Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Nuuuu ... cumatra apare cu painea cu mac, in forma de floarea soarelui , a trecut pe sarat ...

Am avut si eu o scapare...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui dany26
si eu as vrea o reteta de foi de placinta tot pt bebe

Ce fel de placinta?Invartita,cu foi suprapuse,sub forma de tarta?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

uau....
pai cea mai simpla (o foaie deasupra una dedesubt)si sa nu fie cu margarina ci cu unt

ellis mersi pt raspuns!pai cea de la cipolino vad ca seamana tare mult cu cea de la BIEMME
http:// www.mytoys.ro /jucarie/tricicleta-baby-blue/929 ...dar e mai ieftina....ce ciudat

bb refacere rapida!!!!

bianca succes sotului la operatie

of ce vreme uraaaataaaaaaaaaaaaa; vreau sa vina primavara mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

pun si eu un filmulet cu www.youtube.com/watch?v=Aj_ic_qckEA" target="_blank">papacioasa mica

Bravo Alessia!
Tati e mai exigent asa de felul lui? Ii plac lucrurile bine facute?

daaaa, exigent, dar nu cu el!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

BB - offf...otita iti lipsea!
BIANCA - colorate sunt, dar bune or fi? altele mai stii? tinem pumnii pt operatie!
DANY - nu-i ciudat, mai, ca platim si renumele firmei...eu am avut leagan si camp de joaca de la chipolino si au fost f bune!

Alessia are ganlionii mariti, e a 10-a zi de la ROR, sper sa nu o dam in rubeola..si temp 37.8..si nervoasa!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

DANY - triciclete alea chiar sunt identice! doar diferenta de pret e de vreun milion!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
pai cea mai simpla (o foaie deasupra una dedesubt)si sa nu fie cu margarina ci cu unt

Dany,eu zilele astea am de gand sa incerc reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/9425/prajitura-cu-branza-dulce-si-aluat-dospit/" target="_blank">asta.E adevarat ca e cu margarina,dar inlocuiesc cu unt,nici o problema.

Poate o fac chiar maine si va arat rezultatul. Numai ca o voi face cu mere.

Mergi la inceput

Usor de facut este si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/5912/Prajitura-turnata-cu-mere-sau-branza/" target="_blank">prajitura turnata cu mere sau branza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offf sunt asa suparata....am puroi in nas si sa tras si la ureche de aia e infundata si ma doare... puriu cu care stau de vreo sapt ca am zis ca sunt mucozitati... si asa s a tras si la ureche. acum fac aerosol si nu dr care ma operat nu mi-a raspuns la tel sa il intreb daca am voie.... sunt suparataaaaaaaaa

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:

Usor de facut este si www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/5912/Prajitura-turnata-cu-mere-sau-branza/" target="_blank">prajitura turnata cu mere sau branza.

asta e f buna! ca am facut-o si noi!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

offf sunt asa suparata....am puroi in nas si sa tras si la ureche de aia e infundata si ma doare... puriu cu care stau de vreo sapt ca am zis ca sunt mucozitati... si asa s a tras si la ureche. acum fac aerosol si nu dr care ma operat nu mi-a raspuns la tel sa il intreb daca am voie.... sunt suparataaaaaaaaa

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

eu stiam ca "nu e voie" sa racesti vreo 2 luni dupa operatie, ai grija de tine!

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput