Salajencele sarbatoresc!!![80]

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Iap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Iap.

sa vaz io cine da cafeiu dimineata.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Am pregatit eu cafea pentru voi, somnoroaselor

Eu is tare nervoasa la ora asta si nu cred ca pot povesti multe despre ultimele zile.

Am inceput practica cu bine, am scapat cu bine si de examenul final de simbata, miine dimineata ma trezesc iar la 5,30, sa ajung pe 6,35 la practica - ca atunci incepe tura de zi la nursing home.Ai mei acasa is toti raciti cobza, tata are febra 49 cu 5, vladutu lui sora-mea si el a facut cica duminica seara la fel temperatura ca tata...o sa sun mai mintenas cind a fi la voi 7 dimineata sa vad cum le-a trecut noaptea, is ingrijorata pentru ei.

Joi si vineri is libera, o sa am atunci vreme sa suflu.

va pup si va doresc sa aveti o zi buna.

Mergi la inceput

Cami, multam de cafei. Of, iti inteleg ingrijorarea, o fi vreo viroza nenorocita cu care s-au pricopsit toti.Multa sanatate familiei iti doresc!Salajencelor, trezireaaaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Pe considerentul ca ce e prea mult stica, eu ma enervez amu ca nu se mai gata ninsoarea asta. Deja nu mai am unde sa pun zapada in curte. Deci, va spi eu ca se ingroasa gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cami, multamim de cafea .
Felicitari pentru examene si spor la practica sa iasa totul ok.
Multa sanatate alor tai !

Oti, da la voi mai ninge ? La Zalau s-a oprit de aseara.
Voi nu aveati somn pe la miezul noptii , eu pe la 4 azi dimi. Asta daca mai trag cate un pui de somn peste zi si nu-s invatata sa lenevesc atata in pat. Baiul e ca nu poci sta prea mult in picoare sau pe scaun ca ma iau drakii cu spatele. Am primit branula in mana , in antebrat, ca cica sunt ffooooaaarrttteeee dureroase acele injectii , dar au efect imediat ceea ce pot sa confirm ca acum ma mai pot misca cu capul , nu numai cu tot corpul. E nasol ca nu prea imi gaseam pozitie sa tin mana. Daca o tin mai sus sau mai jos sau mai indoita un pic simt acul in vena si ma deranjeaza. Plus ca a trebuit sa dorm iepureste sa nu cumva sa fac ceva cu branula. Amu oi vedea eu cum or trece 10 zile. Important e ca sunt mai bine.

Mai dau si yo un rand de cafea si merg sa vad ce as putea gati azi ... ceva spanac cu oo ... cred ...

Mergi la inceput

Am uitat sa va pun un link cu ceva filme ... eu ma plicti asa ca am zis sa vizionez cate ceva ...

http://idieta.ro/relatii_filme_pentru_o_seara_in_doi_perfecta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare si de la noi
cami multa sanatate tuturor
va doresc o zi excelenta sa aveti.
ma duc sa pregatesc mucosu de camin si apoi fug la munca
tzuc gasca

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Multam Cami, Adriana, de cafei.
Oti, ti-a dat Alex desteptarea dimineata?! Ooo, de fapt am uitam ca il ai pe Andrei in clasa I. De vrei, de nu vrei, tre sa te trezesti...
Noi ne-am trezit pe la 9 fara...io ma pun cu stefan in pat sa il culc pe la 10, 10 si ceva, si raman cu el in pat, dar de adormit ma apuca si ora 1 cateoadata si nu dorm inca.. No, dar am noroc de dorm pana pe la 9 dimineata. Ma trezesc eu dimineata pe la 6 jumate cand se trezeste colegu sa mearga la munca, da nu ma dau jos din pat...
Am fost mai devreme jos la ABC (am unul chiar la blocul de langa noi), am luat paine, apa, pufuleti si bobo pentru Stefan, acum va scriu si apoi la exercitii, sa-mi mai intaresc nitel muschii...
Va tzuc si mai vin...azi sau maine tre sa imi vina si mie rushii...apropo Oti, tie ti-au venit? Ca mie numai cand a implinit Stefan un an s-au gandit ca ar fi cazul sa mai treaca si pe la mine...

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Asa creste Stefan
Torturi

Mergi la inceput

Am "taiat-o" in pat ... pe urma voi presta niste spanac cu okiuri si peste la cuptor sau prajit in faina de malai, inca nu m-am hotarat.

Mergi la inceput