Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 6
olim spune:
bei schimbu 3 adunarea alsati pozele
cami, important e sa iti placa ce faci, si intr-adevar pentru inceput e totusi ceva.Si aici multa luma lucreaza intern, banii is mai putini dar daca adaugi baniid e chirie si restul cheltuielilor ies la salarii destul de bune, insa trebuie sa iti palca munca asta.
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
olim spune:
no ma duc la
ca vorbesc singura, monologul roscatei, si nu vreu sa ii fur monologul blondei

mihaela_s spune:
Cami, pai tzepe poti sa iei oriunde si de la oricine. Mai rau e ca voi ati crezut ca e om de incredere cand de fapt altii va ziceau ca nu...pacat. Eu iti tin pumnii pe mai departe, sunt sigura ca va fi bine pentru voi. Si ca barza va ateriza si acolo. 
Io m-am linistit...am vazut ca am 50% normalitate, ca era in josul paginii raspunsul final
. Daca ati primit si email de la mine, e din exces de zel
.
Io va
ma duc la nani ca maine am zi lunga. 
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
piticutz spune:
olim, asa-i, trebuie sa iti placa munca, altfel nici nu are rost sa incerci sa o faci.
stiu si eu persoane care isi doresc sa poata face asa cea, insa sint prea sensibile si nu rezista la mirosuri sau la nervi.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim unde ati disparut toate ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim no ma duc la ca vorbesc singura, monologul roscatei, si nu vreu sa ii fur monologul blondei![]() ![]() Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
fatoooooooooooo
sati ca io tastez tare greu acu la ceas de noapte
ma ametii oti cu neste pozeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bimilit spune:
mihaela, io numa 50% is ok, restu nu
.
io zisai sapa gri![]()
si MORCOVVVVVVVVVVVVV
.
piticutz spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Cami, pai tzepe poti sa iei oriunde si de la oricine. Mai rau e ca voi ati crezut ca e om de incredere cand de fapt altii va ziceau ca nu...pacat. Eu iti tin pumnii pe mai departe, sunt sigura ca va fi bine pentru voi. Si ca barza va ateriza si acolo. ![]() Io m-am linistit...am vazut ca am 50% normalitate, ca era in josul paginii raspunsul final Io va ma duc la nani ca maine am zi lunga. ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
Mihaela, n-ai cum sa nu crezi un preot pe cuvint din prima incercare.
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui piticutz
Mihaela, n-ai cum sa nu crezi un preot pe cuvint din prima incercare. |
Oi Cami, ce ti-e si cu credinta asta...nu vreau sa fiu rea dar cateodata e "shit". Geaba te tii credincios si mai mult, omul Domnului daca tu esti o lichea. cred ca de oamenii astia mi-e cel mai sila
. Pacat de cei care l-au crezut...olim da aci suntem, uite si io zisei ca plec si...chiar plec
Vad ca Oti se trage pe indecent
.vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
asta e descriminare cu pozele, da nu-i bai
![]()
cami, intr-adevar e cam greu, dar mai sunt si preoti care doar haina ii face preot nu si altcele.Oricum totul se palteste in viata, eu is de parerea asta