Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, e voie nu e voie, asta nu tine de mine. eu nu stiu daca am voie sa fac aerosoli. orl-ista la care am fost mi-a zis ca e ok ca e cu abur cald....offff
nu aveti nimeni vreo cunostinta/ruda/prieten care sa stie???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf mai Lavinia...imi pare rau Daca ORL-ista ti-a zis ca e ok poate asa o fi,doar n-o fi asa de toanta...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ellis, e voie nu e voie, asta nu tine de mine. eu nu stiu daca am voie sa fac aerosoli. orl-ista la care am fost mi-a zis ca e ok ca e cu abur cald....offff
nu aveti nimeni vreo cunostinta/ruda/prieten care sa stie???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

pai aerosolii nu sunt cu aer cald!
vara mea nu stie ca ea nu a racit.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna fetelor, incepand de azi sunt in vacanta 2 saptamani. sunt super multumita caci o sa raman cu puiul meu toata ziua.
bb eu am facut o rinoplastie de care sunt foarte multumita.
am facut-o acum 16 ani si din pacate nu-mi aduc aminte in detaliu interdictiile, care banuiesc ca intre timp s-au modificat poate si datorita evolutiei tehologiei medicale.eu stiu ca nu am avvut voie sa stau in fum, curent, aburi, la rece si cald.oricum o sensibilitate am si acum pt ca la frig puternic, adica ger ma ia cateodata o durere de sinusuri de-mi vine sa ma urc pe pereti.
in cazul tau cred ca ar fi bine sa-ti pui niste picaturi in ureche,e tare complicat pt ca cele 2 comunica si orice tratament poate influenta si nasul.imi pare rau ca am sfaturi concrete.
noi sunte bine, insa as avea o intrebare pt mamicile cu pui cu canini: cat i-au durut pe puii vostri caniniii dupa ce au strapuns gingiile?eu nu stiu ce sa mai cred caci i-au dat bine caninii sunt pe jumate iesiti dar in schim gingia este inca rosie si el e mereu cu mana in gura si balesteeee.
noaptea se trezeste urland chair daca nici cand strapungeau nu facea asa de rau.mai avem doa molarii din spate si gata cu ei.suntem vred nici nu gluma. va pupcu drag
aaa, sa nu uit: bb cand pleci in italia? o sa mergem si noi
caci nu stiu, nu am citit din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helou...
BB imi pare rau pt otita... mai asta trebuia ... nu stiu sa iti raspund la intrebare .

Cumatra ...ce mai coci???

Azi i-am facut Ceciliei gauri in ureche ..I-am facut vaccinul tetraxim (gratuit mai nou de la stat + Haemophilus influanzae (cumparat) = pentaxim la doar 75 ron )
A fost asa de suparata din cauza gaurilor din ureche ... dar acum cine e mandra si frumoasa??!!

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Offf... ca de abea astept sa plecam la Londra... Sotul ma suna in fiecare zi sa imi faca in ciuda ...ce fain si ce liniste e acolo

Poze pitici

Mergi la inceput

va multumesc frumos pt ce sunteti alaturi de mine!!
totulii la fel stiam si eu de frig, cald, aburi dar de fum nu stima, chiar am fost intr-un club unde era un fum....de ce nu voie in fum???

ellis, aerosulul asta e cu aburi calzi, mi-a zis dr ca e pt cei operati!

_

Mergi la inceput

ank felicitara pt mica printesa cu cercei!!!

oricum maine dimi la prima ora inainte sa merg la aerosoli il sun din nou pe dr!! poate am noroc.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Cumatra ...ce mai coci???

Azi n-am mai copt nimic. Prietenii m-ai intrebat daca sunt bolnava cumva... Da,am fost bolnava de lene...
Maine imi iau revansa...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Helou... Ma simt asa de odihnita... A dormit Cecilia toata noaptea fara sa se trezeasca .... Doamneee ....ca nu mai dormisem o noapte intreaga din luna a 7-a cand au inceput arsurile ...
Nu mi-a venit sa cred ca m-am trezit singura ..benevol la 7.45 si ea dormea inca

Faptul asta merita sarbatorit

Si Raul cam tot de la 2 luni jumate doarme toata noaptea... Tzuca-i mama de pui cuminti

Poze pitici

Mergi la inceput