De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 20
Tzuni spune:
V-am pus AICI poze cu cutiile in care sunt aparatele. Cand iau dulciurile, le pozez si pe alea, si cosmeticele. Si copiii la destinatie.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
violeta70 spune:
Tzuni
Astept cu nerabdare pozele.
Inca odata toata stima mea
Dumnezeu sa fie cu tine si cu toate aceste minunate fete!
Irinusha spune:
Tzuni, drum bun! ... si
Numai bine si pupici pe Meri!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie
Tzuni spune:
Fetelor, am fost la copiii din Mamaia-sat. Sunt MINUNATI, iar oamenii care au grija de ei (16 copii in total) sunt extraordinari. Cand am ajuns, in timp ce coboram din masina, am simtit ca cineva ma tintuia cu privirea. Ei bine, nu era "o" privire, ci 16 perechi de ochi lipiti de geamul casei. Asteptau cu sufletul la gura sa vada cine vine si, mai ales, ce le aduce
Prima data s-a dat iama in pungile cu dulciuri (gasiti poze in album), pt ca inca nu stiau ca in cutii sunt: calculatorul, Tv-ul, imprimanta, boxele... Vreau sa zic ca in 5 min toata casa era plina de bombonele de toate culorile.
Copiii frumosi, m-au impresionat fantastic. Sa va spun de ce: cei care ii ingrijesc sunt doi americani, sot si sotie, care au lasat Florida ca sa puna pe picioare aceasta casa de copii in Romania. Gratie lor, copiii vorbesc ffffffffffff bine engleza. Normal ca vorbesc si romaneste . Si pt ca 70% din copii au origine turca, copiii vorbesc SI turceste M-au lasat cu gura cascata.
I-am lasat instalandu-si aparatura si rontaind dulciurile sub atenta supraveghere a lui Dodo-pui, gravidutza de nota 10!
POZE CU COPIII - n-am sa le las mult (desi mi s-a dat voie sa le fac poze) asa ca grabiti-va sa le vedeti!
Au mai ramas 550 RON, bani pe care, cu voia voastra, ii pastrez pt actiunea de Paste. Eu propun sa fie pt centrul de plasament din Victoria, jud Brasov, unde sunt vreo 70 de baieti. Avem pt ei si televizorul dat de Valen Ce spuneti? Le ducem TV-ul si dulciuri de Paste?
_
CINE VREA SI CINE POATE
Tzuni spune:
Uitasem! Cand sa plec, copiii m-au asigurat ca nu se culca in seara asta pana nu pun muzica tare la tv ! Dragii de ei...
_
CINE VREA SI CINE POATE
blackpanterro spune:
Ce poze frumoase! Ce copii frumosi!! Se vede ca sunt bine ingrijiti, pozele emana multa caldura! Abia astept sa particip si la actiunea de pasti.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
Tzuni spune:
Ma duc la culcare. Obosita. Si fericita. Noapte buna, mamici cu suflet mare! Noapte buna, copii fara mamici!
Maine lista cu pomelnicul ajunge si la Cernica. O iau pe Meri in spinare si mergem acolo pt voi toate si pt Emma.
_
www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA
Nally spune:
Ce frumosi sunt copii!!! Si ce fericiti sunt pentru cadouri!
Tzuni ai un suflet mare!
tuturor mamicilor cu M!
misha71 spune:
Doamne ce copii minunati! Si ce pisicutza pictata frumusica
Multumim mult pentru poze
Ne "vedem" de Paste!
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Irinusha spune:
Esti tare Tzuni!!!!
Frumoase poze ... si mai frumosi copiii!
Ne mai "vedem" si noi de Paste! :)
Tot binele din lume si multi pupici pe Meri!
Dragostea mea Cristian & Iubirea mea Amélie