Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara. uite ca mai apuc sa mai scriu si eu.
in primul rand LMA!!! sarbayoritilor din 22!!! sa cresteti mari si sanatosi!

miss, am vazut poze cu racusorul cu ochisorii lui superbi si masca de morcov. bine ca te destinzi si tu la masa. daca te simte calma, papa mai bine, nu-i asa? despre voturi. te-am votat in aceeasi zi in care am votat si pozele gabitzei, insa azi am vazut ca nu apareau voturile de la mine, asa ca am bagat azi iara.

despre noi: NU ne ridicam inca singurica , dar bate din palme, intinde bratele catre mine si zice mama, zburda toata ziua prin casa cu premergatorul ei si da toata casa peste cap, deschide cuptorul, usa la gunoi, debaraua, nu mai zic de sertarele cu lenjerie din dormitor. ieri n-am fost atenta si am lasat o punga cu alune pe pat in bucatarie si s-a dus direct la ea si a daramat-o pe jos apoi, parca dandu-si seama ca a facut ceva rau, se uita la mine asa vinovata si simula un plans dar a vazut ca rad si nu o cert, a schimbat figura in zambet de-ala "ha, am facut-o pe mami sa rada!"...asaaa, doarme toata noaptea, se foieste pe la 2-3 dar ii dau putin ceai si pica la loc..si ce-i mai nou si mai ciudat este ca nu se mai trezeste la 6! pe la 9, azi am trezit-o eu la 8 fara ceva ca idioata ca m-am trezit panicata ca uitasem sa ma scol sa-i dau la 6 lapte sa pape si daca nu ii dau pana la maxim 7 ii stric tot programul de papica. sambata ne-am trezit pe la 9 si ceva , i-am dat atunci sa pape lapte si la 10 cand trebuia sa pape fructe, n-a mai vrut decat pe la 12 si am stricat toata ziua.

m-am intalnit zilele trecute cu o cunostinta de-a mea care are o fetita de 4 luni dar nu apucasem s-o vad pana atunci. nu va spun ca am tabarat direct pe ea, am luat fata in brate (o fata superba, maruntica cu ochii albastrii si foarte usoara mi-a parut in comparatie cu mastodoanta mea, parca tineam un fulg) si eram asa de entuziasmata, vorbeam cu ea si zambea cu mine, asa sentiment ciudat am avut, incat primul impuls a fost sa-i zic sotului ca mai vreau un copilas (cu toate ca in fiecare zi repet ca nu mai vreau chiar daca si ai mei si socrii baga aia cu "mai faceti unul, nu stati doar cu un copil").

eu tot ma lupt cu gatul asta care nu-mi da pace. am halit in 2 zile juma de folie de strepsils cu eucalipt, e bun ca ma desfunda, dar e iute al naibii la gust.

nu mai stiu ce mai aveam de zis...ma culc, ca-s obosita, azi am stat toata ziua in picioare. cand e mama plecata, jubilez intre masa fetii si masa sotului, gatesc in 10 runde si spal vase in 20 mi s-a luat...

va pup

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vai ce frumos e David,MISS !!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multe lunisoare, Lorelei,Gabriel,Gabriela,Vlad Andrei,Daria Maria !!!!!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna dimineata si mare

Mea culpa, am tot uitat - La multi ani Cleo si la multe lunite puiutilor sarbatoriti weekdendul asta!
La multe lunite copilasilor nascuti pe 23!

Socrate, nu stiu ce pantalonasi cu botosei ai vazut in poze - nu erau botosei, erau sosete cred - cam aluneca cu ele, da pe covor nu avem probleme - avem si antiderapante, da cam mari - mai asteptam.

Alsyh, sanatate multa! mergi poate la doct. sa vezi despre cee-i vorba cu bubitele alea.

Noi am fost ieri in Mall Baneasa, in urma pontului dat de Gabitzam (multumim inca odata!) cu locul de joaca.
Lara s.a simtit bine, a stat singurica fara probleme- noi eram stresati si tot mergeam sa vedem daca e bine.
La fast-fooduri puhoi de lume, in unele locuri prea cald, in unele prea vant, curent - eu sunt mai pretentioasa - dar per total, a fost bine ca-am iesit.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA multi ani tuturoro bbilor de ieri, scuze dar mi-a fost foarte rau, asa ca pupici pentru Lorelei,Gabriel,Gabriela,Vlad Andrei,Daria Maria si un mare pupic pentru Andres!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

buna dimineata si mare

Mea culpa, am tot uitat - La multi ani Cleo si la multe lunite puiutilor sarbatoriti weekdendul asta!
La multe lunite copilasilor nascuti pe 23!

Socrate, nu stiu ce pantalonasi cu botosei ai vazut in poze - nu erau botosei, erau sosete cred - cam aluneca cu ele, da pe covor nu avem probleme - avem si antiderapante, da cam mari - mai asteptam.

Alsyh, sanatate multa! mergi poate la doct. sa vezi despre cee-i vorba cu bubitele alea.

Noi am fost ieri in Mall Baneasa, in urma pontului dat de Gabitzam (multumim inca odata!) cu locul de joaca.
Lara s.a simtit bine, a stat singurica fara probleme- noi eram stresati si tot mergeam sa vedem daca e bine.
La fast-fooduri puhoi de lume, in unele locuri prea cald, in unele prea vant, curent - eu sunt mai pretentioasa - dar per total, a fost bine ca-am iesit.

