Sezatoarea canadiana (132)
Raspunsuri - Pagina 16
Denisam spune:
MEi- mQQm- e MAMA DI TUTII-sper ca am inteles bine, dc nu iertare-neuronul obosit de atata excel..
Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani
delphin spune:
Si ca tot vorbea Ana de filme
http://seriestv.web44.net/
fug la culcush ca la mine e 12 trecute, fix si maine ma iau copii de buna la 6H45
si am pus si eu poze la voi acolo![]()
try spune:
Ana, subscriu, zau de nu-s si eu la fel de contrariata cand aud de fructe/legume de plastic, ba un prieten a venit de vreo 2-3 ori aici in vizita (cu serviciul) si-mi zicea ca friptura manacata de el la restaurant avea gust de plastic. Cum vine aia, mai? Ca io n-am mancat asa fripura aici. Preconceptiile sunt foarte mari. E adevarat ca si gusturile noastre se mai altereaza si dupa un timp devine gust normal ce mancam noi, insa nici chiar asa ca-s toate de plastic. Si eu ador rosiile mici (alea de la costco, nu alea gen struguri de mici, ci cele un pic mai mari decat o nuca).
Hai ca acum citii ca tema cu plasticul vine dintr-o discitie pe alt subiect. N-am citit neam acolo.
Miki, felicitari lui nenea absolventul, bravo lui! ![]()
iti spun eu ,de vina e imbracamintea aia neagra toata. Poza nu-i vesela prin definitie din cauza decorului si costumatiei.
Stefany, eu mi-am gasit servici prima data dupa 2 sapt. de trimis rezumee (ma rog, angajarea a inceput dupa 1,5 luni, dar primul contact de la firma l-am avut dupa 2 sapt. Insa ce folos daca n-am fost multumita acol osi n-am gasit puterea sa plec de la ei 6 an ide zile - pana cand m-au dat ei afara.
Sotul si-a gasit dupa 5 luni de la venire, dar mai bine ca mine (noi prima luna jumate am flendurit, n-am trimis rezumee imediat. Ci doar dupa ce ne-am asezat un pic la casa noastra (dupa 1,5 luni s-a eliberat un ap. in cladirea in care vroiam sa stam). Stiu persoane care au stat 1 an si mai bine pana si-au gasit, dar au intrat direct pe 42k, respectiv 60k. Deci, depinde de calificarea fiecaruia, de pretentii, de nivelul minim acceptat, de un prieten-doi acolo. Cel mai important e sa-ti stii valoarea si-n functie de asta sa-ti stabilesti standardele pt job - eu intotdeauna m-am desconsiderat/subapreciat si ca urmare n-am avut curajul sa scot capul prea mult din caciula.
Ana, eu am vazut filmul cu Brad Pitt, ala cu Benjamin Button si mi-a placut. Si am inteles ca Slumdog e iarasi bun (il am, dar n-am reusit sa-l vad). Milk ave review-uri bune. Si pe mine m-a dezamagit Vicki, Christina, Barcelona. Am eu ce-am cu Penelope Cruz, nu stiu un film unde sa-mi fi placut prestatia ei. In schimb imi place de Scarlett Johannson (nelia, ai vazut The Other Boleyn Girl??? – nu mai zic ce-mi place Natalie Portman pe care am vazut-o prima data in Closure cu Julia Roberts).
Mai, ange, locul doi si nu au fost satisfactii? Pai e frumos???? Eu zic bravo de 3 ori. E o mare realizare. Mai pune-o pe Maia sa ia in considerare nu numai pe cei care-s inaintea ei, ci si pe zecile care-s dupa ea, poate ii revine un pic mandria si reuseste sa se bucure de realizare caci nu-i de ici de colo.
monicutza_bb spune:
Ange
merci pt intrebare, sunt bine. Alex a inceput la noua gradi si este mai mult decat bine (saracul copil era terorizat de madama nebuna, se ruga de mine sa nu il mai duc la Soumeya si ca vrea la gradi noua). Am inceput usor, 2-3 ore, pana cand ieri s-a tot dus sotul de vreo 3 ori la gradi sa ia-aduca hartii de completat si Alex de cate ori il vedea ii spunea "Pupic tati, Axi joaca cu amis, tu bye-bye tati"
. Cu pitica sunt cam descoperita. Termina saptamana asta, mai sta o saptamana cu tati acasa si apoi probabil cu mine daca nu gasesc gradinita. Caut macar una temporara, sa vad ce gasesc. A intrebat totusi o educatoare de la o gradi din apropiere de noi (ce fel de parinti suntem, cum este copilul) si cred ca ar vrea sa ne ia. Sa vedem daca primim un raspuns pozitiv.
Dar ce vroiam sa va zic este numele educatoarelor copiilor mei: la alex - "Krima" iar posibila-viitoare la Aylin "Salam". Nu vreau sa imi imaginez ce ras o sa fie pe parintii nostri daca aud numele astea.
