Salajencele sarbatoresc!!![80]
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Tu fetelor, dar s-a razgandit maria in privinta numelui BB-sei ???
Ca vad ca apare pe prima pagina "Maria-Casia" si nu "Maria-Casandra" , stiti voi ceva si nu ne spuneti si noua ????
Apropo, cum te mai simti Maria ? Scoatem agitatele ???
silvana_salajan spune:
Hai sa va spui pe rand:Diana, raspunsul e Nu, ca de aia facea misto azi noapte Bia de mine.
Adriana, asa se pare ca pe viitoare nora o va chema Casia. Si se lasa asteptata, ca e o smechera, desi Maria are contractii nedureroase sau putin dureroase de vreo saptamana. Doctorita din Cj cica i-ar fi zis ca pare a fi in travaliu de o saptamana! Io cred ca printesa nu mai sta mult. ![]()
Noa, io amu ma pregatesc sa descarc pozele ca am livrat un tort, va pui minten link sa il vedeti. 
Bimilit spune:
'na ziua!!!
multam de cafei!!
diana, te nansesc si pe tine?
oti, nu disperaca io parol ca viu sa-ti botez bb3
.
adriana, sanatate si refacere rapida si usoara..
cami,in ro e epidemie de viroze si pneumoni.asta e.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Lasa-ma Bia nu ma nanasi inca....peste vreo 2 ani asa...intai sa imi gasesc de lucru si sa am 12 luni lucrate, sa vorbeasca si Stefan si sa scap de pampers, si doar mai apoi sa vina Natalia ![]()
si sa o iau de la capat. Eu deja am numele hotarat de cand eram gravida cu Stefan
No, amu pruncu meu doarme, l-am culcat mai tarziu ca de obicei, ca am avut musafiri. De fapt, matusa-mea cu varu-meu, da' matusa e numai cu 10 ani mai mare ca mine, si varu-meu numai cu 3 mai mare decat Stefan...asa ca ...s-au jucat astia mici de leoarca au fost de transpiatie...
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
silvana_salajan spune:
Asa, asa Diana, ca si eu am vrut o Elisa, da pana la urma o fo Alex
Asta e:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10960/
dianalaura spune:
Ce fain ii tortul..e pentru mama ta? Sau alta mamica?Te-a lasat pana la urma Alex sa ornezi,vezi ce pui cuminte ai?! 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Torturi
mihaela_s spune:
Trec si eu sa va salut
.
adriana sanatate multa! 
olim, spor in continuare! 
cami spor si tie. Si multa sanatate alor tai! 
Oti ce buuuun e tortul
. La multi ani mamei tale(daca e pentru ea). 
Bia tu unde te-ai ascuns? 

diana spor la aerobic! 
Ma duc si io acsa de la scoli, am avut ceva de lucru...trebuie sa-i trimit la profu si gata. Mai am numai putin pe saptamana asta...apoi cica avem o saptamana de vacanta care numai asa ceva nu va fi...imediat dupa vacanta avem teste la toate materiile. Macar o sa am timp de invatat. Stau numai acasa si lenevesc...
.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Otilia, fain tort ai prestat!
Sa nu dai tare, dar mi-am amintit ca am si yo niste trandafiri pe balcon pe care o sa-i folosesc la un tort ![]()
M-a mancat si pe mine si am cumparat niste foi de placinta de la linco, mai demult , din K si nu stiu cum sa le folosesc. Am crezut ca e simplu de umblat cu ele dar sunt atatea foi subtiri si habar nu am cum sa la impachetez si ce umplutura sa folosesc . Poate ma ajutati voi ...
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Otilia, fain tort ai prestat! Sa nu dai tare, dar mi-am amintit ca am si yo niste trandafiri pe balcon pe care o sa-i folosesc la un tort M-a mancat si pe mine si am cumparat niste foi de placinta de la linco, mai demult , din K si nu stiu cum sa le folosesc. Am crezut ca e simplu de umblat cu ele dar sunt atatea foi subtiri si habar nu am cum sa la impachetez si ce umplutura sa folosesc . Poate ma ajutati voi ... |
iei cate o foaie o ungi cu ulei.pui asa in tava 5 foi.peste pui urmatoarea compozitie:
10 oo
10 linguri zahar
1 litru iurt sau lapte batut
esenta de vanilie
stafide.
le bati bine si le arunci peste foi.
apoi pestecrema asta pui iarcate o foaie pe care o ungi cu ulei.
dai la cuprot la foc potrivit, pana se remeneste prima foaie.
lasi la racit.pudrezi cu zahar si apoi tai si papi.iese ceva demential
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Fetelor, multam de urari. Si mami va multumeste, numa ca ziua ei e in... mai!
Adriana, deci nu ai facut nika cu trandafirii?
revin minten