DOCTORI ORADEA
Raspunsuri - Pagina 4
A_driana spune:
la samuel geza merg. da, sunt multumita de el pana acuma.
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
10+
strumfulet + poza strumfulet + poze
alinafaur21 spune:
Buna sunt Alina din Oradea si sunt gravida in 19 saptamani si sunt la doamna doctor Gabor Rodica.Este o femeie deosebita care stie sa vb cu tine si care prin vocea si tonul cu care vb cu pacientele ei iti poti da seama ce fel de femeie este..O adevarata doamna.Eu am fost internata la spital si in fiecare zi a venit sa ma viziteze si sa vada cum ma simt(CHIAR SI SAMBATA SI DUMINICA)cea ce uni doctori nici nu se straduiesc sa faca chiar daca sunt in spital...
dorutzaddd spune:
buna
sunt din Oradea si sunt insarcinata in 32 saptamani. dr meu este Tira Mirela. este cineva care a nascut cu ea?
cos_minutza spune:
Chiar m-am mirat ca subiectul deschis de mine de un car de ani era pe prima pagina.Vad ca promite-am sa prind odiseea de 2010
Sa revenim la oile noastre...Dorutza nastere usoara.De Tira se aude de bine asa ca nu trebuie sa-ti faci griji.Eu am fost ca pacienta la dansa,chiar daca unele lucruri legate de fertilitate o depaseste cu nasterile am auzit ca e super ok si e si o doamna tare simpatica
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
Amos Bronson Alcott
A_driana spune:
am vazut si eu acuma subiectul...
cosminuta ce faci? burtica, inca nu?
despre Tira a citit si eu pe ici pe colo lucruri bune, dar nu stiu nimic concret.
Adriana, mamica pufarinului David
bocaR spune:
la inceputul sarcinii am fost la doctorul marge dar atitudinea lui lasa de dorit.(are o atitudine de superioritate, nu ofera explicatii). momentan sunt in 32 de saptamani, la Rodica Gabor si pana acum sunt foarte multumita.