Ange felicitari micutei patinatoare, este bine ca este ambitioasa si nu se multumeste doar cu locul II (cu toate ca este o reusita), multa bafta la viitoarele competitii.
tot pt Ange hai ca mi-a venit o idee, iti trimit PM.
Parca as veni si eu la intalnire, mai vine vreun pitic de un an si jumatate - 2 ani si jumatate? Isa, Lisandru,.. ce bebici mai vin? Nu promit nimic ca nu stiu cum fac cu copii cu somnul de pranz, adica pe la 2 ar trebui sa se trezeasca. Hai ca fac tot posibilul sa vin.
lakioana noi avem ceva de discutat
scuze ca nici macar nu am inceput discutia la Vinnie Gambini. Am o perioada super incarcata la job dar nu am uitat si incerc sa adun ceva info. Vii si tu la Cavendish Mall? poate reusim sa vb acolo putin, ca daca vin il aduc si pe tati sa alerge dupa tzanci ![]()
Nelia nu ai recunoaste numele daca ai avea o lista cu traducatori? vezi poate gasesti ceva aici, eu nu am avut timp sa sap prea mult
http://www.ottiaq.org/services/utiliser_fr.php
sau poate aici iti aduci aminte de numele firmei la care lucra http://www.toutmontreal.com/english/eetp/traducteurs.html
Fug sa iau pitica de la gradi
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati
"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."
columbiana spune:
Dana, mersi si de (sper sa fie ok!)...si de informatii despre capuccino machine 
Simi, asa, sa-mi fie si mie rusine, de tras cu ochiul la flacaul tau la poze am fost, dar un LA MULTI ANI nu ti-am spus pentru el!!!
Try, eu n-am vazut filmul cu Brad Pitt inca (e pe tzeava, adica va fi in weekend, cred
), am vazut in schimb Changeling cu Angelina si mi-a placut mult; oricum nu scapa restul, pentru ca al meu sotz e cinefil inrait. am vazut si eu surorile B. tare mult mi-au placut fetele acolo ambele cum au jucat.
Stefany_p, eu sper ca nu cauti in Quebec in HR; eu am fost la nspe interviuri de cind sunt in Canada, si am gasit o singura persoana nequebecoasa pe post de HR. oricum iti tin pumnii!!!
stefany_p spune:
Ana Stroe, uite ca eu stiu 2 romani care lucreaza in HR, sot si sotie...nu m-ar deranja sa intru direct in HR
...da`aplic si pt commis si adjointe si ce-mi mai iese in cale
Si eu am o problema cu mancarea de aici..e buna rau si suntem rubiconzi
nelia spune:
Monicutza, multumesc pentru linkuri, dar am rezolvat cu traducatoarea, in sensul ca mi-am adus pina la urma aminte numele si am cautat numarul de telefon pe internet, i-am lasat un mesaj, sper sa ma sune.
Vin simbata, eu si cu toti copiii, ca sotul are toata ziua plina... cu de-ale lui, bineinteles!
Poate aduceti mai multi tati...![]()
Try, nu, nu l-am vazut, a spus Octav ca mi-l aduce, acum oricum nu am timp. Adica timp as avea, dar sint stresata si nu am stare de stat la filme, nu si pe DC, dupa cum bine observi. Dar am si eu o intrebare: voi de unde luati filmele propuse sau premiate la Osacar... le gasiti pe net?
Mi-a spus Agata ca are doua saptamini de vacanta, asa-i? Ca eu ma pregatisem doar pentru una.![]()
Ceva interesant...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Podeanu spune:
Cristina, fac bine
merci de intrebare. Ce mai faci tu e mai important, eu nu am un simburel in burtica.
Si eu care eram asa impresionata...recunosc ca , clientul e tinar si are ceva forta. (si-o fi vrut sa ma si impresioneze- desi e mai mic cu vreo 7 ani ca mine).
carmen77 spune:
Vin si eu cu o intrebare: aveti ceva recomandari de hotele decente in New York? Musai cu parcarea inclusa .. ca vrem sa mergem vreo 3 zile saptamana viitoare si mergem cu masina, iar din ce am vazut eu, in New York e imposibil de gasit parcare ... daca nu o ai incluse la hotel. Si as vrea sa fie cat mai central, sa nu pierd ore doar cu transportul in comun, ca in principal vrem sa vedem muzee ... care sunt toate prin zona Central Park ...cine are idei sau informatii, sunt ff apreciate!
Mona_B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefany_p Ana Stroe, uite ca eu stiu 2 romani care lucreaza in HR, sot si sotie...nu m-ar deranja sa intru direct in HR Si eu am o problema cu mancarea de aici..e buna rau si suntem rubiconzi ![]() |
De aici concluzia eronata ca mancarea in North America te transforma in supraponderal/obez. Solutia e simpla: mindful eating si exercise.