*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)
Raspunsuri - Pagina 21
Olgutzika spune:
Neata!
Liana, eu eu la cafelutza ta
! Si inca o data
ca lipseste veselia ta de pe crenguta. Si inca o data
Tero mica!
Claudia, la multi multi ani!!!! Sa fii sanatoasa si fericita 

!!!!
Eu ma apuc de munci, nu inainte de a ma intreba ce or mai fi facand Gudinde si Nicoleta ( emoticon care se scarpina in cap intrebator )...
tot stolul si puiutzii mici!!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
tuchita spune:
'neata!
Liana, multam de
!
E delicioasa!
Olguta, spor la trebi!
Fug si eu la ale mele ca sunt multe....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
e greva si nu stiu io?
am strans prin bucatarie, am pregatit chiftelutele pentru Ilinca( si pentru noi, dar special pentru ea- le facem impreuna cand vine de la gradi!). mai am de sters praful un pic prin casa si apoi ma duc sa ma fac bella!![]()
Ma tot tin sa o pup pe Simo si sa-i laud pozele si nu apuc!
Am vazut si tortul Dacianei! Ilincai -ar fi placut cu siguranta asa de colorat!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Ma Bubule, de 20 de min. incerc sa pricep cum sa atasez si eu poze la o reteta pe Bucataras si nu reusesc, frate, sa pricep cum, desi am citit de o mie de ori indicatiile...Is batuta rau in cap....
Care "patrat" este "deasupra butonului edit"?
.
mimonix spune:
neata, neata
Imi pun ochelarii de soare sa nu-mi vedeti ochii rosii
ca week-endul asta am cam petrecut
si sunt varza de oboseala, abia va vad.
Claudia , La multi ani

cu intarziere
F frumos tort colorat 
Simo absolut superbe pozele din Moldova, cata liniste si cata zapada curata
Ce idee grozava sa mergeti iarna la manastiri,n-am mai auzit pe nimeni dar imi du seama ca a meritat. Am si eu Petru Voda in creieri de mult si tot nu-mi fac vant odata! Acum , ca se apropie plecarea noastra, esti un exemplu pt mine ca doar ai fost de doua ori plecata fara SAM si uite ca a supravietuit
Cand ma apuca tremuriciul zic in gand :SiSimoafostplecatasiSamebine SimoafostplecatasiSamebine SimoafostplecatasiSamebine SimoafostplecatasiSamebine ,etcetcetc ![]()
Vazui si mere in pijama ornate cu kiwi
Zoze esti originala rau 
Tuchi nu e greva, veeeeezi? Cand incepi munca?
Hehehe ,ce de lume am vazut si am citit dar nu-mi cereti sa ma concentrez prea tare sa nu-mi fileze si ultimul neuron treaz ![]()
Si jur ca daca nu terminati cu placinta aia americana , fac si eu
Pentru fetele care nu pot faramita coca, un sfat: dati-o pe razatoarea mare .Eu asa fac
Dar acum ma "pastrez" pt APFELSTRUDEL 
Doua vorbe despre noi...Vladutz, am uitat sa va spun ca are 10,700 kg si 78.5 cm
Ce precizie maica ![]()
Noi nuntiram intr-un mare fel sambata si ieri am avut musafiri , am serbat copilul (episodul 3)![]()
Acum va las dar poate mai revin azi ca iar cred ca n-am treaba
Sper sa nici nu apara intre timp !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
bitza037 spune:
Neata
o bauturica calda???..caffe????..ceva doriti???

noooooooooo, se intampla ceva cu forumul asta d ela servici...acasa merge iar aici ioc.....
nu face nimeni cap. nou????
Alice .....zice Bubu ca dupa ce scrii text dai refresh la pagina si pe urma iti apare buton de upload.......si de acolo incarci pozele!!!
hihihi....ai inteles??sau te-am bagat mai rau in ceata????
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bubu05 spune:
'Neata!
In primul rand, Alice
, da refresh la pagina unde scrii tu acum sau inchide-o (ca e salvata automat) si intra iar. Nu aveai drept sa pui poze dar am facut eu vraji pe-acolo si acum poti 
Apoi, cu placinta Bitzulinei, untul sa fie tare cand il amesteci pt. frimituri si apoi il framanti bine pana se face o coca si o dai pe razatoare! Bravo Mimooo!
Si Mimooo, ai luat motzul la baiat si noi nu stim?? ce-a ales si pozeeeeeeee!
Acum ma duc sa fac ciorbita, toata lumea e harnica d edimineata, in special Tuchi 
In primul rand sa ma schimb de pijamale ![]()
Revin!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
underqueen spune:
neatza! am reusit sa adorm puiul in conditiile in care astia dedeasupra sparg debaraua 
ps: am facut public montajul...se vede?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=8521625" target="_blank"> montaj 1 an
luny spune:
neatza!
se gaseste aspirator de jucarie??? copilul meu e pasionat...numai lipit de el sta!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny neatza! se gaseste aspirator de jucarie??? copilul meu e pasionat...numai lipit de el sta! ![]() LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Neata!
Se gaseste, i-am luat eu Alexiei de Craciun si nu-i scump, scapi cu 40 ron....si masina de spalat, ca si asta il pasioneaza
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)