Salajencele in asteptare!!![81]
Raspunsuri - Pagina 5
silvana_salajan spune:
Cami fain povestesti. Io ma bucur ca ai parte de some action. Stii tu ca Simleul e locul unde nu se intampla nimic...Biaaaaaaa, treci pe mess, ca vreau sa iti arat neste poze.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaa, treci pe mess, ca vreau sa iti arat neste poze. |
viu acuma, duamna draga
.auzi da ce poze?de alea .............................
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
viu acuma, duamna draga .auzi da ce poze?de alea ............................. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
poate ca de-alea,da
mihaela_s spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaa, treci pe mess, ca vreau sa iti arat neste poze. |
Noa da numa ea merita?
Te
poate primesc si eu...Mai io mi-am facut testul de normalitate si imi iesi 100% daca e sa ma iau dupa teoria lor...ca dadui 5000 la prima si ei zic ca e normal, deci nu trebe raspunsul corect. Apoi dadui topor rosu si ei zic ca daca dai un raspuns apropiat ai punctul, zisei morcov deci e clar
Cami interesant ce spui acolo. Sa stii ca am si eu niste cunostinte care lucreaza asa la o casa de batrani, tot romance si ele fac exact ce scrii tu ca faceai. Eu cred ca alea profita-patroanele spun...ca voi nu stiti cum e in sistemul de stat si cam trag pielea de pe romancele harnice. Eu zic ca e super ca ai luat cursurile astea, sunt sigura ca iti vei gasi de lucru. Si aici e meseria cea mai cautata, dar eu nu-s facuta pentru asa ceva. Nu-mi place defel...adica imi place sa citesc ce scrii tu, dar nu ma vad facand asa ceva, ca si cum nu ma vad la catedra. Io-s tehnica asa si cum mi-a placut chmia acum 20 de ani, asa imi place si acum.

vorbe de copil...
Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui piticutz
poate ca de-alea,da |
nu-s de aleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
piticutz spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Cami interesant ce spui acolo. Sa stii ca am si eu niste cunostinte care lucreaza asa la o casa de batrani, tot romance si ele fac exact ce scrii tu ca faceai. Eu cred ca alea profita-patroanele spun...ca voi nu stiti cum e in sistemul de stat si cam trag pielea de pe romancele harnice. Eu zic ca e super ca ai luat cursurile astea, sunt sigura ca iti vei gasi de lucru. Si aici e meseria cea mai cautata, dar eu nu-s facuta pentru asa ceva. Nu-mi place defel...adica imi place sa citesc ce scrii tu, dar nu ma vad facand asa ceva, ca si cum nu ma vad la catedra. Io-s tehnica asa si cum mi-a placut chmia acum 20 de ani, asa imi place si acum. ![]() vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
mai, pina la un moment dat, se merita sa lucrezi la batrini, sa stii.
In special imediat dupa ce "aterizezi" aici pentru prima data, pina te pui pe picioare, e chiar super.Nu ai de platit chirie, nu iti trebuie masina sa mergi la lucru, locuiesti "la servici" si impreuna cu sotul tau sau si cu copiii tai chiar.Nu tu cheltuieli cu curentul, cu telefonul, cu cablul, cu gazul, poti sa o iei usor cu toate pina te hotarasti ce o sa faci de fapt pe-aici.
Desigur, plata pe ora este sub toata critica, daca o iei asa.Si nici asigurare de sanatate nu a pomenit nimeni in locurile asteea de munca inca.
Plus ca ... esti foarte predispus la tzepe asa.Cam 2-3 la suta dintre cei care lucreaza asa pot sa recunoasca cu mina pe inima ca angajatorii au fost corecti si si-au respectat cuvintul.
Noi si acuma recent am primit o tzeapa cit una de pe vremea lui Tzepes.De la cineva pe care toti il stiu de "poama buna" iar noi l-am crezut drept.

!