Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

jasmin - LAAAA MUUULTIII AAANIIII !!!!!!!

Si te mai asteptam pe la noi ... ai rezolvat cu certificatul lui Lucas?

_
SoareIubireLacrimiVeselieInocentaArmonie ... adica centrul universului nostru
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI JASMINE!!!!!!!!!!!!MULTA SANATATE SI UN OCEAN DE FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ma alatur si eu urarilor voastre si-i spun cu drag:

LA MULTI ANI JASMIN!!! SANATATE, FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI, JASMIN!!!!!!!!!!!!!!!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

hiuuuuuuuuuu...rasuflu usurata.. deci daca le am pe miha si ellis alaturi, nu ma mai tem de nimic...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

hiuuuuuuuuuu...rasuflu usurata.. deci daca le am pe miha si ellis alaturi, nu ma mai tem de nimic...

ERIC IN 2009...
ERIC

MIHA, ca Miha, da' eu sunt mare, deci tinta buna!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, fetele, multumesc pt urari...
am implinit 34 ani, ma apropii de 35... peste 6 ani o sa fac 40... nu-mi vine sa cred ca am atatia ani... cam astea sunt sentimentele... pe langa melancolia momentului se mai adauga si dificultatea financiara a prezentului... dar incercam sa supravietuim... In rest, Lucas creste, face numrroase crize de personalitate, se urca peste tot, mai nou vrea sa manace singur si se umple de mancare peste tot numai in burtica nu prea reuseste sa bage, ca-si duce lingurita aproape goala la gurita.... asa ca, de multe ori e nevoit sa ia cu degetele.... il las, sa se invete si ca sa evit alte crize de nervi...
Ca tot intreba Petro, am rezolvat cu certificatul, mi l-au facut in 2 luni, dar am apelat la cunostinte... I-am depus actele pt alocatie, dar avem de asteptat 3 luni pana incep sa intre banii.
Le urez si eu sarcina usoara noilor gravidute... sunt un pic "invidioasa"... mi-a venit cm si luna asta...
A, si mie imi place Mircea Badea, are mare dreptate.... asa ca ma uit in fiecare zi, la 10...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

jasmine - eiiii ... fruntea sus ... auzi, in curand 35, 40 ... Ceea ce descrii cu Lucas e idem si cu Sivia ... acum avem iar probleme cu dintisorii, i-au iesit 3 canini deodata si e maraita, somn agitat, in brate etc. Mititica, imi imaginez ce durere o fi pe ea ...

Cat priveste criza ... nu mai zic nimic, imi indrept atentia catre Silvia si lumea ei si incerc sa gandesc pozitiv ... Asta e! oricum, se simte si pe-aici si in fam. noastra.

_
participam la concurs 2008 in fotografii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">ab1 si ab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

jasmine - eiiii ... fruntea sus ... auzi, in curand 35, 40 ... Ceea ce descrii cu Lucas e idem si cu Sivia ... acum avem iar probleme cu dintisorii, i-au iesit 3 canini deodata si e maraita, somn agitat, in brate etc. Mititica, imi imaginez ce durere o fi pe ea ...

Cat priveste criza ... nu mai zic nimic, imi indrept atentia catre Silvia si lumea ei si incerc sa gandesc pozitiv ... Asta e! oricum, se simte si pe-aici si in fam. noastra.

_

Petro, asa e... nu ca ma plang, sunt oameni in situatii cu adevarat disperate... si eu im i indrept atentia spre Lucas si nu simt greutatea, desi ma gandesc uneori ca de 2 luni nu i-am mai luat jucarii... are oricum o gramada, dar poate ca vrea si el ceva nou...
Iar de dintisori: inca nu i-au aparut caninii ci o maseluta... dar nu ma lasa sa vad, cred ca ii sta gingiile sa "explodeze"

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Da, ai dreptate, din punctul asta de vedere, da, sufar si eu criza asta financiara ... ca nu pot sa-i cumpar o jucarie, o hainuta, un ceva ce vad si-mi place pt. Silvia. Nu ca nu ar avea, are cu ce se imbraca, are jucarii, are ce manca ... dar stii, vad ceva dragut si zic lasa, nu e neaparat necesar, are deja, nu-i trebuie etc. Dar iarasi zic ... bine ca e sanatoasa, jucausa, bine ca avem ce ne trebuie, restul sunt mofturi ... O sa treaca, sper ...

_

Mergi la inceput