Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)
Raspunsuri - Pagina 10
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo va era dor de noi? azi am fost la sanius..si fi/miu doarme bustean.. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
si al meu doarme bustean... dupa o tura buna de zapada

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Pupam fetita cu codite! ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
si noi pupam fetita papacioasa... vorbareata si flumoasa foc
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
Voi cu ce program taiati filmele?? Ca eu am dat 2 jos de pe Strong si aveau virusi 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Victo spune:
reteta de biscuti, ca tot intreba cineva. acu i/am copt :)
Se bat 2 oua cu 50 gr miere. Se adauga 150 gr unt topit putin si 150 gr smantana, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat si 1 lingurita de amoniac ( eu am pus bicarbonat), stins cu zeama de lamaie. Se adauga 500 gr faina.se lasa sa creasca 30 minute. Se da forma de biscuiti. Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.Se coc la foc mic, cam 45 de minute.
vedeti ca sunt light, nu ies dulci.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
dany26 spune:
buna seara fetelor
mai am citit din urma..dar:
sa va zic ceva straniu la puiul meu: ne uitam in seara asta la Lord of the rings si ghiciti la cine radea el mereu
: la Smeagal
![]()
si va dau si eu o reteta f simpla de fursecuri pt bebei si pt voi aflata de curand :
FURSECURI SIMPLE:
- 2 SAU 3 OUA
- O CEASCA (DE CEAI-CAM 200ML) DE ZAHAR
- O CEASCA DE ULEI
- O CEASCA DE FAINA
- AROME: ZAHAR VANILAT, COAJA DE LAMAIE.
- UN PRAF DE SARE.
SE BAT OUALE CU UN TEL , SE ADAUGA ZAHARUL SI SE FREACA PANA SE OMOGENIZEAZA. APOI SE PUNE ULEIUL SI AROMELE, IAR LA SFARSIT FAINA. FAINA SE ADAUGA CATE PUTIN PANA PASTA SE FACE CA O SMANTANA GROASA CARE SA CADA GREU DIN LINGURA. SE PUN FURSECURILE CU LINGURA IN TAVA AM LA 2 CM. DISTANTA. SE COC IN CUPTORUL INCINS PUTIN INAINTE, CAM 15 MIN. SE SCOT IMEDIAT DIN TAVA SI SE PUNE URMATORUL RAND.
dany26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo reteta de biscuti, ca tot intreba cineva. acu i/am copt :) Se bat 2 oua cu 50 gr miere. Se adauga 150 gr unt topit putin si 150 gr smantana, un praf de sare, 1 plic de zahar vanilat si 1 lingurita de amoniac ( eu am pus bicarbonat), stins cu zeama de lamaie. Se adauga 500 gr faina.se lasa sa creasca 30 minute. Se da forma de biscuiti. Se pun in tava unsa si tapetata cu faina.Se coc la foc mic, cam 45 de minute. vedeti ca sunt light, nu ies dulci. mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
yamiii...mersi

popbianca spune:
buna ...fetelor!
mama ce de bunatati se mai gatesc p-aci! ma inebuniti cu retetele...dar ce sa mai zic de poze....
in fiecare zi(se stiu ele care) ne prezentati numai una si una....![]()
victo,
micutului
hai mai ank, asa a obosit baietul tau?fain....a mea nu se dezice...trebuie sa-i respectam tabieturile...nu se poate sa adoarma ea, asa, oricum....
a , si inca ceva....copilasii vostri au picioarele reci?...a mea daca sta mai mult de juma de ora in zapada e gheata la picioare....adevarul este ca nici nu are decat o pereche de ciorapi in cizmulite....ca am asa , o chestie,cu mai multe randuri de ciorapi...nu suport si consider ca nici ei nu i-ar fi comod sau poate chiar ar jena
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
va urez un we placut! 
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
am ajuns de la film.......bulversata rau....
a fost asa de horror ca nu stiu daca am vazut jumate din el pus cap la cap...
in rest am stat cu ochii inchisi...
![]()
![]()
o sa tin minte sa nu mai merg la astfel de filme, ca nu ma tine inima!!! in rest a fost super sa vezi un film 3D chiar nu am mai vazut pana acum, ai impresia ca esti acolo.....cand a venit un glont...au tipat toti din sala...![]()
![]()
pupici
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
Neata!
Georgiana mai bine fara zapada decat ca aici, vad ca s-a asternut azi-noapte, dar astazi va fi o mare flescaiala.
Multam de retete Victo si Dany! Smecherie de facut biscuiti n-am, dar o sa remediez problema cat de curand.
Dany, fursecurile se pun asa cu lingura, direct? Tava se unge si se tapeteaza cu faina?
Parca mai erau pe aici copilasi mancatori de stafide. Le si digera? Ca a mea le scoate intregi, parca totusi in cantitate mai mica decat a mancat.
Multumesc tuturor pentru voturi!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

De la lume adunate si-napoi la lume date...