De 8 martie sa fim MAME cu "M" mare!
Raspunsuri - Pagina 19
violeta70 spune:
Tzuni si Dodo inca odata imi cer scuze daca am fost deplasata, dar eu ca persoana sunt cam pesimista si negativista. Asta este, stiu ca nu este bine, dar de o viata sunt asa.
Tzuni si Dodo este super ok. Sigur lucrurile pe care le veti duce vor ajunge acolo unde trebuie si vor fi folosite de cine trebuie.
Inca odata, Eliza toata stima mea
Fetelor sunteti intr-adevar minunate.
Tzuni astept si eu poze, daca poti face.
Dumnezeu sa fie cu voi!
Salviae spune:
Tzuni, ce faci acum Eliza si Valen dau calculator si televizor lor, dar si tie, ca initiativa iti apartine. Ce o sa iei atunci?
Nu mai vii pe la noi : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134433&whichpage=10 ?
Tzuni spune:
Fetelor-cucuietelor, n-am disparut! In we fac cumparaturile, promit.
Am tot cautat oferte si o masina care sa ma duca cu toate pana in Mamaia-sat, ca in masina mea nu incap toate.
Eliza, iti trimit pe PM datele locului in care voi fi maine (pt calculator).
Televizorul oferit de Valen va ajunge la casa de copii din Victoria, jud Brasov, pt ca si acolo e lipsa. La cei din Mamaia iau eu unul. Va spuneam ca in we fac cumparaturile. Daca raman banutzi dupa ce cumpar si dulciuri, o sa-i pastrez pt pachete de Paste pe care sa le trimitem tot pt copiii din Victoria, alaturi de televizor. E ok asa? Aia va fi o alta actiune.
Silviae, trec printr-o perioada extrem de aglomerata, dar o sa mai vin pe la voi, sigur!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
CINE VREA SI CINE POATE
desprecopii spune:
Tzuni si fetele!
Felicitari pentru actiune. Ma mandresc tare cu voi cand vad ca aveti initiativa si suflet. Este ceva ce as vrea sa fie contaminabil pentru mai multi membri DC. Faci bine, patesti bine :)
Poti tu Tzuni sa scrii un articolas de 1 pagina - despre actiune, ce v-ati propus, ce ati realizat si ce te-a bucurat in timpul actiunii? Si niste poze pliz..la mirela@desprecopii.com
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Tzuni si fetele! Felicitari pentru actiune. Ma mandresc tare cu voi cand vad ca aveti initiativa si suflet. Este ceva ce as vrea sa fie contaminabil pentru mai multi membri DC. Faci bine, patesti bine :) Poti tu Tzuni sa scrii un articolas de 1 pagina - despre actiune, ce v-ati propus, ce ati realizat si ce te-a bucurat in timpul actiunii? Si niste poze pliz..la mirela@desprecopii.com Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Mirela, o sa incerc sa scriu dupa ce se termina povestea cu Mamaia-sat, ca sa am si ceva poze care sa poata fi expuse.
FARA EXCEPTIE, de cate ori pun la cale o actiune caritabila:
1. mi se aglomereaza programul INFIORATOR (altadata ma plictisesc si n-am nimic de facut)
2. cand ma duc sa strang banii afara, la intrarea in parc, inghet bocna, pt ca e frig ingrozitor.
Zambesc la gandul ca poate DD ma pune sa fac treaba cu efort mult, ca sa merite!
_
CINE VREA SI CINE POATE
misha71 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Zambesc la gandul ca poate DD ma pune sa fac treaba cu efort mult, ca sa merite! |
Pe care dintre cele 10 porunci n-ai respectat-o?
edit: nu ma bate ca fug tare
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Andreea1983 spune:
citat din mesajul lui Tzuni Fetelor-cucuietelor, n-am disparut! In we fac cumparaturile, promit. Am tot cautat oferte si o masina care sa ma duca cu toate pana in Mamaia-sat, ca in masina mea nu incap toate. |
Tzuni, daca nu ai gasit inca masina, ma ofer eu sa merg cu tine, am o masina de teren si cred ca intra, daca e nevoie rabatam bancheta din spate.
Eu pot sa merg saptamana viitoare de miercuri pana vineri inclusiv sau urmatoarea incepand cu 31 martie.
Astept vesti sa putem face programul.
Felicitari fetelor pentru tot ce am reusit sa facem pana acum.
pe toate
maru spune:
Andreea
Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/
Tzuni spune:
Am gasit masina. Merg duminica dupa amiaza spre Mamaia.
Mai am de luat dulciurile si cosmeticele de la Gabrielama.
Pt ca Dl director de la centru mi-a spus ca are aduse din SUA zeci de DVD-uri pt copii (desene animate si educative) si are nevoie de un DVD care sa fie setat pt State, ca sa citeasca DVD-urile, l-am rugat sa-si ia el unu si-l decontez eu din banutzii stransi. In Buc nu am gasit si Dl director zicea ca-i aduce cineva de la bulgari. Si ca nu e scump deloc. Asa ca am rezolvat si cu DVD player-ul. Azi a ajuns la mine si calculatorul cu monitor, imprimanta si boxe.
O sa fac poze si la aparatura si dulciuri, sa le vedeti. Cred ca asta va fi duminica dimineata. Si-o sa fac si poze acolo, ca imi da voie.
Va tin la curent.
_
CINE VREA SI CINE POATE