Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

ma duc si eu la somn

Betty maine sa ai o zi reusita si totul sa decurga cum vrei tu

va doresc o noapte linistita si fara peripetii
somn usor si pupicei

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Bernix, multumim sunt de acord cu absolut tot ce ai scrisDanuta, trebuie sa fie bine Miruna dupa atatea zile de antibiotic, pai de asta face asa des. Noi toti patru avem digestia lentaCu olita ma enerveaza din simplul fapt ca imi arata ca stie unde trebuie dar nu are chefMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gata ati plecat la nani, eu ma retrag la putina ordine.Noapte buna!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Myral si inainte de antibiotic,tot asa des facea...m-am mai plans eu pe aici

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Simona, felicitari! Bine ai venit pe lume Matei Radu!

Erina, foarte dragute jucariile, sa se bucure Daria de ele.

Bernix, ce nelamurire ai? Eu nu sunt jurist/hr dar verific legislatia aproape zilnic sa vad daca s-au publicat noutati pe sfera mea de activitate, si cand gassc ceva de mame/CIC postez si aici. Dar pot intreba colegele mele juriste.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Referitor la gradinita, eu sigur o sa o dau pe Antonia la gradi de stat la 3 ani. Pana atunci mai analizez situatia daca sa o dau si la program scurt la o gradi particulara de la 2 ani. Are cu cine sa stea, cu mamaie si se ocupa foarte bine de ea si dpdv educativ, dar ma gandesc si la beneficiile interactivitatii la gradinita.

Pe de alta parte, imbolnaviriile,virozele se iau si din parc nu numai de la gradinita si isi au rolul lor in dezvoltarea copilului. Mi-am amintit de articolul acesta. Cercet#259;torii cred c#259; testarea sistemului imunitar al copiilor prin r#259;celi #351;i alte maladii benigne de care se îmboln#259;vesc la cre#351;#259; sau frecventând al#355;i copii poate elimina al doilea element declan#351;ator al leucemiei.
http://www.mediafax.ro/social/copiii-care-merg-la-cresa-prezinta-mai-putine-riscuri-de-a-se-imbolnavi-de-leucemie.html?1688;2594910

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, Simonelu meu nu mai gravi... Care o treceti nascuta? Hihihihihi... Ce ma bucur pentru ea! Abia astept sa-l vad pe piciul ei. Sa-i traiasca, sa fie fericit, sa aiba mult noroc in viata si sa aiba parte de multa dragoste!!! Sa o protejeze pe micuta Raisa si sa o bucure pe mamica lui mereu!!!! Bun venit pe lume micutule!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

felicitari si_bv ! bun venit pe lume pui mic !

gabriela , danutza , deja e a 2-a zi mai buna ptr el , ca sa nu zic ptr mine!

betty , IQ-ul este o metoda f relativa si nu reflecta in totalitate capacitatile puiului . Mi se pare mult mai buna metoda ta de a-l invata pe Mario , adica de a pastra mereu contact cu el. Eu cred ca poti aduce asa multe avantaje in dezvoltarea creierasului sau pentru a se integra. El se simte in siguranta si asta ajuta invatarea.
Cred ca cea mai buna metoda de invatare la varsta asta e relationarea permanenta.

roxana , eu una nu cred ca are Bubu ceva ! sunt mai degraba 100% de acord cu feeling-ul tau ! si la noi e la fel , imi faceam mea culpa citind ce-ai scris . Ma bucur ca raceala e de domeniul trecutului .

bernix , o . multumesc ptr informatii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Mai sunt copii ce dorm inca in sac (de dormit)? Energiei nu-i place sa doarma cu patura asa ca am ramas tot la sac si vad ca s-a obisnuit, iar seara cand mergem la nani se cuibareste sg in el. Cred ca pana la toamna o las tot asa si mai vedem dupa aceea de sta cu paturica.

Yannisa Milena
24.08.2007

Marunzika, pupici la Puppi si insanatosire grabnica voua, sper ca virusii sa stea departe de Enegie!

Vroiam sa te intreb cum e cu sacul de dormit la voi. Adica, nu se impiedica in el cand se trezeste si incearca sa se deplaseze? Nu de alta, dar noi am trecut la plapumica si se dezveleste si mi-e ca atunci cand se mai raceste nu voi putea controla incalzirea in camera ei cum trebuie si nu as vrea sa raceasca. Insa mi-e putin teama sa o pun in sacul de dormit, ca ea se trezeste, se da jos din pat si vine la noi in pat. Cu sacul de dormit mai greu deplasare...

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

A nascut Simona de la Brasov

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Simona, felicitari, sa va aduca multe bucurii si fericire implinirea familiei voastre!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput