LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (190)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salut zuzulicile .

Abia acum am reusit sa ma asez la calculator.
De 2 zile trebaluiesc prin casa, azi am avut o zi super incarcata,incepand de dimineata cand am fost la o alta clinica, alt medic, sa-l vada la urechiuse.

E al treilea doctor care ne recomanda "tubuletele" asa ca, pe 13 martie, mergem la operatie.

Doctorul la care am fost azi e un tip fain, dezghetat la minte si pe placul meu:sta si ma asculta, imi raspunde la intrebari, plus... m-a intrebat daca i-au facut ceva analize, la clinica la care mergeam de obicei, sa vada cum stam cu celulele albe din sange, ca nu cumva alea sa fie de vina pentru infectiile noastre.
Am zis ca nu, si... imediat ne-a trimis la laborator,ne-a luat sange din degetel, acum.... asteptam rezultatul.

Luni mergem tot la el sa ii facem vaccinul de 12 luni.

Avem 32inch lungime si 22lbs si 4oz. N-am facut inca transformarea in kg si cm...insa, o voi face maine poate.

Am fost apoi la magazin si i-am comandat tortuletul, caci deja era trecut de ora 12... si, ca sa ii fac eu tortul mi-ar fi luat mult prea mult timp si n-as fi avut timp de nimic altceva.

Am facut insa niste brownies, maine sa le "impopotzonez" cu mousse de cherries, apoi salata de boeuf, maine fac si niste finger sandwiches (cu piept de pui si cascaval si ardeiut).Si niste piftelute din piept de pui cu morcovel in mijloc.

Cam astea sunt noutatile despre noi.

Revin maine, probabil cu pozici.

PS: Am citit tot capitolul acesta, am vazut toate pozicile...frumosi foc toti piticutii nostri, ii pup si-i imbratisez cu drag, le urez "La Multi Anisori!" si celor care si-au serbat ziua zilele acestea....si... last but not least.... multa sanatate puilor bolnaviori si mamicilor .

Va pup cu drag.

PPS: Miri.... bafta maine... fie ca totul sa decurga smooth si sa te refaci repede.

Cum crestem
[url]="http://community.webshots.com/user/wojvalFilme AJ

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Astazi dau eu cafeaua si vreau sa fiu prima care ii ureaza lui AJ "La Multi Ani!"!!!

LA MULTI ANI, PUI FRUMOS DE AMERICA, SA CRESTI MARE SI SANATOS, SA TE BUCURI IN CASUTA VOASTRA MINUNATA SI SA II FACI FERICITI PE PARINTII TAI!!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata si de la noi... mai rarut, dar...oricum va citesc din umbra...

ce de viitoare mamici sunt la clopotei...foarte frumos...la toate...

vali, felicitari, sa fie sanatos!

o zi frumaosa tuturor!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti, numai bucurii si impliniri AJ !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna dimineata, desi numai buna nu e
Adica: Mathias s-a trezit cu febra 39,2.
Dupa o juma de ora si-a varsat cana de la filtrul de cafea pe un picior, cafeaua destul de fierbinte
Noi avem si sus, la mansarda, unde stam toata ziua, un filtru de cafea, care e pus pe o masuta din aia joasa. Langa cana electrica. Eu puneam apa la fiert pt. ceaiul lui, el la 1/2 de m de mine a luat cana, era fierbinte, i-a dat drumul jos si i s-a varsat doar pe labuta de la piciorul drept. Shit, ma simt ca o idioata iresponsabila, imi vine sa-mi trag 2 perechi de palme, mama ei de treaba

I-am dat rapid cu Oximed, mult, apoi i-am pus cartof crud ras pe locul ala. Insa cateva basicute am obs. ca tot i se formeaza

Si maine vroiam sa mergem la mall la Tg. Mures, la niste prieteni etc.

La naiba, ieri si azi am avut 2 zile de kko, sotul e azi de garda pana la 12 noaptea, what a great weekend!

Dar ma intriga febra. N-are nici un alt simptom, decat 2 dinti, incisivii centrali de sus, care au spart deja gingia....(adica dintii nr. 3 si 4, in sfarsit!)
Vreun virus, pun pariu, desi frac-su e sanatos, ma mir de unde sa-l fi luat?? Om vedea.....

Va pup si va doresc un we mai bun decat al nostru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Happy Birthday, AJ!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

ANDREW JOHN, La multi ani sa fii sanatos, voios si sa cresti mare si norocos!!

PLOSCARIU, La multi ani sa fii fericita impreuna cu familia ta !

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

A.J.

Ploscariu

azi dau eu oextra strong...
azi noapte la ora 2 cand sa ma pun in pat s-a trezit Sonia,m-a chinuit pana la 3,apoi somn pana la ora 6 si apoi trezirea...groaznic,nu stiu de ce s-a trezit sper sa nu devina obisnuinta

of ven,sper sa treaca repede,de la dinti nu ar face febra asa maresa treaca repede

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!

in cinstea sarbatoritului AJ!

elle

Mergi la inceput