Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Fetelor, scrieti cu o viteza ametitoare.

Eu am gasit bona. Ieri a fost prima zi. Se pare ca am un copil fff cuminte. A plans dupa mine abia pe la ora 2. Am incercat sa nu stau in raza lui vizuala f mult ca sa se obisnuiasca cu femeia. Sper sa fie ok.

Lidia poate in week end iti vad si eu wrapul, ca am pierdut mom pozei. Sau e la semnatura?

Nerantula tot ma tin sa te ?. Ti a dat dr o explicatie de ce sa nu dai seara cerealele daca bb e mai grasunel? Ce conteaza ora la care se dau?

Legat de sucuri de fructe, am vazut o emisiune cu un nutritionist. Se pare ca sucul aduce un aport mare de zaharuri, dar organismul nu o percepe ca fiind o masa, cere de mancare in continuare, de aici ingrasarea celor care procedeaza asa (se dadea ex copii americani care la masa de dimineata beau obligatoriu suc). Probabil de aceea se recomanda suc in cant mici sau diluate cu apa (se pare ca in genere copii beau cu placere cant mari de suc).

Eva zau ca nu inteleg de ce sa nu ne impartasesti din ce citesti. Pt mine sunt multe lucruri cunoscute, dar ai adus in discutie si abordari/explicatii pe care nu le stiam. Atat cat doar prezinti ce citesti si nu incerci sa impui, nu vad care e pb. Ca doar fiecare facem cum credem. Tin sa iti spun ca m a distrat faza cu ra de musca. De ex eu nu stiam explicatia din dex. O auzisem/citisem numai ca o forma pop. a nimfomanei.

Mai vroiam sa ? ceva, dar zau ca nu mai stiu, dupa ce am citit 30 de pag in viteza. Dar mai revin.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Gata am updatat si noi pozele, daca vreti sa ne vedeti cum mai aratam intrati aici Irina la 5 luni

Mami fericita de Irina Alexandra (04.09.2008)

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babytza, mi se pare o idee buna cu tabelul cu cuplurile de bebici ca sa nu mai dam buzna peste mititei.

Am vazut poze cu fetite una si una dar nu stiu care sunt cucerite deja si nu mai vrem sa ne traga mamicile de urechi.

Luminita, promit sa stau departe de gogosarul iubit. Doar o sa o mai admiram din cand in cand .

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza la pranz si de la noi
Nu am apucat sa citesc din urma... cat a-ti scris

Dupa amiaza va aratam poze de la botez ...pana una alta trebuie sa ies afara pt shopping si mai am cateva aranjamente de facut

Va pupicesc si mai vb

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Ramona, ce anume intrebi de comments?
Ai in settings, tabul comments tot felul de posibilitati. DAca vrei sa sti cum e la mine setat, hai pe messenger.

am citit cu neuronul...
Eu eram de alta parere. Mama are un neuron pe care il foloseste mai mult sau mai putin intens. Cand ramane gravi, are doi neuroni. Al ei, si al lui bebe. Care l-a luat de la ta-su! sic!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Bun asa. NU ma gandisem la asta. Sau al lui bebe a lucrat doa pentru el in cazul meu :))

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Clau, ce ochisori mari si frumosi are Irina! Ai o grasunica superba acolo . Cate kg are?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

salutic fetele

Lacribel iti spun si eu Bine ai venit
Cd sa va traiasca crestinul Robert Constantin
Clau_geo vazut poze cu Irinuca..este superba..ce ochi mari si frumosi are

Raducu e la plimbare cu bunicul..asa ca profit si eu sa recuperez cu cititul pe forum

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Curiozitatile mele de astazi sunt asa:

Ce jucarii le mai cumparati la bebei? Puiul meu se plictiseste repede de ele..si nu stiu ce as putea sa-i mai cumpar
si
Ce exercitii mai faceti cu bebei? In afara de pusul pe burtica..si flexatul picioruselor ?

CRISTINA , mamica lui Raducu (7.10.2008)

in asteptarea lui Radu

Radu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ada ti-am scris pm.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Andreea toate tratamentele pentru reflux amelioreaza numai simptomele si nu trateaza boala. Dar din experienta personala iti spun ca numai diversificarea ajuta cu adevarat. Ca uite asa mi am dat seama de ce vomita seara, atata timp cat in lunile cand plangea din cauza de reflux nu a facut o decat o sg data. El se agita ca de obicei si la prima masa de lapte, adica prima masa lichida, vomita.

Mi am adus aminte de una din chestiile de care vroiam sa va ? si vad ca si voi ati discutat. Mihai transpira rau la maine si picioare. De ceva vreme transpira si la cap, pe portiunea pe care doarme. Stiu ca am ? pediatra daca e vreo pb si a zis ca nu. Si eu stiam ca daca ai lipsa de CA iti transpira mainile, dar in cazul meu a dovedit ca este un simptom al dereglarii tiroidiene. Sper sa nu ai pb si Mihai, nu de alta dar in maternitate i s a facut o analiza pt hipotiroidie si nu ne a sunat nimeni, iar eu stau linistita.Ce crezi Babymom?

Eu personal m am intalnit de a lungul vietii cu o gramada de dr, dar dr de medicina a muncii care mi a descoperit si pb de tiroida e cea mai tare. Un examen asa complex facut de un generalist, nu am mai vazut. Ca sa nu spun cand m am dus la dr endocrinolog s a uitat la mine si m a ? ce ma doare. Cand am zis nimic si e numai de control, trimis de un alt dr,..., s a uitat cam ciudat la mine (ca de altfel si primul ginecolog).

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput