Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf, mai fetelor...va rog sa nu mai vorbiti de criza. Pe noi ne-a afectat tare, tare rau. La serviciu la sotul meu lucrurile merg tare prost. Le-a taiat 20 % din salariu (veste primita exact in ziua in care am aflat ca sunt gravi). Ratele la banca ne omoara (mai ales ca sunt in euro facute creditele). Nici eu nu-mi mai permit sa-i iau lui Matei jucarii. Nu i-am mai luat de la Craciun mai nimic.
In plus, a fost si bolnavior, am si eu pb cu sarcina. Simt ca mi s-au adunat prea multe. Din cauza asta si scriu mai rar pe forum. Am o stare de spirit proasta si nu vreau sa intristez pe nimeni cu postarile mele.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

hai ca ma bag si eu...la mine criza financiara a inceput mai devreme...inca de anul trecut...
o data cu pierderea locului de munca al sotului si angajarea pe un post mai prost platit, procesul cu angajatorul, castigat acum - dar ce folos ca oricum nu ne dau banii(am ajuns la o situatie super dificila, nici nu pot sa o descriu), acumca am inceput fortat munca, iar la serviciu la mine nu se iau banii la timp, chiar si cu intarzieri de o luna, indemnizatia sotului cica va veni abia in aprilie....iar bancile nu ne asteapta...
... insa eu, chit ca nu mai iau mancare pt noi, sau haine, sau nimic, tot am comandat acum pt ea pe net de la o tipa 2 puloverase si un tricou...si ma gandesc la o tricicleta - poate second, dar chiar avem nevoie, ca nu mai sta in carut...si e buna pt mers in parc si la magazinele si farmaciile din preajma...

...aaaa...azi eram la tipa de la ru la noi(ce eu sunt in dep. juridic - R.U.) si a sunat o banca sa dam detalii despre o colega ce nu si-a platit rata...fata e in concediu de maternitate...chiar ca e greu...

copilul meu e tare marait, are numai guguloaie in loc de gingii, azi noapte s-a trezit de 5 ori - dar eu aseara nu i-am mai facut ceai de tei argintiu - i-am dat o perioada si a dormit bine - CREDETI CA POATE DAUNA CEAIUL DE TEI ARGINTIU? II FACEAM LAPTELE IN EL..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

vaiii, mananc litere... am comis un dezacord...

da, Petro, exact asa si eu... nu ca ar avea nevoie, ca inca are destule hainute si pt 2 ani, jucarii la fel, stii cum e, cand sunt multe nici nu apuca sa se joace cu toate, pe multe nu pune mana cu lunile, dar exact cum zici si tu, cand vad ceva frumos mi-as dori sa-i pot cumpara... Imi doresc multe pt el...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Helau!
La multi ani, Jasmin! Multa sanatate!

Sunt bunicii in vizita si am putin timp liber
Danangie, felicitari! Sarcina usoara!
Miha, multumesc de reprimire
Adra Da, mi-e frica de acele afecte adverse. Pediatra mi-a zis ca si ea a stat si s-a gandit daca sa-l faca baietilor ei, dar pana la urma l-a facut si ca efectele bolilor respective sunt mai grave daca nu faci vaccinul decat efectele adverse care pot sau nu sa apara. Acum, na, D-zeu cu mila!
Nici Luca nu prea doreste ceai, doar apa pecare o bea dintr-o canita cu pai, lapte nu i-am dat decat cu biberonul. Sa vad ce gasesc sa inlocuim bibi.

Azi am fost si am depus o sesizare in leg cu cainii, sa vad ce se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LAVI - de la tine stiu de ceaiul de tei argintiu...ai tu mai multe informatii???

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna seara!
Eu fara net azi, a crapat ceva in calculatorul mare, probabil placa de retea (tocmai cand vroiam sa-mi iau si eu filmele de la Oscar si sa le vad la Sfantu' Asteapta probabil) nu mi-a dat prin cap sa bag laptopul, noroc ca a venit sotul seara si m-a luminat

La multi ani Jasmin! Sa fii fericita si sa ai parte numai de iubire! Bine ai revenit!

Lala, am vazut pozele de la party, inclusiv cele facute de profesionisti, pup zulufatul. Am fost la Matei al Irinei, un entuziast pupacios, a luat-o pe Eva in brate, a mangaiat-o si a imbrancit-o, pana a facut-o sa planga

Eva este in mare boom verbal, ii vorbeste si fundul. Ma intereseaza si pe mine o tricicleta, as fi vrut o masinuta de fapt, sa nu-si tarasca picioarele din tricicleta, dar m-a dezumflat Cristina, care a zis ca sunt cam grele.Oricum, daca dati peste vreuna misto pe net let me know.
Aaaa, si a dormit doua nopti fara sa se trezeasca

Eu, bineinteles, sunt contra curentul la subiectul Mircea Badea

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
jucarii cautam copii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=1" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna seara!
Mai imi spuneti si mie ce le mai dati copiilor de papat...am ramas in pana de idei, mai ales ca de ceva vreme e tot sclifosita, maraita, i-am dat de exemplu zilele trecute un ostropel cu paste si cand i-a simtit gustul a inceput sa faca urat...lapte la biberon nu a vrut si pana la urma i-am dat tzatzica, ce era sa fac.
Eu sunt o incapatoare la capitolul gatit dar macar imi mai vin idei.
O seara buna@

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelooo,

multumesc fetelor care au intrebat de mine, sunt mai bine. pupici

iasminica mea vorbeste tot ce aude si imi raspuinde la majoritatea lucrurilor ce o intreb. mai nou imi raspunde in 2 cuvinte...

dana, felicitari pt bb2!!! sarcina usoara si multa putere iti doresc!!!

adra, la ceva avem si noi aceasi parere... si eu sunt "contra" mircea badea....adik ma enerveaza la culme numa' cand il vad...

adra, noi avem masinuta si e fffff usoara. e mai grea iasmi ca ea....

ellis, imi pare rau , nu stiu mai multe in leg cu ceaiul.

imi pare tare rau sa vad ca in bucuresti situatia nu e tocmai roz, se pare ca la timisoara ink nu a ajuns criza asta...... cel putin la noi in familie...

jasmin, la multi ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de frumoasa ta familie!!! intra si tu mai des la povesti cu noi!!!

geo, eu i-am facut iasminei azi file de peste cu sos. ieri a papat piure de cartofi cu carne si sos de rosii, alataieri a papat ciorbica de legume cu rosii, maine ink nu stiu.

miha, dupa ce am analizat blogul tau de la cap la coada.....in speranta ca voi gasi ceva bun si usor de facut.......am ajuns la magazin si mi-am cumparat un strudel cu vanilie si capsuni congelat...

adina, pe unde esti???

cami?????

mai 5 zile si pleaca si mami meu...

merg si eu sa pap ceva ca acum am ajunbs de la shopping.....parca am luat-o razna rau de tot cu cumpoaraturile astea.....auuu auuuu nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi in italia.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Cu-cu???

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI JASMINE!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput