Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicic condoleante pt bunica. Sa treci peste momentele astea grele.

Cristineescu, si voi sinteti niste frumosi.

Giuliana, mi-a placut mult Edi cum inota, e atat de scump . Am incercat sa vad linkul postat de tine sa vad unde as putea gasi si eu ceva similar pt. cada aici dar n-am putut sa-l deschid. Ai putea sa mi-l trimiti si mie pe PM, please?

Ankussa, mai ziceam eu ca noi fabrica de copii am inchis-o, desi mi-ar fi placut sa ne mai intalnim la alta odisee . Nu ne mai bagam la #3 desi mi-ar fi placut ideea, deci o sa ne marginim numai la doi. Si Chris creste frumos, se joaca cu surioara lui in fiecare dimineata jumate de ora inainte sa plece ea la scoala, e o nebunie totala cum se guigiulesc ei doi, iubire mare ce mai . Vis-a-vis de fondurile pt. universitate noi cotizam pt Yasmine si acum de cateva luni am inceput si pt. Chris, cu posibilitate de transferare a sumei de la primul la al doilea, in caz ca primul nu vrea sa studieze. La fetita mai sint doar 11 ani pana la maturare fondului, deoarece am inceput cand avea ea doar 2 saptamani. Nici nu-mi vine sa cred ca daca fac un simplu calcul matematic peste vreo 11-12 ani si un pic pleaca la studii. Oh jeez, ca tot se vorbea de plecat de acasa… . Avantajul fondului RESP la care cotizam e ca guvernul pune si el 20% de copil, ceea ce nu e rau deloc. Noi am ales sa cotizam de cand s-au nascut deoarece cheltuielile pt. studii sint mari, ca sa nu mai zic daca va alege sa plece sa studieze in State. Partea buna e ca fondul poate fi folosit in orice parte a lumii vor alege sa studieze, fie Canada, Europa, Australia, etc. Aaaa, voiam sa-ti spun ca bonds-urile in vremurile de azi nu mai sint deloc o optiune sigura. Am fugit la coafor ca maine sint nasa.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didididi

Simodina nu plange deloc la persoane straine. Singura data cand s a stresat a fost acum 2 sapt cand a venit cumnatul. Avea barba si ar fi vrur sa planga, dar pana la urma i a trecut.
Ce i drept nu l am lasat singur decat cu mama sau soacra si atunci 2-3 ore.
Im prima zi a stat cu mine si cu ea. dar de a doua zi plangea cum ma vedea si am lasat o sa stea mai mult singura, eu o observam la masa, schimbat,..

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Hmm, daca plange cum te vede cred ca plange dupa tine. Daca plange cum o vede pe ea atunci cu ea are ce are. Eu zic sa incerci ceea ce ti-am zis ( cu ai mei a avut rezultate ) si daca nu e mai bine in cateva zile ia in considerare schimbarea. De fapt cat mai astepti depinde foarte mult si de cat timp mai ai pana te intorci la serviciu zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Banu mie mi-a zis dr de familie sa-i dau 4 pic/zi si i-am dat o perioada(eu i le dau direct in guritza si mai mult scuipa decat inghite) pana am mers la o pediatra care a zis ca e prea mult, sa-i dau doar 2pic.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Matei ia 2 pc de Vigantol pe zi...direct in gurita...deschide cioculetzul ca un pui de randunica...

Eu vreau sa-i fac lui Matei o asigurare cu maturare la 18 ani la AIG. Stiu ca au cam fost zguduiti dar am incredere...tot acolo am si eu si sotul asigurare de viata. Avantajul este ca daca, Doamne Fereste, patim noi ceva asigurarea se plateste automat pana face el 18 ani de catre AIG... Mai sunt si alte avantaje..daca vreti dezvolt.

Vreau si eu sa fac un sondaj...daca aveti chef sa raspundeti:
1.un singur bebe sau 2 sau mai multi? Si de ce?
2. ce distanta intre ei considerati optima?

O prietena care a nascut in iunie mi-a spus azi ca se pregateste de bebe 2... Eu intotdeauna am fost convinsa ca voi face doar un bebe...dar acum nu mai stiu...

Multumesc anticipat!

Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am o curiozitate criminala sa vad ce taxe sunt la o scoala particulara
A.Taxa de înscriere
400 Euro ( nereturnabili) pl#259;tibili în lei, la cursul BNR din prima zi a lunii în care se face inscrierea.
B. Contribu#355;ia p#259;rin#355;ilor pentru anul #351;colar 2008 #8211; 2009
6500 Euro / an #351;colar, pl#259;tibili în lei la cursul BNR din prima zi a lunii în care se efectueaz#259; plata

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexaM
un singur bebe sau 2 sau mai multi? Si de ce?

io am voie la sondaj ?

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

V-am schimbat de pampers ca e babytza la manechiura

CAP 62

Nadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:

io am voie la sondaj ?

Ada, mama de baieti:

Ada tu ne zici daca mai vrei/faci bb.
Mie ideal mi se pare sa am 3 copii, dar nu stiu daca mai fac bb 2 macar....vedem...ne mai gandim.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Am o curiozitate criminala sa vad ce taxe sunt la o scoala particulara
A.Taxa de înscriere
400 Euro ( nereturnabili) pl#259;tibili în lei, la cursul BNR din prima zi a lunii în care se face inscrierea.
B. Contribu#355;ia p#259;rin#355;ilor pentru anul #351;colar 2008 #8211; 2009
6500 Euro / an #351;colar, pl#259;tibili în lei la cursul BNR din prima zi a lunii în care se efectueaz#259; plata

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Depinde de scoala...Olga Gudyn are mai putin...si la scoala si la gradinita decat altele...si e chiar ok.

Dar oare e bine sa faca o scoala particulara copilul? Oare se invata mai bine (strict in Romania)? Eu una nu cred...mai studiem problema pana atunci.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Citat:

io am voie la sondaj ?

Ada, mama de baieti:

Sigur ca da...chiar te rog. Ai o experienta rara fapt pentru care as aprecia daca ai putea sa ne spui cum e din punctul tau de vedere.

Mergi la inceput