descarcare filme
Raspunsuri - Pagina 2
pisigri spune:
alayna,
si eu m-am ferit de ele pina de curind....dar e siiimpluuu :)
alea sint mai multe arhive; o selectezi pe prima, o dezarhivezi si de dezarhiveaza si " uneste" tot filmul intr-o singura " bucata" .
if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/
ruscus spune:
multumesc pt raspuns
eu i-am dat la cineva sa imi faca o colectie de dvd dar a lungit foarte mult, asa ca m-am hotarat sa incerc eu, sper sa reusesc
daca am sa mai intreb
numai bine
MadameBovary spune:
Nu stiu daca s-a scris (ca am citit in zig-zag) despre torrentele externe care se iau un picut mai greu (dar nu e o regula, mie unele mi-au mers cu aceeasi viteza ca si unele intern) si unde nu e obligatoriu sa faci si ratie la ele... cu alte cuvinte, daca l-ai vazut, nu ti-a placut si nu mai vrei sa-l mai tii in calculator, poti sa il stergi si nu-i nicio problema.
Torrente externe si gratis gasiti pe motorul www.torrentz.com" target="_blank">acesta de cautare de torrente ... aveti aici si comentarii ale utilizatorilor in privinta calitatii etc ... iar filmul se downloadeaza usor alegand oricare dintre site-urile de la "torrent download locations" - eu aleg de obicei mininova si nu am avut niciodata probleme!
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Nu stiu daca s-a scris (ca am citit in zig-zag) despre torrentele externe care se iau un picut mai greu (dar nu e o regula, mie unele mi-au mers cu aceeasi viteza ca si unele intern) si unde nu e obligatoriu sa faci si ratie la ele... cu alte cuvinte, daca l-ai vazut, nu ti-a placut si nu mai vrei sa-l mai tii in calculator, poti sa il stergi si nu-i nicio problema. Torrente externe si gratis gasiti pe motorul www.torrentz.com" target="_blank">acesta de cautare de torrente ... aveti aici si comentarii ale utilizatorilor in privinta calitatii etc ... iar filmul se downloadeaza usor alegand oricare dintre site-urile de la "torrent download locations" - eu aleg de obicei mininova si nu am avut niciodata probleme! I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
torentele externe merg mai greu daca sunt la seed doar surse din afara Romaniei.daca ai la seed cel putin o sursa metropolitana clar merge bine.
normal ca nu e obligatoriu sa faci ratie la ele dar e de bun simt.asa cum tu te-ai bucurat sa iti gasesti filmul preferat si sa il dai repejor jos(download) asa se va bucura si altul ca tu stai la seed.ia gandeste-te ca toata lumea ar face hit&run.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
alayna spune:
citat din mesajul lui pisigri alayna, si eu m-am ferit de ele pina de curind....dar e siiimpluuu :) alea sint mai multe arhive; o selectezi pe prima, o dezarhivezi si de dezarhiveaza si " uneste" tot filmul intr-o singura " bucata" . |
Dupa ce dezarhivez cum le unesc intr-o bucata?Este vreun program?Trebuie sa mai instalez ceva sau se intampla de la sine
Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love
espiritu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alayna
Dupa ce dezarhivez cum le unesc intr-o bucata?Este vreun program?Trebuie sa mai instalez ceva sau se intampla de la sine Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love |
ia mai citeste o data ce a scris pisigri.raspunsul e chiar acolo.
I'm not crazy my reality is just different than yours !
ioanaiub spune:
citat din mesajul lui Darkride Ce este sau Care este gugali-gugali? |
probabil "google"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
cristianka spune:
bitcomet rulz si la noi, deocamdata am cont pe bitshock.org dar cred ca o sa imi blocheze curand accesul ca nu mi-a prea mers netul si degeaba l-am lasat deschis si noaptea
cat despre ratie.. o faci usor daca iti downloadezi ultimul film xxl aparut, pentru ca apoi vor descarca toti de la tine :D nu trebuie sa te si uiti la el evident, dar sa fie acolo :) si noutatile
in italia foloseam Emule un program ceva gen DC++ care am vazut ca se foloseste si in Romania dar eu nu l-am incercat inca