Pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Anka eu o spal zilnic pe cap. Adik de cate ori baie de atatea ori spalat pe cap.
Violeta se duce si burtica eu folosesc centura ca mi-e mai usor.
Si eu am incercat sa tin dieta daneza da n-am reusit sa ma tin am zis ca m-ar tenta si acuma sa incerc sa vedem daca merge mie frica sa nu pun mult dupa ca am auzit si fete care au pus mult dupa aia.
Iriss asa si la mine cu parul a cazut mult tare o perioada dupa aia l-am si tuns si aranajat si acuma e mai bine
oricum am incercat sa nul mai tin f mult strans ca nu face bine oricum si sa nu ma vopsesc f mult de aia am numai nuantele de mov si rosu da in rest i-am zis sa ma faca nuanta mea naturala sa nu mai trebuiasca sa retusez.
Apropo de dans eu as merge la un curs intensiv de dans ca slabesti mai rapid si se formeaza corpul mai frumos dceat sa te chinui la sala.
Mina de care piscot? Ca daca e din ala pt sampanie alea au mult zahar pe ele. S-ar putea sa fie de la dinti agitatia asta si nemanacatul.
Violeta tinem pumnii sa ne zici ce-ati rezolvat.
Ana super ca va trece iritatia tare pacatoase is.
Anilansa e normal de la fier sa fie asa.
Dia super titulatura imi aduce aminte de care bears cu urlatzica si bestiutza.
Maitreyi multumim de link.
Scumpi fingers crossed, mai la mine Ari s-a trezit pana la 1 an si noaptea o data pt lapte e mai usor dupa ce invata sa tina singurei bibele si nu tre sa mai stai sa ii pazesti.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Dia nu renunt la alaptat...decat aseara nu i-am mai dat k am luat un aulin, si ala e puternic si nici nu e recomandat...acuma m-am bagat pe algocalmin..pana maine cand m-oi duce la doctor..e carie..sper sa poata so repare k nu vreau sa raman fara dinti
Tecky ms mult, cam asa o tin si eu dar mi-a zis cineva k ii face in fiecare zi...si eu am o buba pana peste vreo 2 sapt, nu am robot..si ma chinui k bunica pe timpuri..cu strecuratoarea...nasol rau

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucruri:
Cum sa fie multumit fara motiv Cum sa nu stea locului niciodata
Si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste"

Paolo Coelho ,"Alchimistul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

DIDI, CAPRI, MADA, SCUMPI, VIO, ANA_A, DANA,

ILE, DIDI si io tot cu elevit m-am tratat. nu mai cade asa de rau ca inainte.e chelia neteda.

XENO iar bagi zazanie????hm...iete dom'le, io pun filme cu fii'miu si ea tot dupa prostii de uita. iti dau un link acuma...de nu te vezi

IRISS
era o pastorita
pitipam pam pam, pitipam pam pam
si-avea o miorita
si miorita lapte da
si toata ziua behaia

din lapte cas facuse
un cas cum nu mai fuse
sta matza-acolo si pandea
cu coada ochiu lui tragea.

si-auncea pastorita
lua-n mana vargulitza,
sa nu pui matzo laba ta
caci cashul nu-i de mutra ta

si matza -asa facuse
ea laba nu o puse
cu botul casul l-a luat
si fara laba l-a mancat.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria-86 spune:

Sa va spun k piersicutza mea e o gurmanda declarata. Ia placut la nebunie spanacu, im dat 50 pt inceput, dar ar mai fi vrut. Intotdeauna , legumele noi le-a acceptat cu placere, mai greu e cu fructele.
Nu-mi vine sa cred k ia placut..

Maria, mamik de Adinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Tecky mi-a placut ieri la electrostimulare, am facut mai intai sauna la tunel si apoi electro, am reusit sa ajung la nivelul 2. Abia astept sa merg si azi...

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

OOKA si la noi greu cu scaunul de masa. se frichineste pe el de nu pot sa ii dau pea mlt tim,p de mancare. de fapt el nu e fan stat in fund.ei, cred ca se vor obisnui ei...

ANA_A n-am idee cu avocado.

MAITREYI multumim de veste.

SERENITY te-a lasat maseaua?

MARIA si eu vreau sa incerc spanacul.

am vazut poze. frumosi toti.

ma duc sa strang prin casa fara chef. imi curge nasul . la 3 plec iar la scoala.

CARMEN si ALLEGRA vin vineri seara in tara.

pup iu ol

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Bine v-am gasit mamici,

Am reusit sa vad si eu noile poze ale pepenasilor, sunt cei mai tari ce sa mai, de revista! Am pus si eu cateva noi.
Scaunelul de masa si noi il folosim mai putin pe mancat:( se plictiseste repede in el, asa ca tot carutul rules!

SI mie imi cade parul destul de mult, cred ca ar trebui sa iau vitamine ceva, eu alaptez doar noaptea, dar din pacate tot din 2 in 2 ore.
Inca nu avem nici un dintisor, cred ca de asta e asa agitat, nu prea imi mananca, decat cereale...
in rest suntem bine, am repetat urocultura si a iesit negativa, asa ca am amanat vizita la nenea doctorul deocamdata!
Nici eu nu am facut papanicolaul, dar retin ca mi-a zis sa-l fac dupa ce termin cu alaptatul!

Va pup si sper sa intru mai des, dar de sunt singurica si imi ocupa tot timpul, iar ziua doarme putin si des asa ca abia reusesc sa fac treaba putin prin casa.

va pupic!
Lori si David-Andrei (24.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

ana_a eu avocado i-am dat unul intreg nu jumate,dar il poti taia jumate si acoperi cu folie ptr alimente

maria bun venit

anka eu de fiecare data cand ii fac Dariei baita ii fac si la cap

pe mine ma streseaza o tuse ,mai mult dimineata si seara,si tre sa dau o fuga si pana in piata

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Spanac, cartof, pastarnac si praz

30 g unt
50 g praz numai partea alba
250 g cartofi curatati si taiati marunt
100 g pastarnac curatat si taiat marunt
250 ml apa fiarta, fierbinte sau supa de legume nesarata (special preparata pt bebelusi)
100 g spanac proaspat coditele mai tari taiate sau 50 g spanac congelat
40 g cascaval

Topiti untul intr-o tigaie si caliti prazul 2-3 min apoi adaugati cartofii si pastarnacul si mai caliti un minut adaugati apa fierbinte sau supa si lasati sa fiarba acoperit la foc mic 12 min. Apoi adaugati spanacul proaspat si fierbeti inca 3-4 min, daca folositi congelat pregatiti-l separat dupa instructiunile de pe punga si adaugati-l dupa ce l-ati scurs in tigaia cu prazul, cartofii si pastarnacul.
La sf cand sunt gata scurgeti legumele pastrati zeama pasati legumele la consistenta dorita impreuna cu 50 ml lichid si adaugati cascavalul ras, daca doriti mai puteti pune lichid in fct de cat de gros/subtire doriti piureul.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

multumesc ... mamici pt raspunsuri
cred ca ma avertizar si doctorita ... dar cand mi-a dat reteta cu fier.. eu eram putin stresata cu mucusorii si tusea lui Darius.. si de asta cred ca nu am luat in seama ce a zis doctorita

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput