DOCTORI ORADEA
Raspunsuri - Pagina 3
A_driana spune:
mamagiuliei ce mai poti sa-mi spui despre dr.samuel geza, sunt curioasa pe cand voi fi cum se poarta, ca am mai auzit si lucruri nu prea bune despre el....
mersi
la toate fetele
A_driana spune:
fetelor care aveti timp si rabdare si ma puteti ajuta sa-mi dau seama mai exact cand ovulez...scriu prima zi a catorva CM din urma....2008- 6 august; 8 septembrie; 5 octombrie; 2 noiembrie; 1 decembrie; 29 decembrie; 2009- 30 ianuarie;1 martie....CM ma tine cam 5-6 zile...
vreau sa raman si as vrea sa stiu luna asta cand ovulez...
va multumesc anticipat
cos_minutza spune:
Scuze ca nu ti-am raspuns dar nu prea ma descurc inca..... Te - am vazut pe la aspirante Te-au ajutat ele...Ti-am spus ca ele te pot ajuta mai bine sunt mai experimentate
A_driana spune:
gata, nu mai e nimeni pe aici?
nu mai ii curioasa niciuna de doctorii din Oradea?
pacat, ca eu as fi , acuma daca tot vine
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
cos_minutza spune:
Felicitari Adriana!!!!Esti o norocoasaTi s-a indeplinit visul destul de repejor....nu ai sezut mult timp la aspirante am vazut ca ti-ai si facut bagajele la odiseeSa ai o sarcina usoara si un bebe papacios si sanatos.
A_driana spune:
cos_minutza multumesc frumos....sper sa fie totul bine, intr-adevar am reusit foarte repede , abia astept sa vad prima eco, dar pana atunci mai este...
http://babystrology.com/tickers/tickers-baby-glass.swf?parent=adriana&year=2009&month=12&day=6&babycount=1"
A_driana spune:
ok, urmareste-ma...
dar poti sa te apuci si tu de treaba sa vii si tu la odisee...ii asa de bine...