LMA - Albinute & bondari de '07 (110)
Raspunsuri - Pagina 20
stefimic spune:
ROBERT
FABIANA MIHAELA
sa cresteti mari, sanatosi si multe bucurii!
DIANA v-a iesit maseluta? sau aveti altceva?
pentru pitica mica sa treaca repede.
PISIKUTA superbe poze si mult curaj din partea ta sa o lasi asa aproape, iar NORA este o draguta.
KITTY felicitari pentru acomodarea cu gradinita, iar faza cu RAUL si laptele GIULIEI super tare
.
LAURA la voi eu nu stiu ce sa mai zic, sunteti avansati rau, dar de ce nu mai faci unul? ca la asa frumusete de copil si desteptaciune mai rar, bravo voua si implicit tie ca banuiesc ca tu ii explici toate chestiile
.
MADY sanatate multa lui RAZVI
.
REIN chiar asa mai de ce sa nu ne mai spui ce face bebe2? acum cand m-am hotarat si eu ca mai vreau unul? nu se poate mai vreau povesti de dragoste dintre voi, si sa stii ca si eu ma intreb uneori cum o sa ma comport cu bebe2 si acum cand am citit la tine abia astept
.
GAIAfelicitari primului dintisor!
TZUNA super petrecere, iar tortuletul jos palaria, salivez numai la poza dar in realitate, asteptam pozici si de sambata
.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
IOANA sanatate lui MATEIsi sa auzimlucruri bune
.
noi ne pregatim astazi de prima tunsoare, abia astept sa vad ce fata va avea.
noi maine plecam la bucuresti, sambata face nepotica mea 4 ani si asa ca spune de pe acum:
NICOLAS MIHAI, MARIA ALEXANDRA, MARIA TEODORA, NORA IOANA LUCA, TUDOR STEFAN, SOPHIA ANTONIA, ELIAS si SIMON.
sa cresteti mari, sanatosi si va doresc tot binele din lume!
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
madybulancea spune:
ioaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ma iei in congoooo??????????/te rooooggggggggggggggg....zice fiumiu ca il doare urechea si daca il ating imi ia mana si nu ma lasa 

si azi noapte iar febra....si mi-a plans si ne-am jucat vreo ora juma de la 3 la 4 jumate....mistooo,nu????cik sa nu fug in congo....k as pleca si pe jos....

hai va pup!
ma duc sa fac si eu cafea...nici sa mananc nu am chef si ar treb niste fructe....
laura ce mai faci cu dieta???te mai tii????
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
loradin spune:
Neata!
LA MULTI ANI ROBERT SI FABIANA!!!! MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII!!
Multumim mult pentru urari. Gata! Avem doi ani! Nu am reusit sa descarc pozele dar ma voi ocupa!
Absoluta- ce-ti face micutza? Cum se mai simte? Multa sanatate!
Ca raport...singurul lucru pe care vi-l pot spune este ca imi este f f rau.In permanenta am stari de greatza.Nu pot manca pe cat de foame imi este.Poftesc la te miri ce(masline,bomboane cu arahide) Ce ma sperie insa este faptul ca am o burta de zici ca sunt in 6 luni.Toata lumea se minuneaza(eu cel mai tare) Oare e normal? pe 2 martie ma duc la control.Daca erau doi se vedea nu?
Va pup si va multumesc din nou pentru toate mesajele primite!
absoluta spune:
Timeea are de ieri deja doua scaune tari. Am fost cu ea la trei medici. Ultimii doi au spus ca e din cauza eruptiei dentare.
Loradin hai ca mai e putin si scapi de starile astea, primele luni sunt grele dupa aia incepe asteptarea timpului sa treaca.
Nu am avut alta solutie decat Mc. O data pe an la Mc nu se pune. Oricum nu o sa manance mare lucru ei sunt cu dansatul, cu baloanele, cu cantatul...
Tzuna iti multumesc pentru recomandare dar deja am apucat ieri sa fixez la Mc si in Titan este foarte departe de noi si de cei care vin la petrecere.Scumpa foc Maria.
Edy fa-te repede bine .
elyanne spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Sanatate muuuulta bolnaviorilor
absoluta bravo
Deja ies ultimele masele?
Noi n-o sa venim... multumim pt. invitatie (cred ca n-am zis pana acum
) ... sigur o sa am niste musafiri de ziua mea... fara nici o invitatie ... ca sa-i la noi
Ar fi aiurea sa nu ma gaseasca acasa
Oricum, am obs. ca atunci cand imi fac un plan... atunci se imbolnaveste trupa... mai nou prefer sa spun cuiva daca venim sau nu cu cel mult o zi inainte ![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Clipe de viata 2008 (ely)
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
biky spune:
LA MULTI ANI FABIANA!
LA MULTI ANI ROBERT!
sa fiti sanatosi, norocosi...sa fiti bucuria si mandria parintilor vostri!
[purple]La multi ani Mariei cu anticipatie![/purple
Traiasca si sa fie sanatoasa si mamica ei, ca tare e priceputa la torturi facut in miez de noapte!![]()
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
www.phenforum.com/ticker/img,38,79,0,kg,66,60,56,/weight.png[/img] br / " target="_blank">jos kilele in plus
madybulancea spune:

