*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hop si eu in sfarsit...
Multzam inca o data de urarile frumoase si impresionante.Asa de bine mi-au facutt!!Am observat ca mi-ati urat bani,poate ma imbogatesc!!Multzam,macar m-am simtit bine citind despre ei!Multumesc fetelor pt dedicatii,Cami,Bitza!Multumesc Nicol pt mesaj!
CLAUDIA,LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE,PACE IN SUFLET,FERICIRE SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIA TA!
Am facut tort,dar nu de banane,fiindca nu a vrut randunoiul.Am facut un tort rapid si improvizat cu 2 feluri de creme:de cioco si vanilie.A iesit bun,dar nu senzational,fiindca asa m-a capiat Tea si randunoiul m-a ajutat de s-a rupt,ca tot eu o schimbam,tot eu o impacam cand urla,tot eu am incercat-o cu mancare si nu a vrut deloc..
In continuare,nu mananca solid decat vreo 2-3 lte dimineata si seara,la pranz deloc,bea doar lapte.In seara asta i-am pus putine cereale in lapte,sa-i tina.nu stiu frate ce o avea, ca alte simptome nu are.Am reusit sa ma uit putin in gura ei si parca se vad alveolele formate in zona caninilor sus si stg si dreapta..sa fie dintii??Sper.
Duminica avem botez..Finutul e un scump si un lungaaaan!La 1,5 luna are 63 cm!!Nu vi se pare cam mult?

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Am numai cateva nominalizari,ca-i timpul scurt.
blanka,imi pare tare rau de ghinionul cu mama ei,e-coli.Sanatate voua!
Cuscra,imi pare rau ca iar a venit bolesnita in casa.Sper sa fuga departe.Am vazut niste pozici superrrrbeee!Bravo voua!Ma bucur pt voi,si tare mi-ar placea si mie sa ajung pe acolo!Dar cine stie..
Ioana,imi pare rau si de voi ca sunteti raciti..ofof..
Vad ca v-ati american placintzit la greu pe aici..Mie mi s-a aplecat si o perioada,sa nu mai aud de ea!
Olgaaaaaaaaaa?
Mimo,Naty,unde sunt?
icei tuturor.

Stela,

Mergi la inceput

Inca nu am incarcat pozici..am cateva.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

buna mamici...hai ca am aterizat si eu pe crengutza...am avut o zi plina..am bucatarit ciorba de gasca,cartofi la cuptor cu copanele si checuri... acum am facut baie si am zis sa ciripesc si eu un pic...
simo-am vazut pozele ..sunt superbe...si eu am fost la agapia...dar nu am putut vizita decat magazinul cu suveniruri pt ca am fost pe la inceputul lunii februarie ,in 2004...si era manastirea inchisa...nu mai stiu exact ce zi a saptamani era cand am trecut pe acolo...am mai fost la putna,voronet,sucevita...in bucovina...la vatra moldovitei...chiar aseara am primit o invitatie sa ne petrecem pastele la vatra moldovitei...pe mine ma incanta ideea f mult..
LA MULTI ANI CLAUDIA SA FII SANATOASA SI FERICITA SI TOATE GANDURILE SA-TI DEVIAN REALITATE...pe ultima suta de metri...
mfda ...am vazut ca s-au facut iar tortulete,clatite,...off...am vazut ca sunt puiutzi care fac kk la olita...felicitari si multi ...trebuie sa fac si eu placinta aia fratilor ca m-ti zapacit...am facut inundatie...
azi am facut chec si i-am dat si lui andru...am facut spacial sa-i dau si lui...am pus mai putin zahar decat trebuia,un chec l-am facut cu cacao si unul simplu...si surpriza andru a papat cu o pofta de nici nu ma asteptam...ma bucur ca nu am muncit degeaba...a papat si cartofiori facuti la cuptor si nu i-am blenduit ,i-am pasat cu furculita...iam iam si ce buni au fost...la pranz mi-a facut nazuri la masa...am observat va nu ii place papica cu rosii/sau bulion in ea...si cam atat pe ziua de azi ...merg la nani ca sunt franta...va pup si va doresc o noapte linistita...si pup toti puiuzti si va doresc multa sanatate,in special bolnavioarelor si puiutzilor bolnaviori...pe maine...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am si eu o Mare rugaminte:::cine imi poate da un link cu documentarul IN PANTEC??????PLIZZZZZZZZZZZZZZ

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

si acum va ofer tort facut de mine....

asta e tortul facut de mine...
http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/delicios/DCAM00261.jpg
..si asa ma tot chinuiam sa sting lumanarile
http://i252.photobucket.com/albums/hh2/dacianaT/delicios/DCAM0031.jpg

a iesit bun...cel putin toata lumea mi l-a laudat....si nu a ramas in farfurii
va multumesc mult de urari!... pt fiecare

o sa intreb ceva natural pt herpes....desi nu stiu sigur dc ii herpes sau ii alergie de la ceva ce tot baga in gura...am zis ca ma apuc sa sterilizez totul in casa.....da pana cand?...ca deja bubitele s-au extins...si mai nou am obs si in coltul exterior al ochiului drept....mai am putin si o sa o i-au razna

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

claudia f frumos tortul///i-au si eu o feliutza si fug in patut sa savurez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo_cata

claudia f frumos tortul///i-au si eu o feliutza si fug in patut sa savurez...

pofta mare!

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

gata,am gasit!
m-a rugat o prietena si nu gaseam nici una!dar ,pana la urma am reusit!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

buna...dimineata ( deja ) si de la noi! suntem bine, multumim, cu cele zilnice ... va si lasam noi pentru dimineata cafea, si capuccino, ceai, lapte ...la alegere si la discretie

Liana, mami de Teo

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput