 cheat days pe saptamana in care consumi ce ti-e pofta, asa mai elimini riscul de a le consuma zilnic daca nu si consumi energia furnizata.
Ce sustineam eu e ca nu mancarea in sine ingrasa aici, ci combinatiile de alimente de multe ori irezistibile si lipsa de miscare.
Era un subiect tare amuzant la Generale pe aceeasi tema, problemele de greutate cauzate de mancarea in America de Nord in comparatie cu Romania, foarte interesante si bine fondate raspunsurile americancelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Mona, tu ai totala dreptate si daca s-a inteles altceva imi cer scuze
la mine nu mancarea e de vina (mie imi place mancarea aici) si lipsa de activitate: pun fundu in masina, transfer in autobuz, transfer in birou si vice versa.
Diete echilibrate si cheat day, incercat toate, pus poza pe frigider ( a fundului celulitic), oo si cate mai situ, incercat tot! Mie imi lipseste miscarea, nu mancarea e de vina (si cand am scris, in loc de miscare am scris mancare)
Cand am slabit, am slabit pentru ca n-am stat locului o clipa, cu mutarea, acu eu nu pot sa ma mut tot timpul, ca as face-o, da nu pot!

sa va povestesc ceva ce pe mine m-a impresionat: cei de la politia calare a trimis azi un echipaj de 3 la spital, ca sa le faca o placere copiilor. cu atata rabdare, cu atata dragoste au stat si au raspuns la toate intrebarile! Acu ( erau 2 neni si o tanti politista) politistii aratau tare bine, ca si o parte de staf a dat tarcoale, da si caii erau atat de spilcuiti!

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua, pe fuga, ora 14:00 in Cavendish Mall pt. simbata e f. buna. O sa-mi fie cam somn, ca eu la ore de-alea simbata dorm, dar ma descurc.

Cami,versiunea drept si perpendicular a ceea ce a scris Rox este: sortie Van Horne, faci dreapta pe Van Horne si mergi tot inainte, fo 10 minute, poate o idee mai mult. La Cavendish faci dreapta, pret de 3 minute mergi inainte, molul e pe stinga, vis-a-vis de biblioteca.
Din amintiri, corabia este la intrarea din spate, vezi si tu unde-i aria cu restaurantele si tarabe si in capatul ei.

Rox, hhihihi, mata din NDG, io din Cote St Luc :))

Baietii tai merg la film? Ca ai mei da, m-am uitat aici:

http://www.cinemasfortune.ca/fr/movies/showtimes.php?cinema_id=3&movie_id=%&selected_date=2009-02-28

si conchid ca o sa mearga la Pink Panther, care incepe la 2 fara 10. Asa ca noi pe la 1 jumate o sa fim acolo, ma debarasez de dinsii si vin ca o floare :)) Da' cineva tre sa stea cu mine pin se termina filmul... :))

Asta-i, tre sa ma duc si eu sa citesc din subiectul ala cu graunte si plastic ca pare interesant rau.

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Buna,
Ca tot suntem la discutie despre mancare, voi faceti mucenici ?
De care ? Retete testate aveti ?

Multumesc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

cge, eu am facut mucenici prima data anul trecut, au iesit o nebunie! Cu reteta data de Denisa pentru cozonac la masina de paine. Am facut coca la programul de dough si apoi am modelat opturile, pus in tava, copt, pus miere si miez de nuca... o nebunie!
Anul asta e soacra aici, o sa ne faca si din aia cu zeama, da sunt mai migalosi, mai micuti, om vedea daca ma bag si eu.
Am uitat, reteta Denisei o gasesti pe prima pagina la "reteta cozonac Donia", de fapt e reteta Denisei.

Captain Flamingo... aaaa... scuze mQQm, daca ai vreo clipa, poti sa modifici te rog pe prima pagina, sa scrii ca e reteta Denisei si nu a mea?

nelia, mi-a placut cum ai povestit de tinerii studenti, de unde atata corectitudine? Sau poate mai degraba se invata trisatul, si noi de fapt ne nastem corecti?
Tot legat de asta, mai zic si eu una.
Acum cativa ani ma pregateam pentru un examen si vroiam sa aflu mai multe, asa ca m-am nimerit pe un forum al studentilor. Acolo un tip intreba cum se poate obtine un caiet de la examenul precedent, ca era curios cum arata intrebarile. Primul rapsuns a fost ca nu se poate, ca nu ai cum si de unde sa gasesti caietul. Al doilea raspuns a venit mai indignat, cum ca asa ceva e ilegal, cum de s-a gandit sa intrebe, iar urmatoarele 3-4 raspunsuri au fost pe acelasi ton. Pai ma gandeam eu, in Romania nu numai ca gaseai la un pret onest toate caietele de la toate examenele date vreodata, dar le gaseai chiar si pe cele de la examenele viitoare

maru, faina faza cu politistii... daca vin pompierii, ma anunti si pe mine, da?
Acum serios, am mai zis eu, in tara asta se fac enorm de multe pentru copii, am impresia ca adultii sunt in viata mai ales ca sa le faca viata copiilor mai frumoasa si asta imi place.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

simona,roxana,merci.priceput.nu am fost niciodata dar ajung.
La Pantera roz am fost noi marti.mori de ras.merita vazut.Dar tu-l trimiti pe Radu la film in loc sa-l lasi sa se joace cu copii nostrii?
Noi de ce ne intalnim,sa ne jucam noi?

cge,eu fac mucenici moldovenesti.aluatul este cel de cozonac cu masina de paine(vezi reteta pe prima pagina).Ies uriasi
diana,am facut gogosi.am pus si cateva poze cu proba.Stiu ca tu ai incredere deplina in retetele mele.

dana p.,tu nu vrei sa bem o cafea impreuna timp in care copii alearga dupa pirati?
ica,ma bucur sa te revad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Servus fetelor dragi multzumesc frumos pt suport
Am citit super-rapid din urma si doresc sa urez (scuze pt intarziere ) La multzi Ani cu sanatate si noroc Doina , Simi pt flaca , LauraB pt Dienutza mica
Bun sosit la Sezatoare fetelor nou venite

La noi toate bune si frumoase... continua iarna (a nins tare frumos anul acesta si ne-am bucurat ca albul zapezii reflecta asa de frumos lumina si iarna pare mult mai usor de trecut)... multzumim bunului Dumnezeu ca am avut (pana acum... si sa batem in lemn... sa fie bine si in continuare) doar micutz raceli usurele cu mucisori... nimic care sa ceara mai mult decat sirop de ceapa, sau de potbal cu ridiche neagra.
In ultimul timp avem parte si de nouatatzi... unele placute:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7908049.stm
altele mai putzin placute:
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7912949.stm

Multa sanatate si numai bine va doresc

Mergi la inceput