Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
miha, dupa ce am analizat blogul tau de la cap la coada.....in speranta ca voi gasi ceva bun si usor de facut.......am ajuns la magazin si mi-am cumparat un strudel cu vanilie si capsuni congelat...

N-ai gasit nimic? Nici macar bun?Nici macar usor de facut?
Apai daca si ti imi zici asta...ma'c in lumea mea...

Ca sa nu mai spuneti ca fac numai dulcegariii..na,azi am facut saratele ! Si paine !

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

vaiiii.....mie o rusine ......mii de scuze miha.... nu m-am exprimat cum trebuie tot ce am vazut arata super bun si delicios, am vrut sa spun ca de putoare ce sunt am mers la nagazin si am luat un strudel gata facut (congelat)....
te rog sa nu te superi pe mine...am dat-o-n bara...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Pe 20 martie plecam la Londra la tati

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Bravo!!!!!!!!
Dar pleci singura?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2

o iau pe mama cu mine... face si ea un weekend la Londra... Sa vezi ce bucurie a avut pe fata cand i-am dat vestea... mai putin si topaia intr-un picior

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Neata!
Bb, cat de usoara e masinuta? pana in 7 kile ma descurc, asa urc si fata in carucior, 7 kile caruciorul plus 10 Eva, plus 2-3 kile ce-o mai fi in carucior, fac cam 20 de kile de urcat 3 etaje. La peste 20 de kile nu ma bag, sunt si eu o biata femeie...
Georgiana, azi avem pangasius la cuptor si brocoli cu smantana

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

adra eu zic ca nu are mai mult de 5-6 kg max

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna dimineata !

La multi ani Nicoleta si Ralucis ! Multa sanatate si fericire alaturi de cei pe care ii iubiti !

Eu nu am disparut de tot, dar aproape. :)) Inca nu am gasit metoda pentru tot ce am eu de facut...
Danangie, multe felicitari pentru sarcina !
Am vazut ca intrebati de Adina si Cami... Adina e in concediu, iar Cami e foarte ocupata si saptamana asta.
Noi suntem bine, Maria imi face mereu surprize. Zilele trecute am vazut ca stie culorile, mi-a adus ce bile i-am cerut, de 7 ori, experienta nu s-a mai repetat, doar mi-a demonstat ceva. :)) Stie si cateva forme, am vazut la sortator ca sta si cauta forma buna la cateva piese, ii place mult sa deseneze zilnic si recunoaste animalute si mi le arata peste tot, pe unde nici nu stiu ca exista. Pe periuta de dinti, pe etichete, cani, hainute, etc si azi mi s-a parut ca spune Maria si i-am zis ca pe mine ma cheama mami, apoi am intrebat-o cum o cheama pe ea si a spus Mania. :)) Cred ca astea sunt noutatile noastre, mi se pare ca nu am mai intrat de foarte mult timp pe forum !

Ank, ma bucur mult pentru voi ! Cred ca de-abia asteptati sa fiti impreuna !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Neata!
Bb, cat de usoara e masinuta? pana in 7 kile ma descurc, asa urc si fata in carucior, 7 kile caruciorul plus 10 Eva, plus 2-3 kile ce-o mai fi in carucior, fac cam 20 de kile de urcat 3 etaje. La peste 20 de kile nu ma bag, sunt si eu o biata femeie...
Georgiana, azi avem pangasius la cuptor si brocoli cu smantana

jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2

adra eu zic ca nu are mai mult de 5-6 kg max

_

LAVI, NE ARATI SI NOUA MASINUTA? SI EU SUNT INTERESATA DE O MASINUTA PT ERIC...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

andreea sigur ca da. eu am mai pus poze cu masinuta. noi o avem de aproape 1 an.
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388955/
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388953/

si se poate demonta tot de pe ea, ramane o masinuta simpla si copilul se poate plimba cu [picioarele cu ea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata ... mai pe la pranz !!!

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

andreea sigur ca da. eu am mai pus poze cu masinuta. noi o avem de aproape 1 an.
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388955/
http://www.flickr.com/photos/12658420@N07/3200388953/

si se poate demonta tot de pe ea, ramane o masinuta simpla si copilul se poate plimba cu [picioarele cu ea.

_

Arata bine, ce marca este? Sa o caut pe net.

jucarii cautam copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Salutare!

Adra, noi o avem pe cea de la Chicco, e usoara, dar eu n-as iesi cu ea afara. Nu mi se pare usor manevrabila. In casa e ok, ca il plimb pe Luca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si noi tot pe cea de la chicco o avem, quattro. Nu am testat-o insa afara, in casa e ok. E asemanatoare cu cea aratata de bb ..

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput