Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

ce sa inteleg ca vin berzele

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

pai chiar vine barza la voi?
sa te felicitam?
hai spune, nu ne lasa in ceata.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu se stie nimic deocamndata
adicarusii au trecut prin zona, deci nu sunt semne de berze, chiar daca am visat ieri noapte ca vinea pe la noi cu o fetita.
Cred ca mi-ar placea ideea, dar daca poate sa fie baiat am eu un fix.
Si inainte cu vreo luna sa aflu ca bine Alex am visat ca eram insarcinata, asa ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

nu se stie nimic deocamndata
adicarusii au trecut prin zona, deci nu sunt semne de berze, chiar daca am visat ieri noapte ca vinea pe la noi cu o fetita.
Cred ca mi-ar placea ideea, dar daca poate sa fie baiat am eu un fix.
Si inainte cu vreo luna sa aflu ca bine Alex am visat ca eram insarcinata, asa ca

soro,lasa visele.treci in lumea reala ,la fapte.
hai,ca deja avem experienta la mosit si nu vrem sa ne iesim din mana.

nu te stesa de siexul copilului.important e sa fie sanatos, ca apoi te obisnuiesti tu si cu fetita.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pai eu am scris si cand eram insarcianta cu alex aici, da nu m-ati prea bagat in seama asa ca ati pierdut mositu
cat despre prestat, nu am cu cine colegu e la hamburg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia da' tu ce mai stai? Hai ca cineva trebuie sa "deschida" lista cu bb.3. Io cum ziceam is ocupata, ca altfel clar n-as mai astepta. Sunt atatea perioade frumoase si inainte si in timpul si dupa sarcina . Hai ca poate ii facem pofta si Elvirei.

Eu ii dau dreptate Otiliei. Elvira, pana nu esti pregatita sufleteste, nu fa alt copil. Poate nu vei fi niciodata. Acum ii dau dreptate Biei ca trebuie sa te gandesti la Cristina...dar am si eu dreptatea mea ...trebuie sa te gandesti la voi toti impreuna. Daca tie nu iti va fi bine cu inca un copil, atunci nu va va fi bine voua ca familie. Adica ce folos sa-l faci si sa nu te poti dedica lui? Asa cum trebuie sa se dedice o mama...e clar ca trebuie sa fii pregatita. Oricum e numai si numai alegerea ta . Io nu ma gandesc la varsta ci la psihic. Tu scriai ca te simti batrana psihic...asta e nasol si numai tu te poti intineri. Daca ai puterea asta. Nu stiu ce sa mai zic sa-ti dau curaj. Poate nici nu ai nevoie. Poate ar trebui pur si simplu sa se intample si atat. Daca te simti in stare, lasa-te in voia sortii. Hai ca aberez deja...io scriu ce simt eu, dar sunt convinsa ca tu nu simti asa....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, ati inebunit? Mai lasati povestile cu berze ca e frig si zapada amu. In alta ordine de idei, ia ghiciti ce fac amu? Ati ghicit: inca o tura de pancove O iesit asa de bune, ca le-am mancat pe primele si Vlad o cerut un "bis". Asa ca, minten ma duc sa le coc si pe astea, si dezmat! Tulai ca in urma cu o saptamana nici nu visam sa fac io ceva cu aluat dospit. Ca nu mi-o iesit neam. Amu, deja visez croisante si cate si mai cate. Ce mai stiti de Maria?Mariaaaaaaaaaaaa, baga 2 vorbe sa stim ca esti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti da' io alea le vazui gogosi. Si inca infuriate . Pancovele is alea impletite si lungi cumva...
Zi si mie, am inteles bine...nu le-ai prajit in ulei?

Io am pe lista masina de spalat vase si masina de paine. Cat de curand. Asa ca io salivez deocamdata, da' si cand oi avea masina aceea....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Oti da' io alea le vazui gogosi. Si inca infuriate . Pancovele is alea impletite si lungi cumva...Zi si mie, am inteles bine...nu le-ai prajit in ulei?Io am pe lista masina de spalat vase si masina de paine. Cat de curand. Asa ca io salivez deocamdata, da' si cand oi avea masina aceea....www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby
calator de profesie
Da Miha is gogosi. La noi li se zic pancove. Cele impletite, cum spui sunt cirgaua sau minciunele, sau cum le-o mai zice. Sa iti iei masina ca merita, ca nici io nu am facut pana amu. Despre masina de vase nu stiu ce sa zic, nu mi se pare utila, atata timp cat tre sa pui vasele aproape curate in ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Miha, ce o facut Oti is pancove, si astea se fac cu aluat dospit si cu drajdie din cate stiu eu. Alea de care zici tu sunt cirigaua, si tot in ulei se prajesc, dar nu cred ca trebuie dospite.
Tu, io is epuizata...nu mai ies neam cu Stefan la cumparaturi si afara numai noi doi, lasa sa stea acasa pana e fecior mare si se stie purta [:))]. A trebuit sa fug dupa el prin tot Carrfouru', plus ca mi-a facut o criza de trantit pe jos, ca l-am tinut de mana si nu l-am lasat sa mearga unde vrea el...nu mi poci, asa-mi vine cateodata sa il bat, sa ii intre mintea in cap..numai ca stiu ca pana mai creste nu i-o pot baga (mintea) cu tolceru'.
Tu, spuneti-mi si mie cum ati facut spanacul, ca am uitat. De fapt, cum se face cu lapte, ca eu parca am facut cu smantana ultima (si prima) oara. Am spanac de ala la cutie, congelat

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Laura , eu fac spanacul congelat asa :

Il las la dezghetat in mod natural nu fortat . Pun 2-3-4 linguri de faina intr-o tigaie cu putin ulei pana se face k si budinca , apoi torn lapte rece peste aceasta pasta , k si la maioneza. Cand am terminat de pus laptele ( toate se pun la oki in functie de cantitatea de spanac, cam la 500 gr spanac pun 3linguri faina, 2 ulei si 300 ml lapte, la sfarsit adaug 3-4 linguri smantana si usturoi ), adaug spanacul , sare, piper, usturoi si 3-4 linguri smantana . las sa dea cateva clocote si gata.

Mergi la inceput