Salajencele sarbatoresc!!![80]
Raspunsuri - Pagina 20
dianaiulie2009 spune:
Am uitat sa zic k si eu am avut show-uri din astea cu fetele prin magazine si pe cat posibil merg solo la cumparaturi k altfel e jale. Nu pricep astia mici si pace ... fac ce vor ei, mai sunt si oamenii care te analizeaza si mai pun paie pe fok ... asa k , daca ia cu cine-l lasa pana mai creste , sfatul meu e sa mergi singura sa te delectezi la shoping.
piticutz spune:
Cit p-aci sa va gasesc la alt capitol, daca nu intram acuma.
Vad ca pe la voi vin pasarile calatoare si voi inotati printre nameti de zapada.Asta da incalzire globala![]()
Ma duc sa ma uit la "Y&R" si dupa aia revin.Incerc sa imi iau gindul, prin autosugestie, de la pancovele lui Oti

mihaela_s spune:
Ah da, asa e...alea se numesc minciunele sau ciurigai. La noi acasa se faceau numai gogosi. De asta nu le am cu pancove, ciurigai si minciunele. ![]()
Oti, io am masina de spalat vase. E veche si nu prea mi le spala. De asta o schimb. Dar nu e cum spui tu...nu trebuie sa le pui defel aproape spalate in masina. Numai sa nu aiba mancare in ele, atat. Si spala foarte bine...am vazut cu ochii mei, parol.
Diana, rabdare si tutun. Asta e varsta. Si ce daca se tavaleste pe jos? asta e VARSTA! Aici mereu vad copii urland in magazine, ba de un motiv ba de altul. Parintii vb numai dar numai frumos cu ei, cu rabdare. Degeaba te isterizezi tu pe el, ca va face la fel. Noa stiu ca am mai avut aici discutii din astea si cu adriana si cu bia...in Ro stiu ca e altfel. Dar Silvia mea a avut 1 an jumate/2 in ro. Diana la fel...si amandoua au trecut prin tantrumurile specifice varstei. Eu le lasam sa urle, sa se tranteasca pe jos...sau le spuneam de acasa ca daca fac circ plecam in minutul ala. Si sa stii ca am plecat o data. A fost de ajuns ca sa stie ca suntem in stare sa iesim din magazin cand am zis...ca apoi a fost mai usor numai cu amenintarile. Consoleaza-te ca va trece...peste un an, doi...dar va trece. Si vor veni altele...c-asai cu copiii
. Si mai ales sa fii calma, copiii la orice varsta invata prin imitatie. 
Io spanacul il fac simplu de tot: 2-3 catei de usturoi ii presez si ii calesc 1 minut in ulei. adaug faina(dar nu stiu cata ca fac dupa ochi) si o calesc si pe asta putin, apoi pun lapte ca la rantas...rece si putin cate putin, cu cratita jos de pe foc pana se face un sos alb subtire. Adaug apoi spanacul asa congelat si amestec bine, pun cratita pe foc si il las pana fierbe cateva minute cat sa se ingroase sosul si sa se fiarba spanacul putin. Daca mai e nevoie, adaug lapte. Si gata.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianalaura spune:
Merci de reteta Adriana. Eu l-am facut asa, ca eram grabita, ca nu stiu cand apare flamandul de la munci
Am pus un pic de ulei si o lingura mare de faina la calit, am pus niste usturoi pulbere ca de ala am, (de ala natural mi s-a terminat, maine ma duc la tara si fac proviziile: usturoi, ceapa, cartofi, oua) am pus o cana de lapte, l-am invartit pana s-a ingrosat si am pus spancul asa inghetat, si am tot invartit pana s-a inglobat tot spanacul. S-a mai fiert el nitel,am mai pus si niste sare, si cam atat. De gustat nu l-am gustat, ca nu prea ma atrage, dar si-l asezoneaza colegu cu ce ii mai trebuie lui.
Pe Stefan l-as lasa cu draga inima, da nu am cu cine, de aia il port dupa mine. Dezavantajul unei bunici tinere, daca ma facea mama la 40 de ani, acu era la pensie si putea sta acasa cu Stefan
. Asta ca si completare la ideea de a face copii la 40 de ani.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Fetelor, ati inebunit? Mai lasati povestile cu berze ca e frig si zapada amu. In alta ordine de idei, ia ghiciti ce fac amu? |
un test de sarcina
bey,iarna se pregateste culcusu ptr barza
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Bia da' tu ce mai stai? Hai ca cineva trebuie sa "deschida" lista cu bb.3. Io cum ziceam is ocupata, ca altfel clar n-as mai astepta. Sunt atatea perioade frumoase si inainte Eu ii dau dreptate Otiliei. Elvira, pana nu esti pregatita sufleteste, nu fa alt copil. Poate nu vei fi niciodata. Acum ii dau dreptate Biei ca trebuie sa te gandesti la Cristina...dar am si eu dreptatea mea ![]() . Io nu ma gandesc la varsta ci la psihic. Tu scriai ca te simti batrana psihic...asta e nasol si numai tu te poti intineri. Daca ai puterea asta. Nu stiu ce sa mai zic sa-ti dau curaj. Poate nici nu ai nevoie. Poate ar trebui pur si simplu sa se intample si atat. Daca te simti in stare, lasa-te in voia sortii. Hai ca aberez deja...io scriu ce simt eu, dar sunt convinsa ca tu nu simti asa...www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
mihaela, sa ma mut la casa, ca am spatiu cat china si atunci o sa vina si bb3.
bine noi il avem in plan oricum pe bb3.chiar vrem sa infiem
.da musai baiat.ce ne tine pe loc,deocamdata, e spatiul.da se rezolva si apoi sa ma vezi tu pe mine :soacra cu 3 nuroriAjutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Io am pe lista masina de spalat vase si masina de paine. Cat de curand. Asa ca io salivez deocamdata, da' si cand oi avea masina aceea... www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
si eu am aceleasi lucruri pe lista ,plus un cuptor electric cu autocuratare.da la casa, doar la casa.in apartament nu am loc de asemenea scule bengoase
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Tulai ca in urma cu o saptamana nici nu visam sa fac io ceva cu aluat dospit. Ca nu mi-o iesit neam. Amu, deja visez croisante si cate si mai cate. ![]() |
bey,dospiturile nu=s de tine
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui dianalaura Tu, io is epuizata...nu mai ies neam cu Stefan la cumparaturi si afara numai noi doi, lasa sa stea acasa pana e fecior mare si se stie purta [:))]. A trebuit sa fug dupa el prin tot Carrfouru', plus ca mi-a facut o criza de trantit pe jos, ca l-am tinut de mana si nu l-am lasat sa mearga unde vrea el...nu mi poci, asa-mi vine cateodata sa il bat, sa ii intre mintea in cap..numai ca stiu ca pana mai creste nu i-o pot baga (mintea) cu tolceru'. Tu, spuneti-mi si mie cum ati facut spanacul, ca am uitat. De fapt, cum se face cu lapte, ca eu parca am facut cu smantana ultima (si prima) oara. Am spanac de ala la cutie, congelat diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007Asa creste Stefan Torturi |
welkom in za
.stai ca e abia inceputul cu stefan.nu dispera,ai rabdare sa te obisnuiesti cu actiunile lui neintelese doar de adulti.bey,minte are copilul tau cat china, adultii nu au.asa ca relaxeu fac spanacul; combinat:lapte si smantana.acu tu faci cum crezi.musai sa pui si usturoi.iese ceva
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui anacezara Laura , eu fac spanacul congelat asa : Il las la dezghetat in mod natural nu fortat . Pun 2-3-4 linguri de faina intr-o tigaie cu putin ulei pana se face k si budinca , apoi torn lapte rece peste aceasta pasta , k si la maioneza. Cand am terminat de pus laptele ( toate se pun la oki in functie de cantitatea de spanac, cam la 500 gr spanac pun 3linguri faina, 2 ulei si 300 ml lapte, la sfarsit adaug 3-4 linguri smantana si usturoi ), adaug spanacul , sare, piper, usturoi si 3-4 linguri smantana . las sa dea cateva clocote si gata. |

asa-l fac si eu.cu mentiunea ca io nu-l las sa se dezghete.il pun asa inghetat in oala.

. Io nu ma gandesc la varsta ci la psihic. Tu scriai ca te simti batrana psihic...asta e nasol si numai tu te poti intineri. Daca ai puterea asta.