Adriana

Iete ca bem cafeaua impreuna.
PArca erau niste pantalonei cu tot cu picioruse.
Ma bucur ca v-ati distrat bine la mall.

Noi am stat acasa, mi-a fost foarte rau. Sambata au fost prietenii nostri pe la noi, am papat. Am facut destul de tarziu niste clatite cu mere. Probabil ca nu a fost o idee buna. Poate are dreptate medicul si am ceva probleme cu colecistul. Om vedea maine. Am rugat doua colege sa aiba grija de bb pana ma duc la ecografie ca iar nu am cum altfel. Este destul de enervant de altfel.
Noroc ca firma unde lucram e lipita de clinica. Cert e ca ieri mi-a fost rau toata ziua, nu puteam sta in picioare, am vomat m-a durut capul. Azi am ramas cu durerea de cap, sper sa treaca
pentru toti M&M de 23.

Laura sper ca iti e mai bine. Din pacate cu durerea de gat e nasol stiu ca am tras si eu. Acuma ar tb sa ma duc la ORL dar intre timp mi-a trecut nu ma mai doare. Nu stiu daca sa ma duc sau nu, vom vedea. Sper ca Mirci sa nu aiba probleme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Seara buna fetelor,

Offf, ce-am mai patimit cu Vlad zilele astea. M-am bucurat ca n-a mai avut febra dar au continuat maraielile interminabile si luatul in brate la nesfarsit. + ca nu a manancat mai NIMIC in afara de lapte si lapte cu cereale. Incredibil el care manca atat de bine in ultimul timp.
Alta chestie ciudata, a tot fost umflat la ochisori urat de tot. Si doarme mult si in timpul zilei, oboseste repede si seara adoarme repede. Noroc ca am stat la mama zilele astea si mi-a fpst un pic mai usor.
Colac peste pupaza cand l-am dezbracat in seara asta la baie: plin de bubitze! Ieri m-am chinuit din rasputeri sa-i indes cateva lingurite dintr-o mancarica de legume cu carne pe care o facuse mama si in care pusese broccoli, bame si alte chestii din care Vlad nu gustase inca. Sa fie oare o alergie? Stef zice ca e fie o alergie fie o reactie in urma racelii pe care a avut-o. Astept pana maine si sun iar pediatra.

Am votat Patrickutz scump!!!!

Laurita, sanatate multa iubita. Ce mai face Mirci? Mi-e dor de voi! Imi pare rau ca nu vii cu vesti bune, uite ca nici noi nu suntem mai prejos!

Chinabulina, azi noapte nu puteam dormi si ma gandeam daca ti-am multumit sau nu pt link-urile acelea....daca nu, multumesc acum cu intarziere si scuze!

Miss, cred ca ti-am mai spus eu in mare programul de seara a lui Vlad....in gral ii revin lui Stef mai multe sarcini seara....la 18 ii dau ultima masa solida, apoi joaca cu tati pana la 20,30-45 cand vine baitza in care se delecteaza amandoi vreo 20 de minute, timp in care eu strag jucariile, pregatesc biberonul cu cereale (Vlad mananca f bine cu linguritza deci nu ma feresc sa-i fac seara biberon cu cereale ca e mult mai comod pt mine si merge repede masa).......apoi joaca vreo ora cu taica-su in patul mare pana la epuizare in timp ce eu intru pe forum si apoi sunt chemata sa-l tranfer in patutzul lui si noi ne retragem amandoi in sufragerie.
Acum de cand e bolnavior s-au dat toate peste cap dar speram sa reintram in normal....:((

Vlady

Poate are dreptate Laura si e vreo rubeola, rujeola, sau ceva care e cu bubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_g spune:

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare...baietelului meu i-au aparut pe obrajori si pe barbita,cred ca de vreo saptamana, niste pete rosii usor uscate.Am tot asteptat sa vad poate ii trec,am crezut ca or fi de la saliva si de la cat se freaca el cu manutele pe fatuca dar vad ca nu mai trec.L-am dat cu bephanten dar nimic....ce ar putea fi?Am vrut sa-mi fac azi programare la dermatolog dar medicul pe care il stiam mai bun in Bacau e la un congres(Stanescu pt fetele din Bacau)si a ramas pe saptamana viitoare,marti.A avut vreunul din puiuti ?Sunt rosii si foarte putin uscate,pe obraji si barbita,cand se atenueaza putin cand devin iar foarte rosii.Nu da semne sa-l manance sau sa-l usture ,nu se scarpina ,nu plange cand il ung.El cand doarme pe burtica isi si freaca mult fata de cearsaf cand se tot intoarce de pe o parte pe alta.Nu stiu,nu am idee dar am o stare tare proasta.
Fetele din Bacau,stiti alt medic dermatolog bun la care as putea merge?Nu am avut probleme si nu stiu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elena, ar putea fi dermatita atopica. Vezi ca si David al lui Miss mai pateste asa, daca-mi amintesc.
Baietelul meu cel mare a avut dermatita atopica, dar mai putin pe fata, la el aparea pe corp, sub genunchi, la incheieturile mainilor si picioarelor.
E bine sa il vada totusi un dermatolog.
Daca e de la saliva, nu cred ca ii ajuta Bepanthene. Exista in farmacie o crema special pt. iritatiile de pe fata de la saliva (uite www.efarma.ro/products.php?id=2418" target="_blank">asta).

La multi ani puilor de 23: George Vladimir, Lorelei, Gabriel, Dariutza, Ducu-Vladucu si Gabriela

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Va invit la capitolul 77

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput