Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 9
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
in anumite zile lucrez in ture ce sa fac anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2 |
stiu, mai, ca asa lucreaza arhitectii
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi pozici noi: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/?action=view¤t=poze005.jpg |
Pupam fetita cu codite!

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Asa cum am promis azi am facut tarta cu mere si aluat dospit
Tare buna...e aproape gata. De mancat! ![]()
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Victo spune:
va era dor de noi?
azi am fost la sanius..si fi/miu doarme bustean..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
geo_ionita spune:
Buna seara!
Si noi vrem la sanius. As duce-o la munte pe Bianca dar ma gandesc ca toata lumea o sa plece intr-acolo si o sa facem cateva ore bune pana acolo si s-ar putea ca ea sa nu aibe asa de multa rabdare...ca la noi nu e zapada!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
bb_yasmi spune:
adina esti bine???
cami,
, si
stii tu pt ce!!
noi in seara asta mergem la film....
este un film super 3 D la cinema mall, horror.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
georgiana, iti dau zapada si ghetusul din tm daca vrei.....pe toata!!!! nu ank???![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
geo_ionita spune:
Multumesc, Lavi!
Stii cum e vorba aia: cand nu ai poftesti si cand ai nu iti mai place! sau ceva de genul asta! Ce liniste este pe aici...acum cand sunt si eu singura acasa si am timp de forum!
Georgiana,
mamica clopotelului
Bianca Maria (25.12.2007)
ellis spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Asa cum am promis azi am facut tarta cu mere si aluat dospit Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
eu am facut ciocolata de casa...am pozele, dar am o lene sa pun reteta!

Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi adina esti bine??? cami, , si stii tu pt ce!!noi in seara asta mergem la film.... ![]() este un film super 3 D la cinema mall, horror._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
n-am mai vazut un horror de fix 2 ani...inainte de a ramane gravidoasa!
Ellis,mami de
MAMI IN BUCATARIE

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)