Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 nikolici tocmai faceam un dus cand m-a traznit o idee: cumpara-ti capsule cu ulei de peste sau cu ulei din seminte de in, care contin o cantitate mare de acizi grasi omega 3 si 6 - fac laptele mai gras si... copilul mai destept Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003) |
eu chiar iau unul pe zi... bine mai si uit! cam din ultima luna de sarcina [:))]
Ada e freaky ce scrii tu acolo - am citit si postul mai vechi. Nu stiu cu ce te pot ajuta ca nu m-am documentat insa mi-aduc aminte de un link trimis de cineva acum cateva luni pe care ti-l trimit pe PM.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
Si eu iau capsule de omega3. As vrea sa trec pe ulei de canepa.
Iau omeg3 (ulei de peste) din saptamana 16 cu Teo, de cand mi-a zis Tutunaru sa iau.
Deci am ceva vreme. Copiii is ultra destepti... da io...
cred ca o fost waaay too late for my brain!
Me scuzati daca am speriat pe cineva cu vaccinurile mele... doar v-am zis cum gandesc eu cu neuronul meu amarat.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!
EvaF spune:
NEATZA
A dormit fi-miu de a spart...

CE SOOOOARE E AFARA!!!!!!!! Haideti la plimbarici
. Ieri nu am iesit si tare rau e sa stai inchis, nu-i asa? Mai ales daca te mai uiti si la Prison Break...![]()
![]()
![]()
Anca
, asa deci? ai inscris-o pe Carla la concurs, ...
Hm, ar trebui sa il informezi si pe Noah inainte, daca i-o fura altul...![]()
![]()
![]()
![]()
Ce scumpa este!!!!!!!
Joy, frumoasa e Sophia, o bomboana de fata, ma topesc. eu as vrea bb2 baietzel dar cand va vad ce fetitze faceti voi, parca as vrea si eu o bobocica...
Ce tare esti Joy cu "forunovela" ta!!!
Mi-a copt si mie mintea creatza una: unde dai si unde crapa...Dar asta o stiam de mult, e valabila in general, in viata...
Va pup si ne "conversam" mai pe seara
Eva, mami de Luca Noah (08.09.2008)
Sunt cel mai frumos din Universul acesta ![]()
-----------------------------------------------------------------------
Muuh spune:
anamona cand zici ca stai in Vest-ul Bucurestiului la ce te cartier te referi? Ca noi stam in Drumul Taberei si mie pe aici imi pare Vestul.
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Adica ale unei boli pe care n-o aveam... dar hai sa ne cumparam una.Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii ; my blog Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te! |
Ada cu asta ai pus punctul pe i!

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
clau_geo spune:
Bine v-am regasit,
mi-a fost tare dor de voi si de discutiile zilnice purtate, care ma scoteau din stresul cotidian 
vad ca voi ati avut spor la discutii si ati tinut legatura unele cu altele, ceea ce e atat frumos cat si de apreciat.
noi suntem mai bine, Irina e ok, nu mai are probleme cu RGE si nici cu colicii, e un copil super cuminte, mancacios si foarte atenta sa invete tot ce se poate. S-a schimbat enorm in bine si cred ca o sa fie din ce in ce mai bine. De dormit doarme destul de bine, se culca pe la 9-10 si doarme pana la 4-5 cand i se face foame, bea repede si se culca la loc pana la 7-8. Apoi ziua papa o masa de fructe, plus iaurt si laptic, la 13-14 o masa de supa si daca mai vrea laptic, la 17-18 cereale cu lapte si apoi la culcare un biberon de lapte.
Voi ce le mai dati sa pape buburuzelor ca eu nu stiu ce ar trebui sa-i mai dau?
cat despre mine, sunt relativ ok, nu m-am operat fiindca dr a considerat ca trtebuie sa mai amanam cateva luni interventia, asa ca m-am obisnuit cu problema si incerc sa o depasesc cum pot.
Abia astept sa intru sa va vad cum ati crescut ![]()
O sa incerc sa pun si eu poze recente cu Irina.
Va pup pe toate, fara exceptii.
PS:Monica_dicut, sper ca esti ok si sarcina evolueaza bine. Te pup si iti doresc tot binele din lume 
Mami fericita de
Irina Alexandra (04.09.2008)
Poze noi cu Irina
anca81 spune:
Babymom, daca mai esti prin zona, spune-mi te rog daca cerealele cu gluten sunt OK de la 6 luni sau sa mai astept. Si daca cerealele 7 korn de la Milupa ar putea-o ajuta pe Carla la constipatie mai mult decat cele din faina de orez.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
lacribel spune:
Neatza, fetele! Tocmai incepusem sa va urez si eu o zi buna, alea-alea, cand mi-a picat netul. Zapada sa fie de vina?
Ca tot veni vorba de zapada, pe la voi a mai ramas ceva? Prin Tineretului nu prea mai e decat pe masini.
Anyway, sa avem o zi frumoasa, cu pitici cumintei si mancaciosi. 
babymom75 spune:
Anca teoretic ai putea sa-i dai gluten dupa 6 luni, dar prudent ar fi sa mai astepti. Cerealele 7-korn Milupa sunt preferatele mele - le-am folosit la greu cand era Victor mic si adaugate in piureul de legume si in cel de fructe si cu lapte ca masa propriu-zisa de cereale. Imi plac pt. ca nu au zahar si alte arome, sunt bio si... au multe fibre, deci ajuta la rezolvarea problemelor de constipatie. Din cate-mi amintesc parca pe cutie scrie ca sunt fara gluten, gresesc?
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)