Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
ladymina77 spune:
Serenity cred ca nu prea este rezolvare decat nenea dr.sau sa mai rabzi un pic.Poti lua cate un algocalmin,nu face nimic rau.Am luat si eu!
Voi de cate ori le faceti acum baie dolofanilor?Tot zilnic?Astept raspuns:)
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
MissJJ spune:
Scumpi pai marimea 19 e 3 la noi Ari acu poarta 6 jumate deci 3 chiar la inceput a purtat deci pe la 10-11 luni cred papuceii ei is in garaj ca savad exact marimile dar cam asa.Da epe masurate ca nu se potrivesc asa din ochi.
Mina noi cand avem timp zilnic daca nu reusim maxim la doua zile.
Kg eu am 69,6 de la 70,4 deci merge ca melcul.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
Caprioara spune:
Helau,
Si noi tot o noapte prastie am avut, cu sculari dese-dese (adica si la 15 min)
. Rezultatul, a dormit apoi dimineatza de pe la 9 pana la 12, si ne-am dat peste cap programul si mesele pe toata ziua
.
Dar macar am scos-o 1 ora afara (de la 15:00 la 16:00), ca sa ia aer. Evident, in ciuda mea, 45 min din ora a dormit
.
Ne-a sosit si noua acum dispozitivul ala de mancare solida. Scump frate, pentru un plastic cu o carpa in varf
. Sper sa-l si folosim de banii pe care i-am dat pe el
.
Noi inca facem baitza zilnic, cu mici exceptii.
Revin.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa vad ca sa deschis subiectul telefonului si al telecomenzii... noi am apelat la bunici... avem noroc... bunicu repara televizoare si a gasit 2 telecomenzi.. asa ca le-am sterizicat... sa nu credeti ca le-am fert... le-am sters cu spirt dupa care le-am lasat 5min si dupa care am repetat procedeul de vreo 3 ori... si asa sa facut domun cu telecomenzi Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Ana - mami de
Stefan - (august 2004) si
Matei - (iulie 2008) micul artist

iriss27 spune:
ladymina77 de ce nu se da iaurtul gol? Fii-miu gol il mananca.
dana81 eu zic sa ii dau iaurt, gol, cu fructe, cum vrei tu. O masura de cereale nu strica. Mie pediatra mi-a zis sa ii dau cereape pt ca au complexul de vitamine B, pe care si-l ia de acolo, deci, nu le scoate complet, da-i mai putin.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
scumpi spune:
Mada multumesc
. Pai daca-i asa am facut treaba buna, acum o sa vedem cum ii creste piciorul.
Cu scaunele de masina: sunt intru-totul de acord cu Biri, pana la 1 an cu spatele la directia de mers.
Si noi facem baita in fiecare seara, doar daca adoarme, nu-l trezesc si daca sunt prea obo iarasi nu.
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
Serenity90 spune:
Tecky sarumana de raspuns...si la mn..no-spa..apa de ploaie
Ladymina sar'na si tie..la fel k no-spa..si agocalminu e apa de ploaie! Cu baiata ...eu ii fac la 2 zile, k e si mai frigutz acum la mine in casa! Eu stiam k in fiecare zi se face la inceput mai mult k sa se duca cojitele..etc
Bai, cu subiectelu vostru de discutie..m-ati ranit unde ma doare cel mai tare 

eu am avut inainte sa raman gravi 65, si pana in luna a 6-a nu m-am ingrasat deloc..si am zis k is cea mai tare..dar dupaia kg au inceput sa aparaaaaa...k am ajuns cu o sapt inainte sa nasc..pe la 91-92kg
...si..am nascut..s-au dus 7...si cam atat...deloc nu pot sa slabesc..si manac doar odata pe zi...

Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"
Paolo Coelho ,"Alchimistul"
MissJJ spune:
Mai cerealele nu ingrasa sunt bune si sanatoase, se dau dim ca dau energie si Ari a fost bebe indesat grasunel si acuma la 2 ani e chiar slabutza adik s-a inaltat s-a subtiat eu sincer fara suparare da m-am saturat de asta cerealele ingrasa, cerealele is sanatoase si la adulti ajuta si la digestie is parte din alimentatie si is imp. Oricum un bb nu papa trei mese pe zi cu cereale sa fim seriosi papa cateva guri dim si gata si ii fac bine nu le mai considerati bau bau pe cereale is mai bune pt copii ca alte chestii care is considerate bune si sanatoase gen suc de fructe care nu are nici un aport deosebit fatza de piureul de fructe care contine si coaja de la fruct si pulpa deci mai multe vitamine.
Copii nu devin obezi de la cereale, ci de la zahar mult grasimi nesanatoase mult fast food si multe snack-uri gen chips si dulciuri intre mese si alea nesanatoase nu de la cereale.
Acum si cerealele pt copii mai mari sunt facute cel putin alea de la nestle numai cu cereale integrale.
Va rog eu nu va mai luati dupa chestia asta cu cereale = obez sau copil mai grasutz pus la dieta nema cereale, sucuri de fructe si zeama de supa ca deh sa nu devina obez.

Masi repet copii au nevoie in dieta de toate categoriile legume, fructe, cereale, carnitza, lactate au nevoie de snack-uri sanatoase gen fructe legume iaurt, nu au nevoie de lapte degresat si iaurt low fat ca alea nu contin grasimile sanatoase de care copii au nevoie. Dieta la copii se face numai la cei care au diabet sau pb medicale care necesita dieta sau dupa o anumita varsta cand sunt diagnosticati ca fiind obezi sau ceva da nu bebelusi fiind. Ari la 6 luni avea 9 kg la 1 an 13 si, si e ok e copil normal nui obeza si de mica papa cereale la mic dejun.
Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.
William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894
maria-86 spune:
Si noi facem baita la 2 zile.
Piersicutza mea e absolut fascinata de telecomanda si telefon. Cum le prinde, cum incepe operatiunea:"rozatoarea"

Jucarii...ce is alea
Maria, mamik de Adinutza mica
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133538
maitreyi spune:
neata 
am avut o zi super plina...bebe azi face 8 lunite
la multe lunite si celorlalti bebelusi nascuti in zi de 17
si ne-am gandit noi sa sarbatorim de dimineata cu o alergie...am fost cu ea la upu la spitalul de copii ca imi era sa nu fie vreo boala de copii mai ales ca si eu sunt plina de bube...a fostcam agitata astazi. acum doarme si a papat si un bibe de lapte in plus fata decat papa ea de obicei
incerc sa pun si pozici.
o seara faina 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008