Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

adra, nu stiu dc e vreo marca. acum aproape 1 an am dat 2 mil pe ea. si e ffff practica si afara si in casa. ma uit dc scrie ceva pe ea si iti spun.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

andreea sigur ca da. eu am mai pus poze cu masinuta. noi o avem de aproape 1 an.
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388955/
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388953/

si se poate demonta tot de pe ea, ramane o masinuta simpla si copilul se poate plimba cu [picioarele cu ea.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

aaaaaaa..da Lavi, sigur ca am vazut pozele.. nu stiu de ce ma gandeam la o altfel de masinuta...de-aia cu pedale, ceva de genu...sau cu baterii...{:D] pe mine una de-aia m-ar tenta...dar stiu ca e mai scumpa si destul de grea... sa vedem cum stam cu bugetu' de venituri si cheltuieli...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

andreea, mi se par cam micuti pt o masina de care spui tu.
adra, din pacate nu vad sa scrie altceva pe ea inafara de baby, babies...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu cred ca inca nu sunt pt. astfel de masinarii ... de pedale nu poate fi vorba sa mearga ei singuri, teleghidate, cu motor etc. mai incolo ...

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap. 166

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, eu ma gandeam la o masinuta radiocomandata, adica tu cu telecomanda o ghidezi si el sta binemersi in masinuta... are baietelul unei prietene, a folosit-o cam de pe la 1 an jumate...merg la plimbare cu ea...e tare haios..eu una vreau sa-i cumapr asa ceva...paote la primavara, vara...

cat despre cea cu pedale, da, inca sunt mici pt astea...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Buna seara!
Mai imi spuneti si mie ce le mai dati copiilor de papat...am ramas in pana de idei, mai ales ca de ceva vreme e tot sclifosita, maraita, i-am dat de exemplu zilele trecute un ostropel cu paste si cand i-a simtit gustul a inceput sa faca urat...lapte la biberon nu a vrut si pana la urma i-am dat tzatzica, ce era sa fac.
Eu sunt o incapatoare la capitolul gatit dar macar imi mai vin idei.
O seara buna@

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Alessia are in meniu ciorbita de perisoare si ardei umpluti cu carne de vacutza+ smantana.

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput