Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Tu fetelor, dar s-a razgandit maria in privinta numelui BB-sei ???
Ca vad ca apare pe prima pagina "Maria-Casia" si nu "Maria-Casandra" , stiti voi ceva si nu ne spuneti si noua ????

Apropo, cum te mai simti Maria ? Scoatem agitatele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hai sa va spui pe rand:Diana, raspunsul e Nu, ca de aia facea misto azi noapte Bia de mine. Adriana, asa se pare ca pe viitoare nora o va chema Casia. Si se lasa asteptata, ca e o smechera, desi Maria are contractii nedureroase sau putin dureroase de vreo saptamana. Doctorita din Cj cica i-ar fi zis ca pare a fi in travaliu de o saptamana! Io cred ca printesa nu mai sta mult. Noa, io amu ma pregatesc sa descarc pozele ca am livrat un tort, va pui minten link sa il vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziua!!!
multam de cafei!!

diana, te nansesc si pe tine?

oti, nu disperaca io parol ca viu sa-ti botez bb3.
adriana, sanatate si refacere rapida si usoara..
cami,in ro e epidemie de viroze si pneumoni.asta e.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lasa-ma Bia nu ma nanasi inca....peste vreo 2 ani asa...intai sa imi gasesc de lucru si sa am 12 luni lucrate, sa vorbeasca si Stefan si sa scap de pampers, si doar mai apoi sa vina Natalia si sa o iau de la capat. Eu deja am numele hotarat de cand eram gravida cu Stefan
No, amu pruncu meu doarme, l-am culcat mai tarziu ca de obicei, ca am avut musafiri. De fapt, matusa-mea cu varu-meu, da' matusa e numai cu 10 ani mai mare ca mine, si varu-meu numai cu 3 mai mare decat Stefan...asa ca ...s-au jucat astia mici de leoarca au fost de transpiatie...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Asa, asa Diana, ca si eu am vrut o Elisa, da pana la urma o fo Alex Asta e:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10960/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ce fain ii tortul..e pentru mama ta? Sau alta mamica?Te-a lasat pana la urma Alex sa ornezi,vezi ce pui cuminte ai?!

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Trec si eu sa va salut .

adriana sanatate multa!

olim, spor in continuare!

cami spor si tie. Si multa sanatate alor tai!

Oti ce buuuun e tortul . La multi ani mamei tale(daca e pentru ea).

Bia tu unde te-ai ascuns?

diana spor la aerobic!

Ma duc si io acsa de la scoli, am avut ceva de lucru...trebuie sa-i trimit la profu si gata. Mai am numai putin pe saptamana asta...apoi cica avem o saptamana de vacanta care numai asa ceva nu va fi...imediat dupa vacanta avem teste la toate materiile. Macar o sa am timp de invatat. Stau numai acasa si lenevesc....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia, fain tort ai prestat!
Sa nu dai tare, dar mi-am amintit ca am si yo niste trandafiri pe balcon pe care o sa-i folosesc la un tort
M-a mancat si pe mine si am cumparat niste foi de placinta de la linco, mai demult , din K si nu stiu cum sa le folosesc. Am crezut ca e simplu de umblat cu ele dar sunt atatea foi subtiri si habar nu am cum sa la impachetez si ce umplutura sa folosesc . Poate ma ajutati voi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Otilia, fain tort ai prestat!
Sa nu dai tare, dar mi-am amintit ca am si yo niste trandafiri pe balcon pe care o sa-i folosesc la un tort
M-a mancat si pe mine si am cumparat niste foi de placinta de la linco, mai demult , din K si nu stiu cum sa le folosesc. Am crezut ca e simplu de umblat cu ele dar sunt atatea foi subtiri si habar nu am cum sa la impachetez si ce umplutura sa folosesc . Poate ma ajutati voi ...

iei cate o foaie o ungi cu ulei.pui asa in tava 5 foi.peste pui urmatoarea compozitie:

10 oo
10 linguri zahar
1 litru iurt sau lapte batut
esenta de vanilie
stafide.

le bati bine si le arunci peste foi.

apoi pestecrema asta pui iarcate o foaie pe care o ungi cu ulei.

dai la cuprot la foc potrivit, pana se remeneste prima foaie.

lasi la racit.pudrezi cu zahar si apoi tai si papi.iese ceva demential.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Fetelor, multam de urari. Si mami va multumeste, numa ca ziua ei e in... mai! Adriana, deci nu ai facut nika cu trandafirii? revin minten

Mergi la inceput