otita medie bilaterala,gat dezastruos,polipi inflamati pt care ne-a recomandat operatia...ptr celelalte injectii ampicilina,la 6 ore,5 zile,si albastru aruncat pe gat,tonsilotren la fel si vit c......
INEBUNESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
RaisaFudulu spune:
Mady stai calma, o sa fie bine ...pupici si
la DD sa treaca mai repede si sa scapati odata
Mai fetelor v-am auzit de cura de slabire..ia da-ti si mie exemple...ce fel de cure tineti?? ca m-ar cam bate si pe mine gandu sa scap de sunci
Tzuna pupici pentru Mariuca cu codite si pentru aniversarea in avans...toru nu mai vorbim arata senzational....mm
Matei sanatate multa..si pentru tati
Loradin mai ai putin si iti trec starile aste ...si dupa aia vine o perioada mai buna din cate imi amintesc eu....Asteptam pozici cu tortu Anei
Stefan te asteptam cu noua freza, cat despre maseaua nostra inca astept sa pot vara degetu fara sa mi-l taie si sa caut.....oricum nu mai e maraita si nici stare febrila nu mai are...sper ca e pe drumu al bun si a fost o alarma falsa
Bravo Giulica pt gradi si pt tentativa de wc...probabil e inceputu
Timeea inseamna ca sunteti spre vindecare...
sa treaca mai repede
si mai erau multe cate am citit dar uitai ce sa fac...acu dati cu pietre
Diana mami de Raisa Maria
tzuna spune:
Buna!
Am aparut de la serviciu pe la ora 1 am recuperat copilul care era in parcul de langa bloc cu bona acum a mancat si somnic ca am la treaba.... Dar dc am deschis calc nu ma pot abtine sa nu va scriu si voua doua randuri. in primul rand va cer scuze ca pun putine poze dar mi-e nu stiu cum s apun poze cu Maria daca mai sunt si alti copii in poze. Voi cum faceti? Cereti acordul tuturor?
Nu stiu daca sambata va fi la fel de frumos ca ieri dar ieri a meritat sa fac totul acasa. Cred ca s-au simtit chiar mai bine decat la un loc de joaca. Initial vroiam sa fac pe Postavarului unde au deschis la inceputul saptamanii dar mi s-a parut cam scump pentru noi plus ca abia au deschis nu stiau daca pot duce tortul meu sau cum sa procedam.... Nu regrat ca am facut acasa. daca ar fi fost mai multi copii era prea mult pt un apart cu 2 camere dar asa a fost bine. A contat si ca au venit numai mamicile ca altfel mai ocupau si tatii din locul de joaca al copiilor si oricum ei se streseaza mai repede. Asa astia mici au facut ce au vrut.
MADY- imi pare tare rau pentru razvanel ca va luptati cu atatea. Nici nu stiu ce sa-ti spun. Dar de ce ampicilina injectabil? Per total e mai buna decat siropul ca nu-i dai stomacul peste cap dar totusi.... Si in Piatra-Neamt aia merg pe ampicilina/penicilina injectabila la 6 ore dar aici in Bucuresti am vazut ca se dau mai usor siropurile. Daca se putea face macar la 12 ore asa nici nu vreau sa ma gandesc ce patiti 5 zile. Ii pun macar branula sau o face in fundulet? Si albastru de metil la fel... O fi eficient... Si cand mergeam la leaganul de copii le dadeam asa acum am vazut ca e ok si cu sprayul cu tantum verde. La fel parca e mai usor de aplicat si nu mai faci totul albastru.
Cu polipii.... Nu e prea mic sa fie operat? Daca nu e prea mic atunci nu amana operatia ca poate de aia se si imbolnaveste asa repede. Uite soacra-mea nu l-a operat pe sotul meu cand era mic si acum lucrurile sunt f complicate. are si deviatie de sept, polipii sunt mari si d enu stiu ce textura.... Se hotarase cu greu sa se opereze in primavara asta dar dupa ce a patit inainte de sarbatori si operatia d ela ureche facuta la Spit. Coltea nici nu vrea sa mai auda. Cica o sa -i lase asa , nu se mai opereaza deloc. Si-l inteleg. de aceea operatiile care tb facute cand e copilul mic nu tb amanate. Apoi e mai greu.
Va multumesc pt aprecierile la adresa Mariei. Multa sanatate tuturor copilasilor.